Aciu, merginos.
Pabandysiu dali genet, dali negenet.
Kitais metais reiks galvot, kokis veisles parinkt. Bet va palyginimui, Pasalimo jr Meringue, kurie isdygo daigai superiniai. Labai grazus. Kitais metais gal reiks paaugint ir sodint.
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 09, 14:10)
<p>Aš pati neformuoju, nes aišku, kad gaila tų pirmų užuomazgų. Užauga šabakštynas, bet man jis netrukdo. Svarbu, yra ką skinti.</p>
<p>Dar kartą pasitvirtino naminių lauko agurkų sėklos privalumas lyginant su pirktomis, pirma, nemokamai, antra, sėjau netaupydama, trečia, sudygo kiekviena sėkla, reiks praretinti. Neperku jokių laukinių agurkų gibridų sėklų treti metai ir nesiruošiu

</p>
Lylia, taviskes seklas siemet pataupiau - sesiu kitais metais. Anyta sake, kad jos turi metus pabresti - tada nasumas zymiai didesnis. Nehibridiniu agurku reikia seti antru metu seklas. Paskaiciau- akurat, taip rasoma.
Nors gal reik kelias paseti, kad pasidaryt seklu.
Nes nu rupuziene, mazdaug 20 proc. daigumas t
QUOTE(saintlina @ 2018 06 09, 14:32)
Ir kaip gali žmogus nesivadovaut tokia rekomendacija?
Papildyta:
Nelabai gerai tada.. o kaip jis jaučiasi?
Susimąsčiau kur tas pagrindinis procesorius

Smegenai, čto li? Ar širdis?
Geri rezultatai
Vaikas prastai jauciasi. Pavargsta greit, svoris bais mazas, o ugis 170. Pazliumbiu kartais i pagalve ir toliau einam. Veju visa negatyva salin.
O man, taip, galva, kakla ziures. Matyt stresas savo daro.
Veliau jau ziures stubura apacioj. Bet viskas gerai. Susitvarkysiu. Vaistus atitaike, kol kas gerai. Pasikapstau darze sededama. Siltami sutvarkau, o visa kita, kiek galiu. Vyras labai padeda daug.