Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2018 06 09, 15:23)
Va va, šitie patys. Nežinau, gal jūs mokat kažkaip juos augint, bet kai mano mama juos kadaise augino, tai kartą paragavau, tuo ir baigėsi. Tas jų kartumas man vos liežuvio į pantį nesusuko. Iki šiol esu prastos nuomonės apie juos, nors niekad pati neauginau.
O tu sėklas Rodničioko pati pasidarai? Neišsiveisia per daugelį metų?

Ex, aciu. Kad mes zinotumem, kas tam mano vaikui yr... Kruva daktaru nezino, itarimu tik daug. As tuoj Klinikose su juo apsigyvensiu. O dabar gyvenam mazais dziaugsmais ir stengiames negalvot mirksiukas.gif

Ne, perku seklas, ans juk hibridas isvestas dabar. Tetis kitus brokyja. Pas mociute taip pat kartus buvo. Labai vandeni megsta. Ir skinam maziukus, ne baibokus. Tik mano vyras peraugelius megsta su medum. Keistuolis biggrin.gif maziuku seklos mazos, saldumo turi.

Pernai Gerswina auginau, bet nepatiko jam tos liutys.
Atsakyti

Ex, tie agurkai yra naminiai :D gal net kokie paveldiniai, aklimatizuoti mūsų kaimo klimatui :D jei rimtai, davė draugė prieš kelis metus sėklų, nes pastoviai keikdavau, kad visokie hibridai blogai dygsta. Sakė, jos mama nuo caro maro laikų sėja tik tuos,jokių kitų neperka ir vargo dėl lauko agurkų nemato. Pabandžiau, bet šimtu proc. nepasitikėjau, sėdavau po vieną kitą pakelį ir pirktų. Tai vienais metais, kai čia visi aplink dejavo, kad agurkai neauga, šaltos naktys, ant pirktinių užaugo kokie 6 :D šitie normaliai derėjo. Jei nori, galiu atsiųsti, turiu kažkiek likusių. Jei turiu pašto ženklą, tai ryt vyrs išmestų voką, o jei ne, tada gal.antradienį išsiųsčiau. Jei gerai prisimenu, Gonziks lyg pernai augino, lyg siunčiau jai, bet netryško džiaugsmu draugė, jai nepatiko. Nu žodžiu, jei nori...

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 06 09, 16:14)
Nu tokie amžinai kartūs, neskanūs. Kas juos gali augint ir valgyt.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet žinok, paskum vasarą prie būtent šitų turguj didžiausios eilės biggrin.gif
Aš pati tai jų negerbėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 06 09, 16:38)
Ex, aciu. Kad mes zinotumem, kas tam mano vaikui yr... Kruva daktaru nezino, itarimu tik daug. As tuoj Klinikose su juo apsigyvensiu. O dabar gyvenam mazais dziaugsmais ir stengiames negalvot  mirksiukas.gif

Ne, perku seklas, ans juk hibridas isvestas dabar. Tetis kitus brokyja. Pas mociute taip pat kartus buvo. Labai vandeni megsta. Ir skinam maziukus, ne baibokus. Tik mano vyras peraugelius megsta su medum. Keistuolis  biggrin.gif maziuku seklos mazos, saldumo turi.

Svarbiausia, kad surast priežastį, paskui lengviau eit teisinga gydymo kryptim. Ir kuo sėkmingiau sveikti. Išsilaikyk stipri, tau reiks daug jėgų. Visame kame palaikau tave 4u.gif

Aaaa.. hibridas. Vadinasi skanesnis, jau ne tas pats kas tas senovinis baisuoklis Rodničiokas.

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 09, 17:08)
<p>Ex, tie agurkai yra naminiai biggrin.gif gal net kokie paveldiniai, aklimatizuoti mūsų kaimo klimatui biggrin.gif jei rimtai, davė draugė prieš kelis metus sėklų, nes pastoviai keikdavau, kad visokie hibridai blogai dygsta. Sakė, jos mama nuo caro maro laikų sėja tik tuos,jokių kitų neperka ir vargo dėl lauko agurkų nemato. Pabandžiau, bet šimtu proc. nepasitikėjau, sėdavau po vieną kitą pakelį ir pirktų. Tai vienais metais, kai čia visi aplink dejavo, kad agurkai neauga, šaltos naktys, ant pirktinių užaugo kokie 6 biggrin.gif šitie normaliai derėjo. Jei nori, galiu atsiųsti, turiu kažkiek likusių. Jei turiu pašto ženklą, tai ryt vyrs išmestų voką, o jei ne, tada gal.antradienį išsiųsčiau. Jei gerai prisimenu, Gonziks lyg pernai augino, lyg siunčiau jai, bet netryško džiaugsmu draugė, jai nepatiko. Nu žodžiu, jei nori...</p>

Tai caras maras kitokių ir neturėjo agurkų, tik Rodničiokus biggrin.gif Juokauju, aišku. Mano baba ne carienė buvo, bet irgi yra auginusi kokius tai agurkus, kažin kokia tai veislė buvo prieš 50-60 metų. Beveisliai, dvorniaškos turbūt, bet derėdavo gerai, sakė agurkų visada būdavo. Bet va, ar kartūs buvo, niekad nepaklausiau.
Ačiū, susilaikysiu, vistiek lauke agurkų neauginu, tai netiks. Jie su savo unoru bus, o aš su savo. Įtariu, kad nesutarsim biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 06 09, 18:07)

Bet žinok, paskum vasarą prie būtent šitų turguj didžiausios eilės biggrin.gif

Aik tu. Negundyk tik, nes neištversiu ir nusipirksiu biggrin.gif

Ot, valgau sūdytus lašinukus su šviežiu agurkėliu. Nevaišinu nieko, nes man vienai to kiekio mažoka smile.gif
Atsakyti
Pas Saintliną 60 agurkų, pas mane - 6 biggrin.gif

Nenoriu dabar nei agurkų, nei lašinių, nei pomidorų, nei gėlių. Kaip š*kt užsimaniau naujo virbalų rinkinio bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Ačiū, draugės, už sveikinimus ir linkėjimus.
vartotojo įkelta nuotrauka</p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 10 birželio 2018 - 06:00
Aina sau, balius nuo ryto bigsmile.gif aš po rytinio randevu, tai ainu tiesiai prie šampės smile.gif niam niam.. šaltas... skanus..

Atsakyti

Laba ryta.

Pas Saintliną 60 agurkų, pas mane - 6 biggrin.gif

Nenoriu dabar nei agurkų, nei lašinių, nei pomidorų, nei gėlių. Kaip š*kt užsimaniau naujo virbalų rinkinio bigsmile.gif

Dar tebenori? :D taip pat kaip man vieno kryžiukų rinkinio prisireikė. 

Labas rytas,
Ačiū, draugės, už sveikinimus ir linkėjimus.
d99446f7473980815ef40c82aa8dac0d898.jpg</p>

Palauktum dešimtos su savo alkogoliais :D 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 09, 23:03)
Kaip š*kt užsimaniau naujo virbalų rinkinio  bigsmile.gif

Nu tai ir pirk nieko nelaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 10, )
palauktum dešimtos su savo alkogoliais biggrin.gif </p>

Išgaruos tokiam karšty kol lauksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 birželio 2018 - 08:13
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Prisitaikęs prie aplinkos :) 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 10, 11:47)
<p>Prisitaikęs prie aplinkos smile.gif </p>

Pirmąkart prie upelio buvo smile.gif į vandenį lįst nebandė kol kas - jokio antino gelbėt nereikėjo smile.gif
Atsakyti