Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 10:07)
Neklausk, jau sarmata šįkart ir pasakot.

Tikrai siaubas doh.gif jau maniau avarijoj žmogų pritrenkei, koją tb susilaužė ar dar kas tikrai siaubingo doh.gif doh.gif doh.gif

Va, hormonai tikrai baisu, per jautriai reaguoji tongue.gif

Laba, saulė yra gėris, ale galėtų dar galingai prisnigt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 10, 09:13)
Tik dar pasakyk kodėl visus tris augini? Kas ten, jų visų skonis skirtingas, ar dydis, ar "mėsingumas"?

nežinau, tikrai... niekada nesu prapiovus visų vienu metu
Atsakyti

nesinervink. Nuo šito nieks neapsaugotas. Ir pas mus šita pliatstva yr buvus. Irgi iš mokyklos.
Atsakyti
Ot dėkui, kad išaiškinot apie moliūgus, ieškosiu tada ir aš ebej'ui. Tik dar pasitikslinsiu prieš užsakydama, pasakysit, ar tikrai tie, kokių reiktų.

Neklausk, jau sarmata šįkart ir pasakot. Bet jau pikta kaip širšė, per kokius bradiagas turi kentėt nekalti. Karantinas namuose. Mažoji vakar svečių parsinešė iš mokyklos. Aina nakui ir gėda, ir bėda. O darbo kiek. Viską o viską valau, skalbiu, siurbiu, varysiu vaistinėn pirkt vaistų, pas mus su MB nėr, bet jau procedūrinsimės visi.
O pikčiausia, kad žmogus stengiesi gyvent švariai, tvarkingai, ale vistiek negali išvengti baubų.

Čia turbūt taip reikia ir būna, manoji, tada dar trimetė, prieš pat gimstant broliui irgi tų vabalų buvo prisirinkusi. Pamenu, atvažiavo brolio pažiūrėti, galvą tik krapštosi. baisu.
Reikia kelti vėją ten, iš kur parsinešė, kitaip vėl parsineš.
Atsakyti
Neklausk, jau sarmata šįkart ir pasakot. Bet jau pikta kaip širšė, per kokius bradiagas turi kentėt nekalti.

matai - visos tau sako, kad čia gi gyvenimas, nieko tragiško. Suprantu, kaip tau pikta, bet patikėk, greičiausiai - ne paskutinis kartas.
Vaikystėj gulėjau ligoninėj, o po jos siuntė iš karto į sanatoriją. Nuvežė mane ten, patikrino galvą - pilna gyventojų huh.gif Pusę dienos mama rinko, o mano plaukai stori, kasos juosmenį siekė... patikėk - dabar atsimenų tą siaubą
Atsakyti
Daug baisiau blusos nei tie pėstininkai, dar paguosiu Kulkę biggrin.gif Tų bent žinai, kur ieškoti, o su blusom- bėda. Ne tik patalynę reikia keisti, bet ir visur kur purkšti gana brangiu purškalu grindis. Gėda pasakyti perkant, kad nuo blusų reikia doh.gif Iki šiol flakoną likučių turiu biggrin.gif Dabar nors su tuo reikalu, kai brangusis ant tilto filmus žiūri, nesitampo su primyžtaklyniais, atsiprašat, ramu. Nors visur ir tų bjaurybių būna, draugikė parsivežė kažkada iš miesto, kaltino kates, kaltino vaikų darželį, bet garantuotai autobuse pati pasigavo.
Čia toks lyrinis nukrypimas buvo, o norėjau paklausti: ar auginot kuri, ragavot rėžiukų? Pernai žadėjau užsisakyti, bet taip ir pasiliko.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 12:34)
Daug baisiau blusos nei tie pėstininkai, dar paguosiu Kulkę biggrin.gif

Čia toks lyrinis nukrypimas buvo, o norėjau paklausti: ar auginot kuri, ragavot rėžiukų?

biggrin.gif gera paguoda biggrin.gif
dar su tėvais kai gyvenau, buvo atsiradus pas mus šita paškustva. Ir iš kur - iš rūsio. Kvietė kažkokią tarnybą tada, visą pastatą kažkuo apdirbinėjo.

Šiandien ne tinginių diena? Labai man kažko tingisi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 vasario 2017 - 12:55
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 12:54)

Šian turėtų būt teatro diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 12:54)

Nu kad ne smile.gif Aš jau pusę pietų padariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 10, 12:56)
Šian turėtų būt teatro diena  bigsmile.gif

kad ne, teatro diena pas mane rytoj biggrin.gif ir dar trečiadienį biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, gal kas norit pažiūrėti gerą filmą? Vakar žiūrėjau, iki šiol tame filme gyvenu smile.gif Rusiškas pavadinimas Snežnaja tiurma, apie Antrąjį pasaulinį karą, kaip vienoj medžiotojų trobelėj Norvegijoj sniegynuose atsidūrė 2 britai ir trys vokiečių kareiviai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 10, 13:20)
Tiesa, gal kas norit pažiūrėti gerą filmą?

turėsiu omeny smile.gif
Atsakyti