Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2019 01 29, 21:41)
ui, vaikšto su šunim pas mus tokia pradinių klasių mokytoja. Jau ir mes, ir šunys pradinukais jaučiamės.. šian visą vakarą visus reguliavo, kol nusispjoviau ir nuėjau į kitą lauką. Tu nelipk, tu nesiduok, tu su tuo nežaidi, eik su anuo pažaisk, kur eini, tu pavargai, tu nori namo, kodėl tu ant jo lipi, tuoj pat ateik čia, tu nelok ant mergaitės ir t.t, ir pan. Užas.

Saintlin, ką tu ten tiek išdirbinėjai, kad iš drausmės - sėsk 2? lotuliukas.gif
Jei rimtai tai tikrai užas, iš vaidmens neišeina moteriškė net ir laisvalaikiu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gaudvile, miegojai ar vėl neršei pernakt? Gal jau pagerėjimas yra šioks toks?

Ašai gi čilius pasėjau bigsmile.gif Pagaliau smile.gif Ir levandų žiedynų papešiojau, pasėjau pabandyt ar dygs, kaip aš Saintlinai siųsiu nedaigias sėklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 29, 21:41)
ui, vaikšto su šunim pas mus tokia pradinių klasių mokytoja. Jau ir mes, ir šunys pradinukais jaučiamės.. šian visą vakarą visus reguliavo, kol nusispjoviau ir nuėjau į kitą lauką. Tu nelipk, tu nesiduok, tu su tuo nežaidi, eik su anuo pažaisk, kur eini, tu pavargai, tu nori namo, kodėl tu ant jo lipi, tuoj pat ateik čia, tu nelok ant mergaitės ir t.t, ir pan. Užas.

Vargšiukai console.gif užjaučiu.

QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 09:39)
Labas rytas  smile.gif

Gaudvile, miegojai ar vėl neršei pernakt? Gal jau pagerėjimas yra šioks toks?

Ašai gi čilius pasėjau  bigsmile.gif Pagaliau  smile.gif Ir levandų žiedynų papešiojau, pasėjau pabandyt ar dygs, kaip aš Saintlinai siųsiu nedaigias sėklas  ax.gif

Tai neblogai visai jau vakar buvo ir kaip visada - prie 38 su dalimis daug lengviau nei prie 37 biggrin.gif Gerklę dar liko skalaut nuolat ir bus psio.
Oho, kokia pareiginga. Aš dar pamąstysiu, ką čia pasėjus. Kaip tik dabar žiūriu Desperate Landscapes. Žmonės taip smagiai dirba ir rezultatą po 8 darbo val jau mato. Smagu bigsmile.gif
Tai jau kavos ta proga, sakau, gal reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 sausio 2019 - 09:49
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 30, 09:48)
Vargšiukai console.gif užjaučiu.
Tai neblogai visai jau vakar buvo ir kaip visada - prie 38 su dalimis daug lengviau nei prie 37  biggrin.gif Gerklę dar liko skalaut nuolat ir bus psio.
Oho, kokia pareiginga. Aš dar pamąstysiu, ką čia pasėjus. Kaip tik dabar žiūriu Desperate Landscapes. Žmonės taip smagiai dirba ir rezultatą po 8 darbo val jau mato. Smagu  bigsmile.gif
Tai jau kavos ta proga, sakau, gal reikia  bigsmile.gif

O, geros naujienos bigsmile.gif
Gal tu kur mūsuose matei pirkt Kumato sėklų?
Galim ir kavos biggrin.gif Mačiau tave pas Pavliką biggrin.gif Įsijungiau, vis kažkas burba fone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 11:17)
O, geros naujienos  bigsmile.gif 
Gal tu kur mūsuose matei pirkt Kumato sėklų?
Galim ir kavos  biggrin.gif  Mačiau tave pas Pavliką  biggrin.gif  Įsijungiau, vis kažkas burba fone  biggrin.gif

Anksčiau būdavo sėklos daržui.lt (be tarpų ir lietuvybės, vis redaktorius išdarko), dabar nematau. Bet tai keliems daigams gi nusipirk kelis pomidorus ir sėk drąsiai. Beje, jau nesicackimu su visais čiliais ir paprikom. Sėklas imu iš parduotuvėj pirktų, dygsta 100 proc.,nuo vaisių šakos lūžta. Žodžiu, dabar tik tokias sėklas imu. Išskyrus agurkus, salotas visokias ir t.t.

Pavlikas kaip fonas ir pas mane buvo, kol skalbinius sudėjau, indaplovę pajungiau ir nešiojau kvietkus į vonią maudynėms biggrin.gif
P. S. Radau, maniau interfeisą pakeitė, žodžiu, čia visada buvo, 5sėklos - 7,25€ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 30 sausio 2019 - 11:41
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 29, 22:53)
Saintlin, ką tu ten tiek išdirbinėjai, kad iš drausmės - sėsk 2? lotuliukas.gif
Jei rimtai tai tikrai užas, iš vaidmens neišeina moteriškė  net ir laisvalaikiu unsure.gif

Tai čia ne mane, a šunį reguliavo biggrin.gif jam iš drausmės jau net ne 2, o turbūt visai neįvertinta biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 sausio 2019 - 13:06
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 01 30, 11:33)
Bet tai keliems daigams gi nusipirk kelis pomidorus ir sėk drąsiai. Beje, jau nesicackimu su visais čiliais ir paprikom. Sėklas imu iš parduotuvėj pirktų, dygsta 100 proc.,nuo vaisių šakos lūžta. Žodžiu, dabar tik tokias sėklas imu. Išskyrus agurkus, salotas visokias ir t.t.

