Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 19:35)

o tai mes geriam ką nors ar ne?

Vasarą kulkė davė habanerą sėklai- tai aš sėklas išsiėmusu, o vaisių įmečiau į degtinę. Dabar įsipyliau stikliuką, ale apšvietė besmegenei Dievas protą- tik paragauti pradžiai.... ašaros ir snarglys bega, lūpos raitosi, burnoj užgavėnių morė dega blink.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 19:42)

na ką, mergikės, už mus vartotojo įkelta nuotrauka

Tu ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 19:49)
auga.. lotuliukas.gif nepadeda nei penktas aukštas biggrin.gif

Vaiko neturi tokio amžiaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 19:59)
Vasarą kulkė davė habanerą sėklai- tai aš sėklas išsiėmusu, o vaisių įmečiau į degtinę. Dabar įsipyliau stikliuką, ale apšvietė besmegenei Dievas protą- tik paragauti pradžiai.... ašaros ir snarglys bega, lūpos raitosi, burnoj užgavėnių morė dega blink.gif
Tu ne viena mirksiukas.gif

Vo vo, MB irgi sakė, kad jaučiasi kaip ančiasnapis po botulino injekcijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 20:02)
Vo vo, MB irgi sakė, kad jaučiasi kaip ančiasnapis po botulino injekcijų  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 02 18, 19:59)
Vasarą kulkė davė habanerą sėklai- tai aš sėklas išsiėmusu, o vaisių įmečiau į degtinę.

mdia... nuo cielo habanero neblogas kokteilis turėjo gautis. Laimė, kad nemaktelėjai iki dugno blink.gif
O kaip tau kvapas to habanero?

Nera, ar skaitei Malūko 'Karalienę Barborą'? Jei ne - tikrai neblogas istorinis romanas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 20:12
Buvom kine, Emilija iš laisvės alėjos. Po visų tų lietuviškų atsiprašant komedijų tai neblogas, sakyčiau.

Saintlina, perskaičiau "Moterų miestą", patiko.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 18, 20:21)
Buvom kine, Emilija iš laisvės alėjos. Po visų tų lietuviškų atsiprašant komedijų tai neblogas, sakyčiau.

Saintlina, perskaičiau "Moterų miestą", patiko.

man komedijos aplamai nelabai, o jau tos lietuviškos paprastai tokios primityvios..

Ania? bigsmile.gif aš dar neskaičiau, krūvą visokių kitokių prisisiunčiau, dabar vienu metu tris ar keturias skaitau smile.gif
Daimur, nori Barboros? E-pub turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 20:32
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 20:31)
man komedijos aplamai nelabai, o jau tos lietuviškos paprastai tokios primityvios..

Ania?  bigsmile.gif  aš dar neskaičiau, krūvą visokių kitokių prisisiunčiau, dabar vienu metu tris ar keturias skaitau smile.gif
Daimur, nori Barboros? E-pub turiu.

Aha, visai kitokia knyga, na, norėjau dabar kažko tokio...
Noriu ax.gif nors turiu irgi sočiai prisidėjus dabar į skaityklę, ale gi nežinia kada ko užsimanysiu biggrin.gif
Dabar kažkodėl pradėjau Vanagaitės "Ne bobų vasara", bet nervas ima, kai skaitau... kažkaip man labai jau primityviai parašyta, toks pamokslavimas lyg ir...
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 18, 20:42)
Noriu  ax.gif
Dabar kažkodėl pradėjau Vanagaitės "Ne bobų vasara", bet nervas ima, kai skaitau... kažkaip man labai jau primityviai parašyta, toks pamokslavimas lyg ir...

išsiunčiau smile.gif
Aha, man irgi Vanagaitė tokia pamokslaujanti.

tiesa, tos Nesbo 'Sūnus' neskaityk, neverta.
O va J. Cabre 'Prisipažįstu' labai gera wub.gif Tik ją jau reik iš bibliotekos imt.

Ir nusipirkau bilietus į spektaklį smile.gif Šį sezoną, neskaitant Naujamečio, tik vienintelis spektaklis balandį. Maskaradas pagal Lermontovą.
http://www.teatras.l...tro_spektaklis/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 21:06
Nu ka, pabegom is Pabegimo kambario. Grizom, anti idejom troskintis, nes nesugalvoju, ka is jos padaryt geriau. Puse mamai atidaviau. Pusbrolis uzfundyjo.

Gonzikai, labai grazi tavo parsiuke ❤

Kulke, maniskis tai bais knarkia. Jei po darbo salia prigula, paglostau galva, tai sekundziu reikalas, kada knarkimas prasides baisus.
Bet jis ir daro valgyt, ne tik valgo. Ir siaip buity rankas turi, nesiskundziu.

Kaip jusu tu cepelinu noreciau. Ir su spirgiais. Ir kuo daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 18, 21:10)
Nu ka, pabegom is Pabegimo kambario.

Kaip jusu tu cepelinu noreciau. Ir su spirgiais. Ir kuo daugiau.

smagumėlis thumbup.gif reiktų man su vaikais savo nueit. Jiems įdomu būtų.

aš kažkodėl nenoriu cepelinų, nors ir labai juos mėgstu. Lapnoju braškes iš šaldiklio. Nesuprantu, atrodo, ir braškių nebuvo praėjusią vasarą, o šaldiklyje jų vis dar randu blink.gif

Noriu šiandien filmą pažiūrėt, bet kad prasidės tik vidurnaktį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 21:15
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:14)
smagumėlis thumbup.gif reiktų man su vaikais savo nueit. Jiems įdomu būtų.

aš kažkodėl nenoriu cepelinų, nors ir labai juos mėgstu. Lapnoju braškes iš šaldiklio. Nesuprantu, atrodo, ir braškių nebuvo praėjusią vasarą, o šaldiklyje jų vis dar randu  blink.gif

Noriu šiandien filmą pažiūrėt, bet kad prasidės tik vidurnaktį doh.gif

Zinok, rimtai, fainai.

As braskinius ledus valgau. O saldikly tik vysnios, serbentai ir spanguoles. