Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 14:51)
Taip ir galvojau, norėjau priminti ir užmiršau doh.gif Na, bet pas tave ten super galimybės 'atsisukt'  bigsmile.gif

Ai, gi išsitraukiau kažin kada pirktus iš SG tvidą. Kvepia mašininiu tepalu, siūlas kaip koks stagaras

Aha, tom galimybėm labai džiaugiuosi smile.gif ypač kai galima visas reklamas persukt smile.gif

Siaubas, kaip baisiai skamba. Ir kaip norėt iš tokių megzt??? Skalbt tai turbūt reik jau gatavą mezginį? Ar pačius siūlus irgi skalbia?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 10 09, 15:27)
Aha, tom galimybėm labai džiaugiuosi smile.gif  ypač kai galima visas reklamas persukt smile.gif

Siaubas, kaip baisiai skamba. Ir kaip norėt iš tokių megzt??? Skalbt tai turbūt reik jau gatavą mezginį? Ar pačius siūlus irgi skalbia?

Ir pas mane jau atsirado šita galimybė, tik reik sulaukt kol sena sutartis pasibaigs bigsmile.gif

Skamba tai skamba, bet atrodo siaubingai nuostabiai po skalbimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 15:24)
Kaip WL sakė, yra ir kitų būdų pasipuošti nemezgant iš visų vaivorykštės spalvų siūlų vieno mezginio  biggrin.gif Sakė tik kojinės gali švytėt visom vaivorykštės spalvom  biggrin.gif

Žiek aukščiau  biggrin.gif

Aha, ji daug ką sako, ale darbai ( jos pačios!), rodo atvirkščiai. Tavo minėtas hayword'as su blizgučiais - su daug daug sintetikos, nors visad akcentuoja, kad pripažįsta tik iki 20%; Prieš margučius, ale gi turi bent kelis dundagos megztukus, a ten net ne dvi spalvos; neva nemezga iš matkelių, ale vienam iš pirmųjų youtube video - drops merino megztukas; žiauriai nemėgsta merino - aha biggrin.gif Beje, šian 'pūkutis' instagrame taip pat iš matkelių. Žodžiu, anoji patinka, požiūris sutampa beveik 100%, bet tai turiu savo galvą ir dvi spalvos jokiais būdais nėra margutis mirksiukas.gif

Eina sau, kokia spalva wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 10 09, 15:27)
Aha, tom galimybėm labai džiaugiuosi smile.gif  ypač kai galima visas reklamas persukt smile.gif

Gėris wub.gif

Ten nuo babinos atvynioti jie ir babininiai kartais turi tokį nepatogumą. Bet tai jei labai jau trukdo, kitos būna skalbia prieš mezgant. Aš tai galiu kentėt, svarbu akių negraužia ir neiššaukia čiaudulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2018 - 14:40
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 15:34)
Aha, ji daug ką sako, ale darbai ( jos pačios!), rodo atvirkščiai. Tavo minėtas hayword'as su blizgučiais - su daug daug sintetikos, nors visad akcentuoja, kad pripažįsta tik iki 20%; Prieš margučius, ale gi turi bent kelis dundagos megztukus, a ten net ne dvi spalvos; neva nemezga iš matkelių, ale vienam iš pirmųjų youtube video - drops merino megztukas; žiauriai nemėgsta merino - aha  biggrin.gif Beje, šian 'pūkutis' instagrame taip pat iš matkelių. Žodžiu, anoji patinka, požiūris sutampa beveik 100%, bet tai turiu savo galvą ir dvi spalvos kokiais būdais nėra margutis  mirksiukas.gif

Eina sau, kokia spalva  wub.gif

Aš, matai, šiandien tik peržiūrėjau jos video apie siūlų zapaso pirkimą biggrin.gif Pūkutis gražus wub.gif Bet tai kaip nešiot tą dundagą? Aš jaučiu net nenumegsčiau nieko iš jos, abo rankos iki kraujų nueitų. Nors tau tai dzin, tu praktiškai neverptą avies kailį ant nuogo kūno užsimetus komfortiškai jaustumeisi biggrin.gif

Mhm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 15:42)
Aš, matai, šiandien tik peržiūrėjau jos video apie siūlų zapaso pirkimą  biggrin.gif Pūkutis gražus  wub.gif Bet tai kaip nešiot tą dundagą? Aš jaučiu net nenumegsčiau nieko iš jos, abo rankos iki kraujų nueitų. Nors tau tai dzin, tu praktiškai neverptą avies kailį ant nuogo kūno užsimetus komfortiškai jaustumeisi  biggrin.gif

