Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Tai va. Pirmas blynas - gavom excellent ir 2 vietą. Sakė, viskas pas jį excellent, tik galines kojas reik patreniruot. Na, kaip pirmai parodai ir dar tarptautinei, tai labai gerai smile.gif
Jatau, mergai, kaip aš jı šukavau vakar.... išmaudžiau ir supratau, kad jis šertis pradėjo. Pusę nakties šlapią pokailį šukavau iš kailio. Tai gerai, kad kol kas tik ant nugaros.. Toks šlapias kaltūnas pasidaręs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 03 08, 14:22)
Tai va. Pirmas blynas - gavom excellent ir 2 vietą. Sakė, viskas pas jį excellent, tik galines kojas reik patreniruot. Na, kaip pirmai parodai ir dar tarptautinei, tai labai gerai smile.gif
Jatau, mergai, kaip aš jı šukavau vakar.... išmaudžiau ir supratau, kad jis šertis pradėjo. Pusę nakties šlapią pokailį šukavau iš kailio.  Tai gerai, kad kol kas tik ant nugaros.. Toks šlapias kaltūnas pasidaręs doh.gif

Sveikinu mirksiukas.gif Dar dalyvausit?

O tai su džiovintuvu neišdžiovintą pešei? Užjaučiu. Bet tai yra ir geroji pusė, pagaliau galėsi nuosavo gražuolio vilnones kojinaites turėt ar riešines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 08, 16:56)
Dar dalyvausit?

O tai su džiovintuvu neišdžiovintą pešei? Užjaučiu. Bet tai yra ir  geroji pusė, pagaliau galėsi nuosavo gražuolio vilnones kojinaites turėt ar riešines  wub.gif

Dalyvausim smile.gif

Džiovinau fenu dvi valandas. Bet pačiu vėsiausiu režimu. Ir nors iš viršaus jau atrodė beveik sausas, pokailis šlapias vistiek buvo. Ten kailio pas jį... blink.gif nufotkinau kiek iššukavau, bet su telefonu gi nemoku įdėt smile.gif
Aik tu, neįsivaizduoju kiek metų rinkt reiks. Ten ta krūva beveik besvorė biggrin.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...44a945dd404.jpg

Gal matysit?.. čia tik nuo nugaros pokailis. Visas ilgasis kailis vietoj smile.gif Sakė, kai ataugs naujas kailis, jis bus ilgesnis, plaukas bus apie 30 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2019 03 09, 19:51)
Aik tu, neįsivaizduoju kiek metų rinkt reiks. Ten ta krūva beveik besvorė biggrin.gif

Nedaug, nes gi mezga ne iš grynos, o maišo su avies vilna verpimo metu. Nepamenu, kiek tiksliai, bet gal tik 20proc šuns būna ;)

Laba bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lesius šaunuolis, o stovėt teisingai tikrai išmoksit mirksiukas.gif kaip jam ringe sekėsi ir kaip į kitus šunis regavo?
Gaudvile, kažkodėl man atrodo, kad tai ką tu aprašei yra galvos skaudmas, o ne migreninis skausmas, nes kai užeina migreninis jokie akiniai nuo saulės tikrai nepadeda unsure.gif
Kulke, sveikinu!!!! Ką pirksi? biggrin.gif gal nuo to vyrui galvą ir skauda??? biggrin.gif
Ex, kaimynka, šiltnamį turi? Vis eidama pro naujus namus pagalvoju ar ne taviškiai;) būtų gaidys, gal pagal jį pažinčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 03 10, 12:51)
Gaudvile, kažkodėl man atrodo, kad tai ką tu aprašei yra galvos skaudmas, o ne migreninis skausmas, nes kai užeina migreninis jokie akiniai nuo saulės tikrai nepadeda unsure.gif

Čia mano atvejis. Kiek pažįstu kitų, kurie darėsi akių operacijas, neturi tokios problemos mirksiukas.gif

Kaip tik prieš kelias dienas viena moteris eilinį kartą skundėsi galvos skausmu. Vaistai neveikia, pati tai įvardino kaip migreną ir bepliurpdama dar pasako, kad tai dėl oro, magnetinių audrų - жоп(ой)... всем телом чую, магнитные бури, могу точно сказать. Anos citata.
Kitų variantų nebuvo ir negali būti. Seku ją gal nuo praėjusios vasaros pabaigos, tai vat tokiais galvos skausmais skundžiasi žiauriai dažnai. OK, žmogus ligonis. Ale mažmožis toks, kad tą ir prieš dienom ypač mažas geomagnetinių audrų rodiklis buvo. Normos ribų nuo vasario pradžios neviršina.
Atsakyti
Hai smile.gif

Jamam kafijos? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2019 03 10, 13:51)
Lesius šaunuolis, o stovėt teisingai tikrai išmoksit mirksiukas.gif  kaip jam ringe sekėsi ir kaip į kitus šunis regavo?

