Aš namų tvarkytojos irgi neatsisakyčiau
valgyt galiu ir pati gamint, bet tvarkymąsi mielai kam nors perleisčiau
Labas rytas
Psio, vaikai išdalinti, ką veikt? Kažką naudingo, ar malonaus?
Kaip mus lepina visi sezonai, pastebėjot? Vasara buvo nereali, ruduo gražiausias kokį tik galima įsivaizduoti, žiema žiemos mylėtojams iš vis kosmiškai palanki
Tik pavasaris toks pereinamasis buvo - pusė žiemos, pusė vasaros
Įdomu, koks šiemet bus
Gaudvile, kaip išmiegojai?
Įdomu, kaip mes įsileistumėm, kad kas šmirinėtų po mūsų namus
Psio, vaikai išdalinti, ką veikt? Kažką naudingo, ar malonaus?
Kaip mus lepina visi sezonai, pastebėjot? Vasara buvo nereali, ruduo gražiausias kokį tik galima įsivaizduoti, žiema žiemos mylėtojams iš vis kosmiškai palanki
QUOTE(saintlina @ 2019 01 29, 07:50)
Aš namų tvarkytojos irgi neatsisakyčiau
valgyt galiu ir pati gamint, bet tvarkymąsi mielai kam nors perleisčiau 
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 08:05)
Kažką naudingo, ar malonaus?
Tik pavasaris toks pereinamasis buvo - pusė žiemos, pusė vasaros
Įdomu, koks šiemet bus
Ir tą, ir tą
Įdomu, koks dabar pavasaris bus.
Dar nemiegojau. 2val ir 20 min pavliką klausiau, vėliau komišką turkišką serialą per foxlife, pintereste bandžiau nulūžt. Niekaip
Į tą pačią temą, ką moteris kažkodėl privalo daryt
Žodžiu, vienu metu dirbom 4iese. Vienas prekybos salėj, aš prie kompo ir ant galvos du viršinykai(vienas iš jų, tėtis
Trūko kantrybė ir viską pasakiau, ką galvoju. Aišku, kad supyko, tėvukas dar ir mamai apskundė. Mamaitė namie pašaukė, kokia nedėkinga, nekultūringa ir taip toliau. Ar jaučiausi kalta, nu nea, pagal pareigas nepriklausė man su kavos puodeliais lakstyt. Vienok, nei vienam rankos nenukrito ir šauniai sau tą kavą pasidarydavo.
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 29, 09:36)
Ir tą, ir tą 
Dar nemiegojau. 2val ir 20 min pavliką klausiau, vėliau komišką turkišką serialą per foxlife, pintereste bandžiau nulūžt. Niekaip
Vienok, nei vienam rankos nenukrito ir šauniai sau tą kavą pasidarydavo.
Aš taip ir darau
Išvis nemiegojai nuo vakar?
O ta pavlikas ką įdomaus supasakoja? Ten pas ją vos ne visa diena live praeina. Seku aš ją, bet niekad nežiūrėjau.
Ne, nu tai čia ir taip aišku. Aš kartais paklausiu pas mergelę, kam jam tos ataugėlės reikalingos, kam Dievulis jas iš vis jam davė
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 09:45)
Išvis nemiegojai nuo vakar?
Tai kaip tu pasveiksi?
O ta pavlikas ką įdomaus supasakoja? Ten pas ją vos ne visa diena live praeina. Seku aš ją, bet niekad nežiūrėjau.
Ne, nu tai čia ir taip aišku. Aš kartais paklausiu pas mergelę, kam jam tos ataugėlės reikalingos, kam Dievulis jas iš vis jam davė
Nemiegojau, bet pasveiksiu
Oi, yra ten dvi draugės, pavlikas ir magnuna. Magnuna tokia uf ūkininkė ir pas ją taip viskas uf ūkiškai, o pavlikas labai mėgsta knygas skaityt/klausyt, lanko parodas, mokosi vis ko nors naujo ir pasakoja pradžioj taip labai kultūringai, o paskui taip viskas nusivažiuoja. Žodžiu, liksmuma būna. Nepalyginsi su Olsanna ar Oksana. Na, toks jų buvimas su draugėmis viešumoj būdas. Be to, pavliko berniukas lanko futbolą ir kol laukia, live'ina.
