Labas vakaras
Čiuju, mokysiuos būti ankstyvas paukštis. Pati save spirsiu rytais iš lovos anksčiau laiko
Bent jau toks planas pirmadieniui
Vakar ilgokai neišėjo užmigt, liko trys mėnesiai laisvės, prisiminiau darbą ir išsigandau, galvoju, iki kokio levelio nuvištėjau
Jei turi pasveikink ir į mane, bo aš neturiu, bet visai norėčiau

Čiuju, mokysiuos būti ankstyvas paukštis. Pati save spirsiu rytais iš lovos anksčiau laiko

QUOTE(saintlina @ 2018 11 25, 21:03)
Kavos gal ne... o šampės nėr?..
Jei turi pasveikink ir į mane, bo aš neturiu, bet visai norėčiau

QUOTE(saintlina @ 2018 11 25, 22:03)
o šampės nėr?..
Niaaaaa, niaturu. Niaskanu

Uf, baigiau vieną nūdną darbą, dar nūdnesni liko. Kiba eit kokį žurnalą pavartyt. Su arbata kokia

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 25, 22:15)
Nu neturiu.. kas per gyvenimas?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 25, 22:54)
Pati tu neskani

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 25, 21:54)
Uf, baigiau vieną nūdną darbą, dar nūdnesni liko. Kiba eit kokį žurnalą pavartyt. Su arbata kokia

Ir niagalima prie vaikų

I vėl darželiui, ar vis dar darželiui?

O ašai baigiau vieną kojinę ir pradėjau antrą. Šaltą gruodį žada.. Saintlin, girdi?

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 25, 23:14)
Ir niagalima prie vaikų
Gaila, kad nūdni darbai patys nepasidaro
Šaltą gruodį žada.. Saintlin, girdi?

Šaltą gruodį žada.. Saintlin, girdi?

Pfffff

Dabar ne darželiui, šiaip ne tas mėnulis su adata mosikuotis

Oi, taaaaaip, sutinku

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 25, 22:24)
Dabar ne darželiui, šiaip ne tas mėnulis su adata mosikuotis

Oi, taaaaaip, sutinku

Oh, tu šventas naivume

QUOTE(Kulkė @ 2018 11 25, 23:32)
Greičiau - mano durnumas. Rimtai nesuprantu. Yra juodu ant balto parašyta "puošti darželio erdves". Tai namie gi kasmet rankų darbo puošiant nėra. Eglutė, žaisliukai ( pirktiniai !), lempučių girliandos ir jei laiko yra - papuošimas ant stalo su gyvom šakutėm ir kvietkais. Psio, nu. O to darželio grupės puošimo nesuprantu. Kasmet nori kažko kito, kažko išskirtinio, tipo lenktyniavimas tarp grupių. Tai mano durna galva tokiems: išskirtinio, gražaus ir 'vau!' reikia nemažai pinigų skirt. Tai ir stojas piestu klausimas, ar baisiai čia man reikia?

Aš tai iš šono stebiu kuri kurią nugalės. Statau už tave

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 11 25, 22:49)
Greičiau - mano durnumas. Rimtai nesuprantu. Yra juodu ant balto parašyta "puošti darželio erdves". Tai namie gi kasmet rankų darbo puošiant nėra. Eglutė, žaisliukai ( pirktiniai !), lempučių girliandos ir jei laiko yra - papuošimas ant stalo su gyvom šakutėm ir kvietkais. Psio, nu. O to darželio grupės puošimo nesuprantu. Kasmet nori kažko kito, kažko išskirtinio, tipo lenktyniavimas tarp grupių. Tai mano durna galva tokiems: išskirtinio, gražaus ir 'vau!' reikia nemažai pinigų skirt. Tai ir stojas piestu klausimas, ar baisiai čia man reikia?

Tai jei jau taip šustrai reik, tegu dizainerius samdosi

Ačiū už pasitikėjimą

Labas rytas pirmadienio
Kulkė visą naktį laukė ryto, kaip norėjo anksčiau atsikelti, bet suskambus žadintuvui vistiek perstatė jį bent 20 min į priekį
Vaikai išvežti, galima ir kavos ramiai išgerti po ilgo laiko neramybės

Kulkė visą naktį laukė ryto, kaip norėjo anksčiau atsikelti, bet suskambus žadintuvui vistiek perstatė jį bent 20 min į priekį

Vaikai išvežti, galima ir kavos ramiai išgerti po ilgo laiko neramybės

Aš tai penktą kėliausi.. abo reikėjo važiuot į kaimą, vežti tėvą į Vilnių, paskum parvežti atgal ir grįžti namo. Nuėmė gipsą. Tai dar įsižeidė, kad mama už jį reabilitacijos atsisakė. Nu kas čia tokio kasdien jį pavežiot?