Puikiausiai jis ten jautėsi, daug geriau nei treniruotėj smile.gif baisiai patenkintas buvo ir dėl to vis uodegą rietė į viršų, kas koliams negalima.
Atsakyti
Lab smile.gif

Gaudvile, ar nukovei žadėtąją gimtadienio Dundagos sruogą? Aš nuo vakar čiupau pabaiginėt savo pradėtuką iš tvido ir nepaliauju galvot apie Dundagą ir žakardą be protiažkų biggrin.gif Nu kosTmosas kažkokis, peržiūrėjau ir WL rolikus ta tema ir dar labiau užsimaniau. Šiaip tai pati noriu sau pirštą prie smilkinio pasukiot, ale jei neišgaruos šita mintis, teks pirkt, bent turėsiu kažkur giliai nukištą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 kovo 2019 - 21:53
QUOTE(Kulkė @ 2019 03 11, 21:45)
Lab  smile.gif

Gaudvile, ar nukovei žadėtąją gimtadienio Dundagos sruogą? Aš nuo vakar čiupau pabaiginėt savo pradėtuką iš tvido ir nepaliauju galvot apie Dundagą ir žakardą be protiažkų  biggrin.gif Nu kosTmosas kažkokis, peržiūrėjau ir WL rolikus ta tema ir dar labiau užsimaniau. Šiaip tai pati noriu sau pirštą prie smilkinio pasukiot, ale jei neišgaruos šita mintis, teks pirkt, bent turėsiu kažkur giliai nukištą  biggrin.gif

Laba,

Nea, nenukoviau. O dar visai neseniai krepšius purčiau, Zauberball gal 5 kamuoliukus radau, dar dundagos riebią sruogą, lietuvišką plonybę. Žodžiu, apramino radiniai biggrin.gif

Ką pirkt žadi taip ir nesupratau ir nelabai įsivaizduoju, kuo tie žakardai skiriasi - nerandu laiko pažiūrėt. Aš tai moku tik tą, kur kitoj pusėj visokie grožiai kabo. Kaip dar kitaip galima ir dar 3 spl vienu metu, neišmąsčiau mastau.gif

Pažiūrėjau trumpai be garso. Atrodo labai jau sudėtingai, tikrai pasimesčiau tuose siūlų persukimuose wacko.gif Bet tai yra kažkoks visai paprastas būdas, kur vienoj eilėj mezga tik viena spalva, kitos spalvos akis perkelia. Sekančioj eilėj jau mezga ta antra spalva, o perkelia pirmąją. Ir kaip jis vadinas, biesai žino, įdomu būtų pavyzdžius pažiūrėt.

A kokį žakardą galvoji? Tipo lopapeisą ar didžiulę skarą, kur paskui kerpa žirklėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 kovo 2019 - 23:25
Labas rytas su kava ir spurgom bigsmile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2019 03 11, 23:01)
Laba,

Nea, nenukoviau. O dar visai neseniai krepšius purčiau, Zauberball gal 5 kamuoliukus radau, dar dundagos riebią sruogą, lietuvišką plonybę. Žodžiu, apramino radiniai biggrin.gif

Ką pirkt žadi taip ir nesupratau ir nelabai įsivaizduoju, kuo tie žakardai skiriasi - nerandu laiko pažiūrėt. Aš tai moku tik tą, kur kitoj pusėj visokie grožiai kabo. Kaip dar kitaip galima ir dar 3 spl vienu metu, neišmąsčiau mastau.gif

Pažiūrėjau trumpai be garso. Atrodo labai jau sudėtingai, tikrai pasimesčiau tuose siūlų persukimuose wacko.gif Bet tai yra kažkoks visai paprastas būdas, kur vienoj eilėj mezga tik viena spalva, kitos spalvos akis perkelia. Sekančioj eilėj jau mezga ta antra spalva, o perkelia pirmąją. Ir kaip jis vadinas, biesai žino, įdomu būtų pavyzdžius pažiūrėt.

A kokį žakardą galvoji? Tipo lopapeisą ar  didžiulę skarą, kur paskui kerpa žirklėm?

O, Dievai, tai tau džiaugtis ir džiaugtis tik lieka biggrin.gif

Dundagą biggrin.gif Nu aš tik pabandyt noriu ar išeitų, čia iš serijos NORIU čia ir dabar biggrin.gif Bet jau nelabai noriu, nes užmačiau kokių siūlųųų bigsmile.gif Kaip tai voverei akių kraujagyslės sutrūkinėjo bežiūrint biggrin.gif Nieko ypatingo iš tikrųjų, bet vistiek biggrin.gif

O man kaip tik atrodo nesudėtinga, tik kol akys dar neišmoko, nebandau rankom biggrin.gif Žinau žinau apie ką kalbi - kirilica nemoku, bet vadinasi lenyvyj žakard.

Oi nea, nea, kažką paprasto , megztinį/ kardiganą, nu užsegamą žodžiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 12 kovo 2019 - 09:49