Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 02 13, 10:38)
Nera, kaip tau taip pavyko?  bigsmile.gif  Turbo moteris  biggrin.gif

Nu gėda prisipažinti- nesupratau kad gimdau ax.gif kojų nagus norėjau nusilakuoti- o susiriesti nepavyko, tai aš koją ant komodos pasidėjau ir lakavausi. Aišku ir nugarą truputį pasitempiau. Po geros valandos pastebėjau kad tie sumaudimai reguliarūs. Ant durniaus nuvažiavom pasirikrinti, net tašę mašinoj palikom. Gydytoja irgi linksmai sako- paditikrinam ir susitariam kitam pasimatymui- o ten pilnas atsidarymas. Gydytoja per duris šaukdama personalą, aš nuo lovos šokau, kad epidūro noriu, o vyras klausia- tai man dabar tašės eiti ar vėliau biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 16:33)
pas mane praktiškai Velykos..

vartotojo įkelta nuotrauka

Geras! O tie žalsvi kieno?

Gaudvile, reikėjo pasiimti pelėdžiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 13 vasario 2017 - 19:53
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 13, 19:44)
žiūriu ir pas tave kiaušinių  maratonas bigsmile.gif tu taip bliūde ir laikai?

nu, nublūdo plunksnuotosios. Ne, čia taip radau kaime, parsivežiau jau dėžutėse. 120 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 20:13)
nu, nublūdo plunksnuotosios. Ne, čia taip radau kaime, parsivežiau jau dėžutėse. 120 lotuliukas.gif

Tu sakocius gali kepti. Niam.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 13, 19:52)
Gydytoja per duris šaukdama personalą, aš nuo lovos šokau, kad epidūro noriu, o vyras klausia- tai man dabar tašės eiti ar vėliau biggrin.gif

Geras! O tie žalsvi kieno?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Ten tos tašės ir pavogt nespėjo su tavo apsisukimais biggrin.gif

Žalsvus juodos vištos deda, melsvus - antys bėgikės. Nors daba tie melsvi tokio dydžio, kad turbūt jau tos pakryžmintos su bėgikėm mėsinės juos deda biggrin.gif Arkliniai tie antiniai kiaušai.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 02 13, 20:15)
Tu sakocius gali kepti. Niam.

kepčiau, ale neturiu kur smile.gif vis zulinu diedą, kad spec.pečių kaime sumūrytų. Bet iki pensijos tikrai nesulauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 vasario 2017 - 20:21
QUOTE(Pou @ 2017 02 13, 19:42)
Kam jus tie WD. Va Indijoj moteriai i nosi ilindo riebus tarakonas ir malesi po visokius sinusus salia akiduobiu. Va cia tai baisuma.

Čia baisu? laugh.gif Su WD jokie tarakonai nebaisūs 😏
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 13, 19:52)
Nu gėda prisipažinti- nesupratau kad gimdau ax.gif

Sva-jo-nė bigsmile.gif
Aš nagų nelaukuosiu jau, ale kada čia užtiko mane MB vonios kriauklėj kojas plaunant. Sako - tavo tokios pozos portretą reik iškabint poliklinikose. Jam labai didelį anti įspūdį paliko, kai GN laukėm echo ir atėjo viena vos kvapą atgaunanti nėščioji, pilvukas sulig spuogo dydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 13, 20:23)

Aš nagų nelaukuosiu jau, ale kada čia užtiko mane MB vonios kriauklėj kojas plaunant.

aš net neįsivaizduoju nei kaip jūs ten kojų nagus lakuojat, nei kaip kojas kriauklėj plaunat. Pas mane toooks pilvas buvo, kad aš net nemačiau, kaip tie nagai atrodo. Kur au ten pasilenkt.. Rašiau kažkada, kad pas pedikiūrininkę tik pamačiau, kad su skirtingom sabanoškėm atėjau biggrin.gif
Baisiai džiaugiausi, kad vasara buvo, įsispirt į tapkes galima buvo.

Kulke, kaip tu apsiauni dabar?? Gi diedo dažniausiai nebūna, kai leki kur nors.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 13, 20:45)

Kulke, kaip tu apsiauni dabar?? Gi diedo dažniausiai nebūna, kai leki kur nors.

Nu kaip kaip biggrin.gif Taip šonu koją pakreipus atsisėdus. Apsiaut ne problema, bet va pačios kojos kaip bandutės sutinsta, šiandien irgi ėjom pasivaikščiot, čiut įkišau ir užsegiau batą unsure.gif Paltas irgi jau lipa aukštyn čiut sueina ax.gif
Atsakyti
su vaikiu porą valandų prasikuitėm ax.gif Dovana Valentino dienos proga ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas,
Ginzikai oho blink.gif kam dovanosit? Kaip suprantu tos gėlės popierinės?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 13, 23:15)
Dovana Valentino dienos proga ax.gif

Miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 02 14, 08:01)

Aš irgi žiauriai mielą dovaną gavau- siurblį biggrin.gif bet iš tiesų aš jo labai norėjau, nes tas vandeninis jau taip užkniso.....
Atsakyti