Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 30, 13:38)
Tai kad pries kelis metus rašiau, nepatinka visokie kraštutinumai ir jei nėra argumentų prieš, vadinasi reikia imt ir daryt. Bet tai ir dabar rašau, kad ne viskam tinka toks metodas ir ne visoms daržovėms tai taikau. Elementarus lankstumas.

Liuks smile.gif Lankstumas yra gerai (y)

Mergos, nuo pirmadienio grįžtu į darbą. Net pilvą suka, atsiprašant... unsure.gif Ir džiaugiuosi, ir bijau.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 14:15)
o ir kokie skanūs pagal Giedriaus receptą, kur Gaudvilė užrodė  bigsmile.gif

Aš jau tokioj bačkoj sėdžiu visko prižadėjus tau, tai statausi kopetėles ir bandau lipt lauk iš jos  biggrin.gif

agam, tie geruliai.. kiba reik vis dėlto pasisėt kelis?.. lotuliukas.gif

aš tave atleidžiu nuo visų pažadų, gyvenk ramiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 14:56)

Mergos, nuo pirmadienio grįžtu į darbą. Net pilvą suka, atsiprašant...  unsure.gif  Ir džiaugiuosi, ir bijau.

UI. Kažkaip netikėtai staigiai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 30, 14:42)
Taigi vandeniu supuršk ar truputį pamirkyk. Gi ne košė, neištyž  mirksiukas.gif

bandžiau ryte pamirkyt - akmenukai ir liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 13:56)
Mergos, nuo pirmadienio grįžtu į darbą. Net pilvą suka, atsiprašant...  unsure.gif  Ir džiaugiuosi, ir bijau.

Tai šeštadienį šturmuosi kirpyklą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 30, 14:36)
Tai šeštadienį šturmuosi kirpyklą?  bigsmile.gif

Nieko nešturmuosiu, pradžioj įgrūs į kitą skyrių žinioms atnaujinti savaitei, tai dzin. O kai sulauksiu algos - va tada neatsakau už save biggrin.gif Ką aš dabar sodros pensininkė būdama šturmuot galiu lotuliukas.gif Jei rimtai tai užsirašius aš jau vidury mėnesio, iškentėsiu kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Paskutiniai laisvi rytai ir prasidės lėkimas biggrin.gif Palikau mažių darže pirmą kart pietų miegos ax.gif

Pageriam kavos bigsmile.gif
Atsakyti
LabRyt.

Lesius dičkis išdykėlis snieguota nosimi wub.gif Smagu ir nebaisu turint tokius kailinius sniege voliotis bigsmile.gif

Kaip greit Kulkė darban iššovė rolleyes.gif Ir vaikai svetimi kažkaip greit užauga rolleyes.gif
Aš dyyyrbu,
Tu dyyyrbi,
Jis, ji dyyyrba. Liks dar bent viena žvakė temoj?
Prisijungiu prie Kulkės kavos kompanijos ir atsinešu savo dinamitą. Maktelsiu keletą gurkšnelių. Galvą skauda.

Sėja iš parduotuvinių krapštytų pomidorų sėklų nelabai domina. Jau tiek visko-o-visko prikaupta, išbandyta, kad yra iš ko rinktis ir savoj sėklų terbikėj. Bet dar aplamai apie jokią sėją nesvajoju, net sėklas pakuist nekyla noras.

Pasiilgau Gonziko, Daimuros, Atės ir kitų nenaudėlių kurios visai čia nebeužeina nei su nuotaika, nei be nuotaikos. Girdit, RAGANOS??!!! Tai va, linkėjimai jums visoms.

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 31, 09:22)
Labas rytas  smile.gif 

Paskutiniai laisvi rytai  ir prasidės lėkimas  biggrin.gif Palikau mažių darže pirmą kart pietų miegos  ax.gif

Tai su kuo aš daba plepėsiu?... pati su savim.. beeeee ...

Iki śiol mažulį vis dar pasiimdavai iki pietų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 31, 11:34)
Tai su kuo aš daba plepėsiu?... pati su savim.. beeeee ...

Iki śiol mažulį vis dar pasiimdavai iki pietų? smile.gif

O aš su kuo plepėsiu? blink.gif Baaaik, mano darbas visdar tas pats - kavagėriai, poilsis, ružavos tapkės ir kirpykla su Žalia stotele po šonu biggrin.gif Pamėgink tik dingt biggrin.gif

Aha smile.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai, kas do darbas ten su ružavom tapkėm bigsmile.gif

Ieškau akmens masės plytelių grindims. Bet kur benuvažiuoju, pasiūla neatitinka mano visai paprastų norų. Paprasčiausiai nėra tinkamos spalvos plytelių. Arba per marga, arba jei iš bėdos tiktų, tai kaina per didelė. O daug mokėt už tą "iš bėdos", visai nesinori. Nesupraskit čia kaip skelbimą biggrin.gif tiesiog burbu, nes jau nusilaksčiau beieškodama.
Atsakyti
Hansa plytelių turgus, Urmo Bazėj vyksta išpardavimas, bo išsikrausto - kainos sumažintos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 31 sausio 2019 - 12:30
QUOTE(Ex @ 2019 01 31, 12:20)
Kaip įdomiai, kas do darbas ten su ružavom tapkėm bigsmile.gif

Ieškau akmens masės plytelių grindims. Bet kur benuvažiuoju, pasiūla neatitinka mano visai paprastų norų. Paprasčiausiai nėra tinkamos spalvos plytelių. Arba per marga, arba jei iš bėdos tiktų, tai kaina per didelė. O daug mokėt už tą "iš bėdos", visai nesinori. Nesupraskit čia kaip skelbimą biggrin.gif tiesiog burbu, nes jau nusilaksčiau beieškodama.

Šilta gi su žieminiais batais visą dieną sėdėt, Gaudvilė pagavo mane kartą su tom rožinėm tapkėm darbe biggrin.gif

Jeigu tai ne dizaineriškas sumanymas ir jei tikrai jau nėr iš ko rinktis tada siūlau kompromisą - tiesiog pasitark su parduotuvėje esančia dizainere, gal patars kokį variantą ir net maloniai nustebins smile.gif Buvai Hanza plytelių turguj? Jei neklystu, ten dabar išpardavimai dideli.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 31, 12:25)
Hansa plytelių turgus, Urmo Bazėj vyksta iš pardavimas, bo išsikrausto - kainos sumažintos.

O, matai, kokia minties galia pas mumi vienoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 31, 12:26)
Šilta gi su žieminiais batais visą dieną sėdėt, Gaudvilė pagavo mane kartą su tom rožinėm tapkėm darbe  biggrin.gif

Jeigu tai ne dizaineriškas sumanymas ir jei tikrai jau nėr iš ko rinktis tada siūlau kompromisą - tiesiog pasitark su parduotuvėje esančia dizainere, gal patars kokį variantą ir net maloniai nustebins  smile.gif  Buvai Hanza plytelių turguj? Jei neklystu, ten dabar išpardavimai dideli.
Papildyta:

O, matai, kokia minties galia pas mumi vienoda  biggrin.gif

Normalios tos tavo tapkės biggrin.gif

Ne vieni pažįstami samdė dizainerius, ir būtent iš ten pat pirko plyteles. Dar Vilniuj, kai Kaune nebuvo parduotuvės.

laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 31 sausio 2019 - 12:31