Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas, tai ką, pas mane šnd vėl šventė, mūsų vokietukės tortadienis 11 berods metelių, arba 12. Niekad neatsimenu :)

Atsakyti
Labas rytas suraitytas smile.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif
Kukuška,ką dovanojat tokia proga bigsmile.gif ?
Freke,nėr šedevro foto? ax.gif
Atsakyti
Tai kur prašapot visos?

Saulė išlindo, visos į šiltnamius sulindot, a? Ar taip Valentynkę atšventėt, kad lovoj dar vartotės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 15, 12:19)
Tai kur prašapot visos?

Saulė išlindo, visos į šiltnamius sulindot, a? Ar taip Valentynkę atšventėt, kad lovoj dar vartotės  bigsmile.gif

Aha, su mezginiu vartausi biggrin.gif Vakar irgi visą dieną su juo prasivarčiau. Nieks daugiau su manim nesivarto, tai tenka tenkintis tik taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 15, 12:19)
Tai kur prašapot visos?

Saulė išlindo, visos į šiltnamius sulindot, a? Ar taip Valentynkę atšventėt, kad lovoj dar vartotės  bigsmile.gif

tik malkų buvau išbėgusi...pas mumi jokios saulės,tik rūko košė..niūru..+servetėlės,jūros vanduo aplinkui...ir savęs graužimas dėl sukimštų Valentinkės saldumynų blush2.gif
Atsakyti
Vilniuje nuostabus oras.
Kulke, su tavo greitu mezgimu, man rods, tu tuoj visus Afrikos vaikus nuo galvos iki kojų apmegsi bigsmile.gif

Gonzikai, kaip mažoji? Čia tau snarglys ar jai?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 15, 13:01)
Vilniuje nuostabus oras.
Kulke, su tavo greitu mezgimu, man rods, tu tuoj visus Afrikos vaikus nuo galvos iki kojų apmegsi  bigsmile.gif

Gonzikai, kaip mažoji? Čia tau snarglys ar jai?

Labos,
rūkas, rūkas, rūkas.
Vakar daviau kraują. Prieš pamatavo kraujospūdį-178/110 blink.gif niekad taip nebūna. Po procedūros prasvaiguliavau kaip niekad. Užmigau gal 20 val., užtat 1 prabudau kaip agurkėlis. Prasivarčiau iki ryto. Šiandien visur zovada. Galva plyšta. Eisiu kraujospūdį matuot....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 15 vasario 2017 - 13:06
Net nesitiki, kad kitur gali būt blogas oras...

Vakar ta blogoji Lilė (Lylia, čia ne apie tave) pasirodė. Jei kas tikit horoskopais. O man bile yra ant ko bėdą suverst.

Ate, sek kraujospūdį, blogai, kai šokinėja. Ir jau nustok ta zovada lakstyt, galima ir ramiai skubėti. Nepribėgiosi.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 15, 13:09)

Vakar ta blogoji Lilė (Lylia, čia ne apie tave) pasirodė. Jei kas tikit horoskopais. O man bile yra ant ko bėdą suverst.

Ate, sek kraujospūdį, blogai, kai šokinėja. Ir jau nustok ta zovada lakstyt, galima ir ramiai skubėti. Nepribėgiosi.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 15, 13:09)

Rūkas pas mus, kas nėra blogai. Nors visai netoli saulėta, graži diena.

Aišku, ne apie mane, ką jau tokio blogo galiu tyliai ramiai tupėdama iškrėsti? biggrin.gif

Atsakyti
Jau yra gėlių daigų Senukuose ax.gif Tai aš tuo ir pasinaudojau, pasirinkau, kol viskas tvarkingai sudėta ax.gif Tik gaila, kad negavau baltos ir Salmon queen kompaktinių pelargonijų.
Atsakyti