Mhm  smile.gif

Nu, čia žinai - sunki vaikystė. Rimtai, net verkdavau. A viskas tik gero norint. Kai maža peršaldavau, mama visada kaitindavo kojas su vos ne verdančiu vandeniu ir druska. Po tokios procedūros visada tekdavo autis naminės vilnos kojines. Kąsdavo nežmoniškai. Įpratau gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 15:46)
Nu, čia žinai - sunki vaikystė. Rimtai, net verkdavau. A viskas tik gero norint. Kai maža peršaldavau, mama visada kaitindavo kojas su vos ne verdančiu vandeniu ir druska. Po tokios procedūros visada tekdavo autis naminės vilnos kojines. Kąsdavo nežmoniškai. Įpratau gal  biggrin.gif

Tai mano lygiai tokia pat vaikystė ir dar būdavo pleistrai garstyčių lyg g.gif Bet nelaikau to sunkumu. Kaip mokėjo, taip ir gydė. Atsimenu, kaip utėles kartą grynu žibalu ištrynę galvą naikino. O čia tai nakum. Net prieš gimdymą išvešėjus dundagos pasma vistiek nepripratino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 16:26)
Tai mano lygiai tokia pat vaikystė ir dar būdavo pleistrai garstyčių lyg g.gif Bet nelaikau to sunkumu. Kaip mokėjo, taip ir gydė. Atsimenu, kaip utėles kartą grynu žibalu ištrynę galvą naikino. O čia tai nakum. Net prieš gimdymą išvešėjus dundagos pasma vistiek nepripratino  biggrin.gif

Tuos pleistrus sesei dėdavo, už tai aš vaikščiodavau su burbulais ant nugaros lotuliukas.gif Net patikdavo tas toks prisisiurbimo garsas, a sesuo matyt klykdavo, tai vietoj taurių pleistrus klijuodavo.

Ir net komentarai dėl išpuoštos nugaros nejaudino biggrin.gif

O tai, vat dabar aną išskalbtą mėginuką grynos avies vilnos prisidėjusi prie kaklo vaikštau ir nulis emocijų. O dundaga dar vis sruogoj. Beje, kasiuluose tokių gražių marginimų privežta, kad sunku valdytis wacko.gif
Bet gi su nėštumais pati supranti - hormonai. Savas šuo nuolat šalia kojų įsitaisydavo. Namiškiai niekaip negalėjo suprasti, ko vis veju. Dūrė kailis ajaj-vajaj. Pirktinį megztuką turėjau su daug proc sintetikos ir tik 10% alpakos, kaklą pastoviai draskiaus. Dabar vilna guli prie kaklo ir nieko.

Tai yra, nesiūlau nert į gryną vilną, bet gi gal tik neskalbtas siūlas šitaip erzina. Alpaka nesiskaito, ten plaukeliai diskonfortą kelia. Su šilku jau nebe taip. Na ir pasikartosiu su anyta. Ana gi beveik 60metų bėgo nuo vilnos, o mano skarą ( novitos gryna vilna, nuo kurios mezgant akis peršti ir čiaudau), dedasi ant sprando, tipo šiluma skausmą nuima. Apie kandimą seniai nebe kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2018 - 15:43
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 16:41)
Tuos pleistrus sesei dėdavo, už tai aš vaikščiodavau su burbulais ant nugaros lotuliukas.gif Net patikdavo tas toks prisisiurbimo garsas, a sesuo matyt klykdavo, tai vietoj taurių pleistrus klijuodavo.

O tai, vat dabar aną išskalbtą mėginuką grynos avies vilnos prisidėjusi prie kaklo vaikštau ir nulis emocijų. O dundaga dar vis sruogoj. Beje, kasiuluose tokių gražių marginimų  privežta, kad sunku valdytis wacko.gif

Tai yra, nesiūlau nert į gryną vilną, bet gi gal tik neskalbtas siūlas šitaip erzina.

O, taures ir man statydavo smile.gif Mama dar ir dabar jas turi smile.gif

Grožį jose ir aš įžvelgiu wub.gif Norėčiau, kad nekąstų smile.gif

Tai čia siūlyk nesiūlius, šitas patiekalas grynas nevalgomas biggrin.gif
Atsakyti
Uf, bėgom, karšta kaip karsta.gif
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 spalio 2018 - 16:54
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 10 09, 17:49)
Uf, bėgom, karšta kaip karsta.gif
...

Vijosi kas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 10 09, 20:52)
Vijosi kas?  bigsmile.gif

Aha, pati save laugh.gif Ir šiaip, karšta. Vakar juoduką mačiau trumpom rankovėm ir šortais. Dauguma su žieminiais drabužiais, a tas užkaitęs laugh.gif

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif

Uf, pagaliau mano antakių ir nagų gražintoja išlaižė povestuvinį medų ir mane 'sutvarkė' biggrin.gif

Gaudvile, žmogus tu protingas, paprotink ir mane. Jeigu aš prie to tvido pridėčiau mėlyną siūlą su mėlynais(?) žvyneliais supaškudyčiau tvido grožį ar ne?
Atsakyti