Pavlikas kaip fonas ir pas mane buvo, kol skalbinius sudėjau, indaplovę pajungiau ir nešiojau kvietkus į vonią maudynėms  biggrin.gif
P. S. Radau, maniau interfeisą pakeitė, žodžiu, čia visada buvo, 5sėklos - 7,25€  mirksiukas.gif

Ania? bigsmile.gif Keista, kad tu tai rašai. Tikrai keista biggrin.gif

Aš youtube neturėjau ką žiūrėt, tai įsijungiau ją.

Ačiū bigsmile.gif Čia mergelei reik Kumato, o ne man. Aš jam parodysiu, jauč nebereikės ir bus neskanu, ir jis gi pardėj gali jų nusipirkt, pamačius sėklų kainą lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2019 01 30, 12:54)
Tai čia ne mane, a šunį reguliavo biggrin.gif  jam iš drausmės jau net ne 2, o turbūt visai neįvertinta biggrin.gif

Šakės, geriausiu atveju pataisų gaus, blogiausiu - skola bus įpaišyta ir antri metai toj pačioj klasėj biggrin.gif
Šita, jei kada važiuosi į pardę kur buvai gavus Seasolio ir Powerfeed'o užmesk akį ar jų ten dar yra 4u.gif

Sniegynų Lesius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 30 sausio 2019 - 13:13
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 10:39)

Ašai gi čilius pasėjau  bigsmile.gif

Ir levandų žiedynų papešiojau, pasėjau pabandyt ar dygs, kaip aš Saintlinai siųsiu nedaigias sėklas  ax.gif

valio!!! thumbup.gif aš tai gal nesėsiu. Tingiu. o ir valgytojų kažkaip nebėr biggrin.gif

o, kaip fainiai bigsmile.gif aš jau pamiršus buvau, kad levandiniai metai manęs laukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 30, 13:09)
valio!!!  thumbup.gif aš tai gal nesėsiu. Tingiu. o ir valgytojų kažkaip nebėr biggrin.gif

o, kaip fainiai  bigsmile.gif  aš jau pamiršus buvau, kad levandiniai metai manęs laukia thumbup.gif

Pas mane yr valgytojų, o ir kokie skanūs pagal Giedriaus receptą, kur Gaudvilė užrodė bigsmile.gif

Aš jau tokioj bačkoj sėdžiu visko prižadėjus tau, tai statausi kopetėles ir bandau lipt lauk iš jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 13:09)
Ania?  bigsmile.gif Keista, kad tu tai rašai. Tikrai keista  biggrin.gif

Tai kad pries kelis metus rašiau, nepatinka visokie kraštutinumai ir jei nėra argumentų prieš, vadinasi reikia imt ir daryt. Bet tai ir dabar rašau, kad ne viskam tinka toks metodas ir ne visoms daržovėms tai taikau. Elementarus lankstumas.

Dar gi pernai rašiau, kad šiltnamy visi agurkų, pomidorų, paprikų ir čilių daigai augo maišuose. Patiko. Truputį šiemet racionalizuosiu ir vėl taip pat. Eilinė bėda dėl vandens, už tai su savo fintais sugebėjau labai labai už elektrą permokėt. Nuo pernai balandžio mėn nemoku ir dar permokos tiek, kad ir kitam sezonui užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2019 01 30, 14:09)
Šita, jei kada važiuosi į pardę kur buvai gavus Seasolio ir Powerfeed'o užmesk akį ar jų ten dar yra  4u.gif

užmesiu, kai susiruošiu smile.gif

papasakosiu, kai aš vakar šuniu skaniukus gaminau. Darau aš jam tokius skanėstus dresūrai - išverdu jautienos kepenis, supjaustau mažais gabaliukais ir išdžiovinu orkaitėj. Labai geras reikalas, šuo puikiai dirba už tokius smile.gif Ir vakar sudėjau į orkaitę, apdžiovinau. Nu, ir kaip visad, orkaitė vakarop pyst ir išsijungė. Ai, galvoju, vis tiek įsijungs, neišjungiau nustatymų. Ir pamiršau. Naktį prabundu ir galvoju - kas čia ką taip skaniai naktį kepa?.. ir kaip šokau iš lovos lotuliukas.gif sudžiūvo tie skaniukai į akmenukus. Teks šian vėl iš naujo gamint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 01 30, 13:39)
Teks šian vėl iš naujo gamint biggrin.gif

Taigi vandeniu supuršk ar truputį pamirkyk. Gi ne košė, neištyž mirksiukas.gif
Atsakyti