Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 06 10, 11:58)
Pirmąkart prie upelio buvo smile.gif  į vandenį lįst nebandė kol kas - jokio antino gelbėt nereikėjo smile.gif

Labuuu mirksiukas.gif
Maudytis nenorėjo? blink.gif bigsmile.gif mūsiškis prieš išvažiuojant da sugebėjo atsgaivint...ty džiūva daba kieme ant pavadžio ir visus gatve praeinančius aploja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 06 10, 06:58)
Labas rytas,
Ačiū, draugės, už sveikinimus ir linkėjimus.

o čia tai vaišės bigsmile.gif Tikiuos,kad bent kanelių man palikot ax.gif
Pou,stiprybės tau console.gif oro_buckis.gif
Lylia,nepatinka man išvis lauke agurkų augint,todie ir dėl tavų nesvaigau mirksiukas.gif
Ex,esu ragavus to hibridinio Rodničioko,nu nebėr jame to kartumo mirksiukas.gif
Mergai,a girdėjot?lietų žada bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 birželio 2018 - 18:45
Labas dienas bigsmile.gif

Šiandien aš lodarius, tik valgau, gulinėju ir mezgu biggrin.gif

Lylia, nepraėjo noras bigsmile.gif Man patinka pats norėjimo jausmas biggrin.gif

Nu jau šitas Retro Lesius wub.gif Jaz , Jaz, kas per gražuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 10 birželio 2018 - 18:51

Lylia, nepraėjo noras bigsmile.gifMan patinka pats norėjimo jausmas biggrin.gif

O mane užknisa norėjimai, kai žinau, kad to norimo visai nereikia :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 06 10, 20:54)
O mane užknisa norėjimai, kai žinau, kad to norimo visai nereikia biggrin.gif 

O man reikia. Ir noriu, ir reikia. biggrin.gif Bet labiau noriu negu reikia. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, merginos ;)

Merginos, gal del schulz tresimo pasisakysit. Kai retai tresiama, reik 10 l/ 10 saukstuku ipilt, jei kaskart laistant, doze stipriai mazesne. Kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 06 10, 21:56)
Aciu, merginos ;)

Merginos, gal del schulz tresimo pasisakysit. Kai retai tresiama, reik 10 l/ 10 saukstuku ipilt, jei kaskart laistant, doze stipriai mazesne. Kaip jus darot?

aš tik kartą du joms tręšiu per sezoną.Tai laistytuvui 5 samtukus iš pakuotės įberiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 10, 21:08)
O man reikia. Ir noriu, ir reikia.  biggrin.gif Bet labiau noriu negu reikia. biggrin.gif

parodyk savo svajonę bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 birželio 2018 - 21:00
QUOTE(saintlina @ 2018 06 10, 11:22)

wub.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 06 10, 21:08)
O man reikia. Ir noriu, ir reikia.  biggrin.gif Bet labiau noriu negu reikia. biggrin.gif

Paroooo, gal ir man reik biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2018 06 10, 21:56)
del schulz

Na taaaaaaip, instrukciją kažkas labai šauniai išvertė.

Bet jei apie pomidorų tręšimą kalbėt, tai jiems yra peilis dirvos uždruskėjimas. Geriau mažiau, nei per daug. A tai šiemet mėšlo nevežėt, kitaip dirvos negerinot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 10, 22:01)
parodyk savo svajonę bigsmile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 10, 22:16)
Paroooo, gal ir man reik  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 10, 19:50)

Nu jau šitas Retro Lesius  wub.gif  Jaz , Jaz, kas per gražuolis  wub.gif

negaliu nepritarti lotuliukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 10, 19:39)

Maudytis nenorėjo? blink.gif  bigsmile.gif mūsiškis prieš išvažiuojant da sugebėjo atsgaivint...ty džiūva daba kieme ant pavadžio ir visus gatve praeinančius aploja ax.gif

nea smile.gif pauostė, pėdutes sušlapino ir nebelindo. Gal jei aš maudyčiausi, tai ir jis lįstų, ale buvom septintą ryto, uodų baisybė, maudytis ir aš nenorėjau biggrin.gif

greit išdžiūva taviškis?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 10, 22:22)

jau turi ar dar vis nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 06 10, 21:01)
aš tik kartą du  joms tręšiu per sezoną.Tai laistytuvui 5 samtukus iš pakuotės įberiu. ax.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 10, 21:16)
Na taaaaaaip, instrukciją kažkas labai šauniai išvertė.

Bet jei apie pomidorų tręšimą kalbėt, tai jiems yra peilis dirvos uždruskėjimas. Geriau mažiau, nei per daug. A tai šiemet mėšlo nevežėt, kitaip dirvos negerinot?  unsure.gif

Aciu 4u.gif
Siltnamio zemes meslu netresem. Vienas siltnamis simta metu toje pacioje vietoje, zeme nekeista, o maniskis pernykstis aukstesnej vietoj pastatytas, kad neuzmirktu ir ten gabalas dirvos labai poprastis. Reik gerint. Akivaizdziai pagal daigus matosi, kad ten stipriai skurdesni. Mulciuoju, tik siemet zole baigia isdegti.
Darza patrese rudeni, bet meslas nelabai.... labai daug siaudo, jis dar neperpuves. Atveze ukininkas ir iskrate.

Na, patresiau as pomidorus, vadinasi. Ziuriu, kad labai suzaliavo. Tik tiek, kad ir ziedus graziai krauna, tai gal nenukentes labai derlius. Nes pasodinus po savaites gelsti pradejo, raudonuoti lapai.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 06 10, 22:22)

LT pirksi ar iš užusienio siųsies? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 06 10, 22:41)
LT pirksi ar iš užusienio siųsies?  bigsmile.gif

Iš užusienio neturiu galimybės siųstis, o ir kainos keliais eurais tik svyruoja. Reik savo vidinį skrudžą nugalėt ir jamt. Va ko norėčiau tai Norah Gaughan pynių knygos wub.gif Ale irgi reik siųstis, bet dėl knygos kortelių nesigaminsiu specialių.
Atsakyti