Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2017 02 13, 15:43)
Nusipirkau dar salotų sėklų, bet nepasižiūrėjau, kad ten tik 20 beicuotų rutuliukų pakelyje. Maniau bus žmoniškiau įberta. Kaina, aišku, kaip už arklį.

negirdėjai, kad Europoj salotų krizė? Džiaukis, kad net 20 rutuliukų, abo po prasto Ispanijos derliaus kitais metais gal po dvi sėklas pakuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2017 - 16:09
Aš ir Sėkluvoj, ar kaip ten ji, kažkokias labai konsultantės prirekomenduotas ledines lapines salotas pirkau. Tai tik įmušus į kasą paklausė, ar man 20 vnt. užteks smile.gif Pasirodo, pakuotėj 20 vnt. sėklų yra. Nemokėsiu aš sėt - kaip pažeriu aš iš dūšios...
Na užteks,- ledines, aš viena kapoju tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 13 vasario 2017 - 16:25
pas mane praktiškai Velykos..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 16:33)
pas mane praktiškai Velykos..

vartotojo įkelta nuotrauka

Oi, kaip grazu...
Siemet velai Velykos gaunasi.
Atsakyti

Saintlina, vau vištos darbštuolės. :)

Aš vakar iš mamos 30 parsivežiau, tai šnd 10 išviriau, skanūs.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 16:33)

Geras bigsmile.gif Aš tiek kiaušinių tik parduotuvėj mačius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2017 02 13, 17:21)
Saintlina, vau vištos darbštuolės. smile.gif

tie šviesūs purvini tai ančių. Turi madą sudėtą kiaušinį apkasti. Ir taip paslepia, kad nežinodamas, jog toje vietoje tupėta, anikaip nerastum. Kaip bulvių ieškodamas kasi kasi šiaudus, kol kokius šešis randi biggrin.gif
Bet taip, vištos irgi labai stengiasi. Turbūt sezonus sumaišė. Ar nereiks vasarą kiaušinių pirkt, kad viduržiemį šitaip įsidėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 13, 09:11)

Gaudvile, naują WD seriją rodo smile.gif rodys ir 21-ą val, ale aš žiūrau daba.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 18:04)
Gaudvile, naują WD seriją rodo smile.gif rodys ir 21-ą val, ale aš žiūrau daba.

O, ačiū kad pranešei, tikrai buvo visai išgaravę! laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 13, 18:08)
O, ačiū kad pranešei, tikrai buvo visai išgaravę! laugh.gif

Nieko įdomaus nebuvo. Nuobodu.
Atsakyti
Kam jus tie WD. Va Indijoj moteriai i nosi ilindo riebus tarakonas ir malesi po visokius sinusus salia akiduobiu. Va cia tai baisuma.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 17:32)
tie šviesūs purvini tai ančių. Turi madą sudėtą kiaušinį apkasti. Ir taip paslepia, kad nežinodamas, jog toje vietoje tupėta, anikaip nerastum. Kaip bulvių ieškodamas kasi kasi šiaudus, kol kokius šešis randi  biggrin.gif
Bet taip, vištos irgi labai stengiasi. Turbūt sezonus sumaišė. Ar nereiks vasarą kiaušinių pirkt, kad viduržiemį šitaip įsidėjo g.gif

žiūriu ir pas tave kiaušinių maratonas bigsmile.gif tu taip bliūde ir laikai?pas man šiuo metu 90štuk šaldytuve...ir bais nelaukiu vasaros-o jei rimtai tada nebedės blink.gif blink.gif
Atsakyti