Aš tai pernai ŽS labai gražius surfinijų daigus nusipirkau.
Aš tai pernai ŽS labai gražius surfinijų daigus nusipirkau.
Kukuška,ką dovanojat tokia proga
?
11 metų. Gavo dovanų kaulą ir gerą pusdienį ramaus padrybsojimo, mažą kalę uždariau, kad senikė patinginiautų ramiai ![]()
Tai kur prašapot visos?
Saulė išlindo, visos į šiltnamius sulindot, a? Ar taip Valentynkę atšventėt, kad lovoj dar vartotės
Atbuvau 16 dienos šventę m-kloj. Su vyru pažvengėm, kad turėjom 2 metus atostogų nuo renginių, dabar vėl varysim. Tėvų buvo kokių6 .bet mažas paprašė ateit, tai kaip neisi ![]()
Susodinau gėliukus, svogūniukų laiškams prikaišiojau vazonėlį. Dar vienas pipiras pasirodė. Visai gerai, sezonas artėja
Kukuska, su gimtadieniu tavo šunieną! Mūsiškė kalėdinukė
Pou,teka jau ir pas mane...Mažė po 3čios antibų dozės ir rečiau,ir švariau kosti
Kulke,nesimezga man visai...vo sėdžiu,lietuviškus rezidentus žiūriu,o megzt nėr noro
Ate,
Kulke,nesimezga man visai...vo sėdžiu,lietuviškus rezidentus žiūriu,o megzt nėr noro
O, geros žinios
O dėl mezgimo ir rezidentų visai blogai
Man mezgasi, tik patogaus atsisėdimo nerandu niekaip
Saintlin, kaip tu? Kaip tėvukas?
Labas rytas, su švente
Mes jau iškėlėm.
Šiąnakt miegojom tryse, nežinau, kaip mažas pašonėj atsidūrė. O vyras sako, jos visada taip sako ![]()
Va taip būna, kai žiūri filmus iki išnaktų . Vėlyvos klasikos padavė, užvakar puikybę ir prietarus, vakar pianiną. Bet buvo gražu, kad ir matyta.
O šampės įpils tokia proga?
Labas rytas
karpom širdukes,klijuosim trispalvę girliandą