Ugu, tik dingsta iš regos lauko žmona, patys save pasitarnauja
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 29, 10:04)
Nemiegojau, bet pasveiksiu 
Oi, yra ten dvi draugės, pavlikas ir magnuna. Magnuna tokia uf ūkininkė ir pas ją taip viskas uf ūkiškai, o pavlikas labai mėgsta knygas skaityt/klausyt, lanko parodas, mokosi vis ko nors naujo ir pasakoja pradžioj taip labai kultūringai, o paskui taip viskas nusivažiuoja. Žodžiu, liksmuma būna. Nepalyginsi su Olsanna ar Oksana. Na, toks jų buvimas su draugėmis viešumoj būdas. Be to, pavliko berniukas lanko futbolą ir kol laukia, live'ina.
Mhm, įsijungiau pasižiūrėt ir nežiūrėjau nuo to momento, kai prisikūrė cigaretę ir pradėjo pasakot kaip namie rūko
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 17:00)
Mhm, įsijungiau pasižiūrėt ir nežiūrėjau nuo to momento, kai prisikūrė cigaretę ir pradėjo pasakot kaip namie rūko
Ne, aš ginkDie ne šventa karvė, bet kažkaip taip ot tiap susirodė.
Eik tu, čia tik pumpurėliai. Kelias lietuves paklausiau. Dviem savaitėm užteko kantrybės, išmečiau iš sąrašo ir net lengviau pasidarė. Ai, su viena amerikietė buvo taip, kad matydavau tik foto, ji ten farm stilium namus įrenginėja. Gražu akims ir koks tai biesas patempė igtv pažiūrėt - šiaubaš
Žodžiu, man tai prie širdies labiau atviri žmonės, nei vaidinantys tobulus ekrane, už jo - niekšeliai.
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 29, 17:44)
Eik tu, čia tik pumpurėliai. Kelias lietuves paklausiau. Dviem savaitėm užteko kantrybės, išmečiau iš sąrašo ir net lengviau pasidarė. Ai, su viena amerikietė buvo taip, kad matydavau tik foto, ji ten farm stilium namus įrenginėja. Gražu akims ir koks tai biesas patempė igtv pažiūrėt - šiaubaš
balsas toks čaižus, rėkiantis ir su pietietišku akcentu. Žodžiu, net negera pasidarė, vėliau stories buvo trumpas video - akcentas niekur nedingo, bet visai normaliai tas balsas ausims buvo.
Žodžiu, man tai prie širdies labiau atviri žmonės, nei vaidinantys tobulus ekrane, už jo - niekšeliai.
Nemačius nei vienos lietuvės išskyrus A.J. live'us. Netraukia visai
Va, dar pirmai neparašiau kodėl dar negalėjau žiūrėt, toks vaizdas vizualiai, kad šita SG ten. Nu toč toč "paprastumas" ir kancaras, ir vsio takoje
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 18:54)
Nemačius nei vienos lietuvės išskyrus A.J. live'us. Netraukia visai
Va, dar pirmai neparašiau kodėl dar negalėjau žiūrėt, toks vaizdas vizualiai, kad šita SG ten. Nu toč toč "paprastumas" ir kancaras, ir vsio takoje
A kas tokia ta SG?
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 29, 19:01)
Aik gulc greičiau tik
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 19:09)
Ei, nu. Besnaudžiant pati prisiminiau
Tai pavlikas kitų neišnaudoja ir neverkia dėl visko ant kiekvieno kampo. Bet tai jei nelimpa, tai nelimpa. Pirmus kartus ir aš trumpam tik įsijungdavau.
ui, vaikšto su šunim pas mus tokia pradinių klasių mokytoja. Jau ir mes, ir šunys pradinukais jaučiamės.. šian visą vakarą visus reguliavo, kol nusispjoviau ir nuėjau į kitą lauką. Tu nelipk, tu nesiduok, tu su tuo nežaidi, eik su anuo pažaisk, kur eini, tu pavargai, tu nori namo, kodėl tu ant jo lipi, tuoj pat ateik čia, tu nelok ant mergaitės ir t.t, ir pan. Užas.