Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 17:44)
Žiūrėjau asejos sėklų tuos moliūgus. O skūra jų labai kieta? Man ir didieji gerai, bet kad neišsilaiko, greitai pradeda pūti. O kokie dar verti moliūgai dėmesio?

Man irgi Hokaido patinka, bet patys pačiausi - butternut'ai (Hunter, Avalon ir Chieftain auginu). Tik čia, LT parduodami netinkami, du metus bandžiau nesėkmingai. Paskui yerena iš forumo užrodė kokius reik parsisiųst iš ebay.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 09, 17:44)
Žiūrėjau asejos sėklų tuos moliūgus. O skūra jų labai kieta? Man ir didieji gerai, bet kad neišsilaiko, greitai pradeda pūti. O kokie dar verti moliūgai dėmesio?

Gal tau įdėti moliūgėlį?

QUOTE(daimura @ 2017 02 09, 22:18)
Man irgi Hokaido patinka, bet patys pačiausi - butternut'ai (Hunter, Avalon ir Chieftain auginu).

Šitie irgi mano topuose smile.gif man dar patinka muskatiniai ir labai pagirti noriu naples long.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 09, 23:18)
patys pačiausi - butternut'ai (Hunter, Avalon ir Chieftain auginu). Tik čia, LT parduodami netinkami, du metus bandžiau nesėkmingai. Paskui yerena iš forumo užrodė kokius reik parsisiųst iš ebay.

O kuo tos visos trys moliūgų veislės tarpusavyje skiriasi?
Kodėl Lt netinkami?
Kokius parsisiųst reikia?
Perku tuos buternutus moliūgus (vaisius) maxėj, tai tie geri skaitosi? Man jie skanūs..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 10, 06:47)
Kodėl Lt netinkami?
Perku tuos buternutus moliūgus (vaisius) maxėj, tai tie geri skaitosi? Man jie skanūs..
4u.gif

Jie pritaikyti šaltiems kraštams ir užderi greičiau- ta prasme spėja per mūsų vasarą užderėti. Būtent tas veisles ir perkam užsienyje.
Galiu atsiūsti moliūgėlį, galėsi skonius pasilyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 10 vasario 2017 - 08:00
Labas rytas.

Siaubas. Aina nakui. Čia ne apie H, ne apie vyrus ir ne apie moliūgus. Jei ne viena, tai kita. Negali žmogus ramus pasėdėt. Vis pametėja veiklos.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 08:11)
Labas rytas.

Siaubas. Aina nakui. Čia ne apie H, ne apie vyrus ir ne apie moliūgus. Jei ne viena, tai kita. Negali žmogus ramus pasėdėt. Vis pametėja veiklos.

Visi pipirai vienu metu sudygo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 10, 08:14)
Visi pipirai vienu metu sudygo? biggrin.gif

Gerai būtų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 08:15)
Gerai būtų  biggrin.gif

As vakar sukisau pipiriukus i vatos diskelius. Paziuresim, kada maniskiai issilukstens.
Merginos, o jau paprikas seti laikas?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 02 10, 06:47)
Kodėl Lt netinkami?
4u.gif

Labas rytas,
na, va, Nera paaiškino kodėl netinka - LT pardavinėjami vaisius pradeda megzti rugsėjo mėnesį, tai labai greit juos šlanos šnai - ir ba ba...
Tai tuos ir reikia parsisiųst biggrin.gif Hunter, Avalon, Chieftain. Tiesa, Schetelige Avalon yra pirkti.
A tu nori pabandyt pasiaugint jų??? Įmesiu sėklų, gerai?

Nera, aš užpernai auginau Naples long, derliaus neturėjau kur padėt, tai dabar nebeauginu biggrin.gif

Kulke, kas tave taip subiesino???

Paprikas sėsiu savaitgalį, pagal mano užrašus - laikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 vasario 2017 - 09:08
QUOTE(daimura @ 2017 02 10, 09:57)

na, va, Nera paaiškino kodėl netinka - LT pardavinėjami vaisius pradeda megzti rugsėjo mėnesį, tai labai greit juos šlanos šnai - ir ba ba...

Tai tuos ir reikia parsisiųst  biggrin.gif  Hunter, Avalon, Chieftain.
Tiesa, Schetelige Avalon yra pirkti.
A tu nori pabandyt pasiaugint jų??? Įmesiu sėklų, gerai?

Ačiū Nerai už paaiškinimą 4u.gif Kai prieš kelis metus buvau nusipirkusi pas mus sėklų, tai va dabar tik supratau kodėl derliaus nei vieno moliūgėlio neturėjau.. verysad.gif

Aha, jau kai mano postas išėjo į eterį, supratau, kad būtent tuos ir reikia parsisiųst, bet netaisiau rašliavos, tingėjau biggrin.gif
Aš pabandyt nenoriu, o noriu augint biggrin.gif Ačiū, neduok sėklų, aš paprašysiu, kad dukra man atsiųstų, ten pas ją viskas greit gaunasi tongue.gif Tik gal duok nuorodą iš kur geriau parsisiųst. Ar tiesiog ebay ieškot?
Tik dar pasakyk kodėl visus tris augini? Kas ten, jų visų skonis skirtingas, ar dydis, ar "mėsingumas"?

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 10, 08:57)
  Hunter, Avalon, Chieftain. T

aha, ir man interesna - kuo jie tarpusavy skiriasi?

Labas dienas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 02 10, 08:50)

Merginos, o jau paprikas seti laikas?

o kur tu jas auginsi? Šiltnamy ar lauke? Jei šiltnamy, apie vasario vidurį laikas. Jei lauke - sakyčiau, reik dar luktert.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 10, 08:11)
Siaubas. Aina nakui.

vėl tave skriaudžia???
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 10, 09:50)
vėl tave skriaudžia???

Neklausk, jau sarmata šįkart ir pasakot. Bet jau pikta kaip širšė, per kokius bradiagas turi kentėt nekalti. Karantinas namuose. Mažoji vakar svečių parsinešė iš mokyklos. Aina nakui ir gėda, ir bėda. O darbo kiek. Viską o viską valau, skalbiu, siurbiu, varysiu vaistinėn pirkt vaistų, pas mus su MB nėr, bet jau procedūrinsimės visi.
O pikčiausia, kad žmogus stengiesi gyvent švariai, tvarkingai, ale vistiek negali išvengti baubų.
Atsakyti