Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 05 21, 10:32)
O dabar kaip?

Akyse vis nauji ir nauji atsiranda, užsikasys negyvai.

Dar kokia moteris iškris ir galėsim sirgalių šeimą suformuot laugh.gif

ryte buvo 39,5, įkalė vaistų ir iki šiol miega. Gal geras ženklas kad miega?.. nucimpinau kelis kartus ant pirštų galiukų pažiūrėt, lyg nekarštas.

ojei.. vargšas vaikelis unsure.gif

man jau atrodo, kad ir man galvą skaudėt pradeda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mamukai,kad virusai jus visas aplenktų mirksiukas.gif
Saintlin,vaikų gydytoja sakydavo,kad gerai ,kai serga,kad miega.Taip organizmas nenusilina ligos metu.Net sakydavo,kad nieko tokio jei ir antibus kokią valandą pavėluosi suduot.
Maniškiai vakar kaime maudės,nu tikiuos ,kad be pasėkmių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 21, 12:36)
Saintlin,vaikų gydytoja sakydavo,kad gerai ,kai serga,kad miega.

Maniškiai vakar kaime maudės,nu tikiuos ,kad be pasėkmių ax.gif

tikiuosi, kad gerai, nes vis dar miega smile.gif šuo vis eina pažiūrėt, ar yr prie ko kabinėtis, ir vis nėr biggrin.gif

blink.gif o tai kokio šaltumo vanduo? Bent dešimt laipsnių yr? blink.gif
Atsakyti
Uf, caca aš biggrin.gif Nusiravėjau daržą. Liko gėlynai ax.gif Kažkoks nenutrūkstamas procesas, kol visur apeini, žiūrėk jau vėl reik startuot iš pradžių biggrin.gif

O dar gi, pernai numegztą bliuskę radau kur iškišt, man per maža, nekilo rankos ardyt, o kadangi mama dabar sveria mažiau už mane, jai ji kaip tik biggrin.gif Tai aš tik suslapsčiau siūlų galiukus, išskalbiau, išlyginau - tegu tik ima biggrin.gif
Pageriam kavos? bigsmile.gif

Pats žydėjimas wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Šitas mano mylimiausias bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 gegužės 2018 - 12:27
QUOTE(saintlina @ 2018 05 21, 12:47)
tikiuosi, kad gerai, nes vis dar miega smile.gif šuo vis eina pažiūrėt, ar yr prie ko kabinėtis, ir vis nėr biggrin.gif

blink.gif  o tai kokio šaltumo vanduo? Bent dešimt laipsnių yr? blink.gif

Sveikatos mažiui ir jėgų 4u.gif
Vanduo šiltas.Jei ne vėjas,ty ir pati būč inšokus rolleyes.gif Šiaip tai prieš savaitę maudymosi sezoną atidariau
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 21, 13:11)

Pats žydėjimas  wub.gif

mano sibiriniai visai išnyko,reiks ieškotis ,kur nuspirkt.šįmet ankstyvų mėlynų miniukų prispirkau.Kaime balti dar tik pumpurus iškišo.Mieste ruošias žydėt rudas.Nedaug šiemet jų žiedų unsure.gif
Atsakyti

Pageriam kavos :D

Gražūs irisai. Mano tik ankstyvas 1 žydi, kiti dar ne. Susiradau naują veiklą, procesas smagesnis už siuvinėjimą. Paformavau kelis nekarpytus krūmus. Rezultas kaip.rezultatas, nieko įdomaus, bet pats karpymas- toks smagumas. Tai turbūt prasinešiu ir per kitus krūmus. 

Gonzikai, turiu aš tų sibirinių didžiausią kelmą. Jei išeitų atkirsti, mielai atsiųsčiau, bet kad ten tokia kieta šaknis. Kažkada bandėm padalinti, tai moteriškės neįveikėm, kvietėm vaikinuką į talką. 

