Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

chi-chi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 09, 14:43)
Kas čia dabar, ko taip rėkaujat? Kiba jau savų diedų neužtenka biggrin.gif

nu ką ten savi, kai Gaudvilė Holovėjų prižadėjo..

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 09, 14:47)

ot prisisportuoja per dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 09, 16:14)
nu ką ten savi, kai Gaudvilė Holovėjų prižadėjo..

Nežinau, nežinauuu.. Šalia taviškio Banderaso šitas Holovėjus kaip koks kiauliaganys atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 09, 09:34)

Gal cia užuomina i tamstos gimtadienį bigsmile.gif ?

Sakykit, ar moliūgai Hokaido skanūs? Rašo, kad dekoratyviniai, bet minkštimas saldus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 09, 14:43)
Kiba jau savų diedų neužtenka biggrin.gif
Gal žinot kiek laiko daigios būna moliūgų buternutų sėklos? Na, ir aplamai moliūgų. Aš čia pas save senų lobių radau, reiktų kažkaip naudą iš jų išpešt smile.gif

Netgi per daug jau biggrin.gif

Nepasėsi - nesužinosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 16:13)
Sakykit, ar moliūgai Hokaido skanūs? Rašo, kad dekoratyviniai, bet minkštimas saldus.

Čia šitie mažiukai Hokaido? Neauginsiu, neapsimoka. Mano skoniui per miltingi ir maži. Gaila vietos, vyras(augalas) kaip ąžuolas, kiaušai kaip giliukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 09 vasario 2017 - 17:13
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 09, 17:10)

Čia šitie mažiukai Hokaido? Neauginsiu, neapsimoka. Mano skoniui per miltingi ir maži. Gaila vietos, vyras(augalas) kaip ąžuolas, kiaušai kaip giliukai  ax.gif

pas mane tai ne tokie ir maži buvo. Ir daug. Man patiko tuo, kad nesaldūs. Ale vis tiek nusaldėjo antroj žiemos pusėj.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 16:13)
Gal cia užuomina i tamstos gimtadienį bigsmile.gif ?

kiek pamenu, jos gimtadienis rugsėjį smile.gif

Aš niekam tikusi moliūgų vertintoja, ale tiksliai galiu pasakyt, kad pradžioj jie nesaldūs, bet paskui tikrai nusaldėja. Jei čia tie patys, kurie Uchiki Kuri. Lyg tie patys g.gif
Atsakyti
Žiūrėjau asejos sėklų tuos moliūgus. O skūra jų labai kieta? Man ir didieji gerai, bet kad neišsilaiko, greitai pradeda pūti. O kokie dar verti moliūgai dėmesio?
Galvojau, kad jau atsikandau pomidorų sėklų, kur tau, žiūrinėju sėklas, viena akim gėles, kita akis pomidorų ir paprikų link krypsta. Neėmiau, atsilaikiau, paskui stoviu prie kasos, padėta pomidorų pakeliai 4 rūšių, tai ranka pati tiesiasi pažiūrėti, kokios veislės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 17:44)
Žiūrėjau asejos sėklų tuos moliūgus. O skūra jų labai kieta?

kad nelabai. Kirvuko tikrai nereikėjo.

Laikas tiems speigams užsibaigt, turiu pasakyt. Dantį skaudėt pradėjo per tą šaltį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 vasario 2017 - 17:49
QUOTE(saintlina @ 2017 02 09, 17:47)
kad nelabai. Kirvuko tikrai nereikėjo.

Laikas tiems speigams užsibaigt, turiu pasakyt. Dantį skaudėt pradėjo per tą šaltį doh.gif

Tada gal reiks nusipirkti, vietos netruksta, tegu sau auga i ilgi ir ploti.
Svelnesnis oras lauke, diena mieste buvo 2, laukuose 4,5 laipsnio salcio. O kad danti skauda, tai blogai, ar salta, ar karsta unsure.gif labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 18:37)
Svelnesnis oras lauke, diena mieste buvo 2, laukuose 4,5 laipsnio salcio. O kad danti skauda, tai blogai, ar salta, ar karsta  unsure.gif labai blogai.

tai čia pas jus švelnesnis, pas mane mašinos termometras važiuojant namo -7 rodė. Mieste smile.gif

namie, kai ilgiau šilumoj pabūnu, nebeskauda. Pašalus pradeda skaudėt. Ai, ryt eisiu pas odontologę, išsiaiškins, kas ten per pliatstva. Bet vis tiek šaltis kaltas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 vasario 2017 - 18:54

Gal cia užuomina i tamstos gimtadienį bigsmile.gif?

Man patinka hokaido. Ne tokie ir maži, kaip tik vienam kartui. Pjaunasi ir lupasi neblogai. O orkaitėj supjausčius kepu su  žieve. Rašo, kad ir virt galima, esu darius ir taip, bet sriubai kažkodėl lupu. Sesei patiko net, įdėjau sėklų užusienin :)

Saintlina, dantukus laikyk šiltai  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 09, 18:56)
Saintlina, dantukus laikyk šiltai  4u.gif

kol kas nesigauna į kišenę susidėt į lauką einant biggrin.gif
Atsakyti