Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 06 08, 19:00)
Vargani du pokučiai pasėti, tai kas čia yr?

Pražydo  wub.gif

Maniškiai net nesiruošia žydėti, nei iš pokučio, nei iš maišo.

Ryški kokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 08 birželio 2018 - 18:05
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 08, 19:03)
Maniškiai net nesiruošia žydėti, nei iš pokučio, nei iš maišo.

Ryški kokia wub.gif

Va tai tau.

Aha, gražuolė wub.gif

Vaišinu biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Saintlin, kaip tavo ūkis, mačiau, kad šiąnakt Varėnos apylinkėse užfiksuota -2.6 ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 birželio 2018 - 18:10
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 08, 19:09)
Vaišinu

Saintlin, kaip tavo ūkis, mačiau, kad šiąnakt Varėnos apylinkėse užfiksuota -2.6 ? blink.gif

Aik tu sau, kaip skaniai atrodo...

Mano lyg gerai, bent jau mama taip sakė. Už kelių kilų stipriai apšalo daržai pas žmones, net bulvės. Ryt važiuosiu apžiūrėsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 08, 18:19)
Cirkai, žinok, su mano gibridu. Nupirkau skanėstų, patiko. Tai sėdosi be problemų. Jis sėdi, aš einu aplink ratais, šuo galvą užvertęs žiūri,kas čia toliau bus biggrin.gif paskui palikau, nuėjau, o jis toliau sėdi kaip kapčius biggrin.gif

Nu matai koks supratingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 08, 19:03)
Vargani du pokučiai pasėti, tai kas čia yr?

Pražydo  wub.gif

Iki joninių gali dar sykį sėt laisvai mirksiukas.gif

Gažu wub.gif

Vaišinu  biggrin.gif

Uf karsta.gif skaniai atrodo, ale gerai kad toli ir jau muset tik pagaliukai likę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 06 08, 21:58)
Aik tu sau, kaip skaniai atrodo...

Mano lyg gerai, bent jau mama taip sakė. Už kelių kilų stipriai apšalo daržai pas žmones, net bulvės. Ryt važiuosiu apžiūrėsiu smile.gif

Skanu ir buvo biggrin.gif

Nu tai ačiūDie, kad gerai viskas smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 08, 22:12)
Iki joninių gali dar sykį sėt laisvai  mirksiukas.gif

Uf karsta.gif skaniai atrodo, ale gerai kad toli ir jau muset tik pagaliukai likę  biggrin.gif

Naaat, ten jau du moliūgai patupdyti.
Išvis, kaip šiemet nedygo moliūgai, iš 8 lyg 2 sudygo, arbūzai visai nesudygo. Nu ir nereik.

biggrin.gif aha biggrin.gif

Jau plia, kiek veiklos prisidirbau, šakės. Pardavinėju vežimą, ryt kaimynė nori ateit apžiūrėt, aš gi puolu valyt, dar kartą perskalbt viską ir tik pyst matau skalbiankoj daug daug suirusios smulkmės. Pasileido apatinio krepšio dugno pakietinimas. Skalbianką išsiurbliavau, o vežimo dalis kiek galėjau rankom plaudama valiau, matysiu koks vaizdas bus ryte, kai pradžius. Gal užteks tik išpurtyt arba nusiurbt.
Atsakyti
Ate,
Tegu tavo soduos sirpsta sultingiausios vyšnios,šiltnamiuos dera skaniausi pomidorai,aplinką puošia gražiausi žiedai...
Tegu tavo lūpas kasdien puošia laiminga šypsena mirksiukas.gif Su gimtadieniu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
AČIŪ. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ate, su gimtadieniuuuu !!! Daug laimės, džiaugsmo ir sveikatos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Gimtadieniški linkėjimai ir nuo manęs 😘😘😘😘😘🎉🎁🌹💞👏 

Atsakyti
Ate, su gimtadieniu 000552.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatos, geros nuotaikos, gero baliaus ir vėl sveikatos drinks_cheers.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 06 08, 07:28)

Nugriūsi - 60 lotuliukas.gif tikrai taros pritrūkt gali biggrin.gif

Siaubas doh.gif Šiiiitiek daigų!! Užjaučiu biggrin.gif Kadaise auginau 15 daigų. Kol pradžioj derėt ėmė, tai gerai buvo, kasdien vis po dvi pilnas kišenes mažų traškių agurkėlių. Oi kaip skanu, kol iki namų nueini, pusę sutriauški, bet vėliau kai prasidėjo kas rytą minimum po kibirą.. doh.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 06 08, 18:08)
Dar reik eit žirnius nuraut.

Mano žirniai DAR nesėti biggrin.gif Priminei. Eisiu vakare pabarstyt, gal neiškeps ir sudygs kada nors ax.gif
Papildyta:

Ojei. Netikiu. Kas užfiksavo? Ar tik ne Šulija. Reiks laukt Saintlinos ką pasakys.
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif

Karštimėlis lauke bigsmile.gif

Ate, sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif

QUOTE(Ex @ 2018 06 09, 10:04)
Ojei. Netikiu. Kas užfiksavo? Ar tik ne Šulija. Reiks laukt Saintlinos ką pasakys.

Atsakė jau Saintlina. Užfiksuota meteorologijos tarnybos.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 06 09, 10:04)
Siaubas doh.gif Šiiiitiek daigų!! Užjaučiu biggrin.gif  Kadaise auginau 15 daigų. Kol pradžioj derėt ėmė, tai gerai buvo, kasdien vis po dvi pilnas kišenes mažų traškių agurkėlių. Oi kaip skanu, kol iki namų nueini, pusę sutriauški, bet vėliau kai prasidėjo kas rytą minimum po kibirą.. doh.gif
Mano žirniai DAR nesėti biggrin.gif Priminei. Eisiu vakare pabarstyt, gal neiškeps ir sudygs kada nors  ax.gif
Papildyta:

Nu kol kas tai mażiukų daug, bet skinamų mažai. Užtat lapų kaip džiunglėse smile.gif

Ui, žirnių ir man reik dar pasėt. Pažėjau - žirniai sunokę, bet kad jų visai nedaug, patys augaliukai nedidukai, menki.

Buvo tikrai šalna. Pas mus ne, bet netoliese skundėsi žmonės.
Atsakyti