Atsakyti
kokie irisai thumbup.gif bigsmile.gif

pas mane šiemet nei vienas veislinis nežydi, tik gibridai biggrin.gif
Ir bijūnai jau su dideliais pumpurais, diena-kita ir prasiskleis wub.gif

Vaikis atsikėlė be temperatūros bigsmile.gif Stebuklai. Atsibudo ir sako - duok greičiau ką nors valgyt, kol vėl neužkilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 05 21, 15:05)
kokie irisai thumbup.gif bigsmile.gif

pas mane šiemet nei vienas veislinis nežydi, tik gibridai biggrin.gif
Ir bijūnai jau su dideliais pumpurais, diena-kita ir prasiskleis  wub.gif

Vaikis atsikėlė be temperatūros  bigsmile.gif  Stebuklai. Atsibudo ir sako - duok greičiau ką nors valgyt, kol vėl neužkilo biggrin.gif

Bet kaip man jie kvepia wub.gif

Bijūnas pas mane irgi ant sprogimo ribos biggrin.gif

Kokios geros naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 05 21, 15:09)
Kokios geros naujienos  bigsmile.gif

ketvirtadienį bus ekskursija su klase į Taliną, dviems dienoms. Sumokėta seniausiai, laukė nesulaukė. Daba sakau - galėsi turbūt jau ir važiuot, jei viskas gerai ir temperatūra nebeužkils. O jis kategoriškai - nevažiuosiu, o jei vėl taip pasidarys??

Buvau šunių į lauką išsivedus. Nu kiekvienam praeiviui draugas iki grabo lentos, lekia paskui kiekvieną, o jei dar paglostyt kas sugalvoja, griūna ant nugaros, kojom ore lapatuoja. Šiaubaš.
Ale mankštelė laiptais į penktą aukštą su svoriu ant rankų nebloga, turiu pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 05 21, 14:44)
Gonzikai, turiu aš tų sibirinių didžiausią kelmą. Jei išeitų atkirsti, mielai atsiųsčiau, bet kad ten tokia kieta šaknis. Kažkada bandėm padalinti, tai moteriškės neįveikėm, kvietėm vaikinuką į talką. </p>

nekyšk rankų prie savo krūmo,tegu auga.Aš saviškį turbūt ir nugalabijau vis kapodama.Ne problema ,nusipirksiu vietoj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 05 21, 15:05)

Ir bijūnai jau su dideliais pumpurais, diena-kita ir prasiskleis  wub.gif

Vaikis atsikėlė be temperatūros  bigsmile.gif  Stebuklai. Atsibudo ir sako - duok greičiau ką nors valgyt, kol vėl neužkilo biggrin.gif

bijūnus teko šįmet persodint.Galvojau ,kad visai nežydės,ale žiūriu ,kad kelis burbulus išsaugojo,aišku,su šeiminykės pagalba.Per sausrą kas antrą dieną po viedrą vandens sugirdydavau. bigsmile.gif
Pas kaimyną už tvoros ankstyvieji jau nuo penktadienio žydi wub.gif
o pas man jazminas tuoj tuoj ... bigsmile.gif
Saintlin,mažum jau ir pastrauks liga.Ale vaikis šiuokart už mamų protingesnis biggrin.gif
Atsakyti
Kulke, o kaip tavo mažikė jaučiasi? Nors turbūt reik sakyt didžioji smile.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 05 21, 15:58)
Pas kaimyną už tvoros  ankstyvieji jau nuo penktadienio žydi wub.gif

o pas man jazminas tuoj tuoj ... bigsmile.gif

Saintlin,mažum jau ir pastrauks liga.Ale vaikis šiuokart už mamų protingesnis biggrin.gif

pas mane vienas mažytis daigas (krūmeliu nesigauna pavadint) ankstyvesnis yra, tai vienas žiedas žydi wub.gif toks tamsiai bordinis.

mano mylimiausias žydintis krūmas - jazminai wub.gif galėčiau gyvent po juo kol žydi. Gal savaitgalį ir pas mus jau pražys?..

aš pas gydytoją ligoninėj vakar klausiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gegužės 2018 - 15:10
Tai Kaune vėl plakatai 'Šarai, pasilik' kabo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 gegužės 2018 - 17:16