Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 12, 22:23)
Prie progos Užgavėnių kaukę mažei darysiu.

Jei įkvėpimo apimta dvi pagamintum- mielai vieną nupirkčiau ax.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 12, 22:48)
vaikio tėvas per gimdymą dalyvavo,tai vargšas ir iškoliotas buvo,ir kiaurom rankom nuo nagų liko rolleyes.gif

Ragana kokia blink.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 12, 22:55)
Už savaitės 99.

Tikiuosi naktis rami buvo unsure.gif
Labas rytas. Msniškis abejuose dalyvavo, o kai su antru gerą pusvalandį teužtrukom nuo atvažiavimo į ligoninę.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 13 vasario 2017 - 07:46
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 23:31)
Na na? Lupa da pabiednovo, ar kaip?

Gal labiau tiktų žodis 'plačiai' smile.gif

Labas rytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 13, 07:44)
Tikiuosi naktis rami buvo unsure.gif

o kai su antru gerą pusvalandį teužtrukom nuo atvažiavimo į ligoninę.....

Nieks nepaskambino. Tuoj bandysiu pati paskambint.

Tai bent greitumas thumbup.gif net greičiau nei cezaris biggrin.gif tas tavo vaikiukas ir gimt taip pat skubėjo, kaip ir daba gyvas sidabras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 13, 07:44)
Jei įkvėpimo apimta dvi pagamintum- mielai vieną nupirkčiau ax.gif

o kai su antru gerą pusvalandį teužtrukom nuo atvažiavimo į ligoninę.....

Dovanų - mielai pagaminsiu ;)

Oho blink.gif

Laba ryta, kvietką pristačiau, kitų apžiūrėjau - neprasčiau gavos ir gerai. A pelėdžiukas paliktas ant medžio nuo praėjusio karto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 12, 23:06)
Je je, Kulkės mergelė iki proceso dalyvavo, a toliau fig. Bet man ir nereikėjo. Jis kraujo bijo ir šiaip būt apsivožęs dar nei stumt nepradėjus. Kam tos problemos  biggrin.gif

sveikos 4u.gif
aaaa, vakar pagalvojau,kad tik viena aš čia tokia be apsaugos kamavaus biggrin.gif
O dėl šventimo ,tai ir maniškis šaulys plačiai ošė.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 13, 09:11)
A pelėdžiukas paliktas ant medžio nuo praėjusio karto  wub.gif

ir kodėl aš nesistebiu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 13, 10:13)
aaaa, vakar pagalvojau,kad tik viena aš čia tokia be apsaugos kamavaus biggrin.gif

ale gerai aniems.. moteros irgi mielai nusiplautų iš to proceso, jei įmanoma būtų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ko norit? Kavos ar arbatos? biggrin.gif

Nera, kaip tau taip pavyko? bigsmile.gif Turbo moteris biggrin.gif

Atsakyti
Nu, sveikos... 4u.gif

Vis užsuku paskaityt, gal jau Kulkiukas išsirito... bigsmile.gif biggrin.gif

Saintlina, oho, koks bobulės amželis.. rolleyes.gif
Atsakyti
ir kur visos prapuolę? Sėjat gal ką pasikavojusios? Aš perpiet buvau sėklų padabot. Aina nakum, kokios kainos blink.gif Gėlių tie maži pakeliukai, kur centus kainuodavo, jau irgi po pusantro pinigo blink.gif O pomidorų hibridai tai su Schetelligu kainom lygintis pradeda. Nusipirkau Lemon boy, Giulietta ir Oasis. Ir agurkus Schubert biggrin.gif Klasikinės muzikos banga agurkuose biggrin.gif
A, grįždama užsukau į Vynoteką ir ten irgi sėklų atradau biggrin.gif po 0.29 ct agurkų hibridai. Tiesa, tik 0.5 g, bet kaip nepirkt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2017 - 15:06
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 15:00)
ir kur visos prapuolę? Sėjat gal ką pasikavojusios? Aš perpiet buvau sėklų padabot. Aina nakum, kokios kainos  blink.gif Gėlių tie maži pakeliukai, kur centus kainuodavo, jau irgi po pusantro pinigo  blink.gif  O pomidorų hibridai tai su Schetelligu kainom lygintis pradeda. Nusipirkau Lemon boy, Giulietta ir Oasis. Ir agurkus Schubert biggrin.gif Klasikinės muzikos banga agurkuose biggrin.gif
A, grįždama užsukau į Vynoteką ir ten irgi sėklų atradau biggrin.gif po 0.29 ct agurkų hibridai.  Tiesa, tik 0.5, bet kaip nepirkt? biggrin.gif

Mezgu smile.gif Reik dar kelnių ir megztuko greituoju būdu, kol tiksinčia bomba netapau biggrin.gif

Jau su sėja visiška ch**nia gaunasi man šiemet unsure.gif

Mes vakar su MB vakarieniaudami žvengėm, kad žmones beprotybė ištiktų jei vėl valiutą atkeistų į litus išvertę dabartines kainas iš eurų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 13, 15:12)
Jau su sėja visiška ch**nia gaunasi man šiemet  unsure.gif

mergikė pasės smile.gif
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif

Kulkė mezga, veiksmas vyksta smile.gif

Išties sėklos pabrangusios. Paprasčiausių krapų sėklos vien kiek kainuoja. Bet, o kas nepabrangę???

Galvojam, kokį čia šiltnamį man daryt. Tą gerąjį, tai jauč pavogs laukuose. Jau taip viską nurenka, šū...i metalistai. Lankinio nelabai noriu. Tad teks medinuką kalti, tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 16:00)
ir kur visos prapuolę?

Sėjat gal ką pasikavojusios? Aš perpiet buvau sėklų padabot. Aina nakum, kokios kainos  blink.gif Gėlių tie maži pakeliukai, kur centus kainuodavo, jau irgi po pusantro pinigo  blink.gif  O pomidorų hibridai tai su Schetelligu kainom lygintis pradeda. Nusipirkau Lemon boy, Giulietta ir Oasis. Ir agurkus Schubert biggrin.gif Klasikinės muzikos banga agurkuose biggrin.gif
A, grįždama užsukau į Vynoteką ir ten irgi sėklų atradau biggrin.gif po 0.29 ct agurkų hibridai.  Tiesa, tik 0.5 g, bet kaip nepirkt? biggrin.gif

Niekur nedingom, na, bent jau aš nedingau smile.gif Įkišau nosį pasiskaityt šiandien vieną kartą, bet rašyt tai niekaip nesigauna, nes anūką atsivežiau. Tai dabar atnešiau jam maišą lego kaladėlių, tai 10 min bus ramu biggrin.gif

Iš pomidorų hibridų tai tik Gourmandija nusipirkau. Corazon dar turiu keletą sėklų nuo pernai. Nusipirkau dar salotų sėklų, bet nepasižiūrėjau, kad ten tik 20 beicuotų rutuliukų pakelyje. Maniau bus žmoniškiau įberta. Kaina, aišku, kaip už arklį. Pasėjau, tegu tik nors viena sėkla nesudygsta, aš tiems beicuotojams va tuos beicuotus rutuliukus sukišiu į vieną vietą tada - tegu daiginasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 vasario 2017 - 15:43