Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 12, 22:07)
Man patinka, nes gi tik dviese gaminam ir perspėja iš anksto. Aš kitokių veiklų nemoku, ką kiti tėvai daro. Jei bandytų priverst, na**k iš darželio eitume laugh.gif

Nesuprantu, ar čia yr sarkazmo, ar nėr šitam parašyme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 22:00)
Aik, tu, šlykštuke  biggrin.gif  Net aš nenorėčiau to matyt  biggrin.gif

Gaudvile, kaip visad. Užknisi  biggrin.gif Tie tėvų konkursai irgi užknisa  biggrin.gif

tikiuos,kad supratai,kad čia bliūznijau unsure.gif bo mane ,kiek pamenu, pats smagumas kai suėmė,tai nė diedui telefono nebekėliau...tai tas sugebėjo į postą paskambyt ..užsiparinęs,kad gal jau gyvos nebėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 22:11)
Nesuprantu, ar čia yr sarkazmo, ar nėr šitam parašyme  biggrin.gif

Kartoju - man tikrai patinka kūrybiniai darbai. Toks spalvų derinys nea, bet kūryba - taip. Prie progos Užgavėnių kaukę mažei darysiu. Kiti tėvai paskaitėles vaikams praveda, ką nors mokina. Va čia jau man siaubas. Ar dabar aiškiai parašiau? biggrin.gif

Atsakyti
Gaudvile, kai pasididinau, tai isvis... kaip jus sakot, kitas levelis. Bet pas tave ir fantazija. O kruopstumo na ir su ta didele petelne nieks neismustu.

As va tik vaikui vikingu laiva padejau sulipint kazkada, bo prastai klijai kibo, vis atsokdavo jam. Ir tai jau dziaugiaus ax.gif

As tai pamenu, kad mano mama sugebejo i gimdykla paskambint blink.gif Ot nekantrumas. Na dar man i telefa per pati veiksma skmabeno ☺
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 12, 22:23)
Kartoju - man tikrai patinka kūrybiniai darbai. Toks spalvų derinys nea, bet kūryba - taip. Prie progos Užgavėnių kaukę mažei darysiu. Kiti tėvai paskaitėles vaikams praveda, ką nors mokina. Va čia jau man siaubas. Ar dabar aiškiai parašiau?  biggrin.gif

Aiškiai aiškiai biggrin.gif Neišeis tau kaukė iškart pasakau. ax.gif Gali nesistengt net biggrin.gif Žinai kodėl? Nes tau neišeina padaryti baisiai negražiai. O kur tu mačius gražią Užgavėnių babaisą? bigsmile.gif Žiema nepabėgs iš kiemo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 12, 22:20)
tikiuos,kad supratai,kad čia bliūznijau unsure.gif bo mane ,kiek pamenu, pats smagumas  kai suėmė,tai nė diedui telefono nebekėliau...tai tas sugebėjo į postą paskambyt ..užsiparinęs,kad gal jau gyvos nebėr biggrin.gif

Tai aiškiai supratau smile.gif O anas nebuvo su tavim?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 22:42)

Tai aiškiai supratau  smile.gif  O anas nebuvo su tavim?

neee...drąsus ,kur nereik,o kai pasiūliau kartu važiuot,išgaravo visa drąsa...nors tiesą sakant ,tai būtų jis man tik maišęs...
vaikio tėvas per gimdymą dalyvavo,tai vargšas ir iškoliotas buvo,ir kiaurom rankom nuo nagų liko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 12, 21:54)
Saintlina, primink kiek metų močiutei. Ji juk vis dar šviesaus proto.

Už savaitės 99.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 12, 22:55)
Už savaitės 99.

Koks grazus amzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 12, 22:48)
neee...drąsus ,kur nereik,o kai pasiūliau kartu važiuot,išgaravo visa drąsa...

O aš net nežinau, ar dalyvautų maniškis. Pagal viską kaip ir turėtų. Bet kai nereikėjo, net ir neklausiau.
Jei Kulkės mergelė dalyvauja, tai ir mano turėtų nenusišalint nuo reikalo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 vasario 2017 - 23:02
QUOTE(saintlina @ 2017 02 12, 23:02)
Jei Kulkės mergelė dalyvauja, tai ir mano turėtų nenusišalint nuo reikalo smile.gif

Je je, Kulkės mergelė iki proceso dalyvavo, a toliau fig. Bet man ir nereikėjo. Jis kraujo bijo ir šiaip būt apsivožęs dar nei stumt nepradėjus. Kam tos problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 23:06)
Je je, Kulkės mergelė iki proceso dalyvavo, a toliau fig. Bet man ir nereikėjo. Jis kraujo bijo ir šiaip būt apsivožęs dar nei stumt nepradėjus. Kam tos problemos  biggrin.gif

A, va čia mergelės skiriasi smile.gif maniškis nebijo kraujo ir žaizdas tvarsto geriau nei med.sesuo smile.gif Na, bet kaip būtų tuo metu, neįsivaizduoju.. gal ir išnyktų kaip dūmelis.
Užtat kaaaaip švenčia, kai sūnus gimsta lotuliukas.gif pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 12 vasario 2017 - 23:27
QUOTE(saintlina @ 2017 02 12, 23:19)
A, va čia mergelės skiriasi smile.gif maniškis nebijo kraujo ir pirmas kai reik pirmą pagalbą suteikt. Žaizdas tvarsto geriau nei med.sesuo smile.gif Na, bet kaip būtų tuo metu, neįsivaizduoju smile.gif gal ir išnyktų kaip dūmelis.
Užtat kaaaaip švenčia, kai sūnus gimsta lotuliukas.gif pamatysi biggrin.gif

Tai maniškis grįžta kartais susitvarstęs- su izoliacija kokią žaizdą užsilipinęs biggrin.gif
Na na? Lupa da pabiednovo, ar kaip? Plia, reik kuvaldą iš anksto pasidėt prie lovos, pati išjungsiu nespėjusį švęst pradėt. Pabus- vėl kaukštelsiu, ir taip, kol jau nebus reikalo švęst biggrin.gif
Atsakyti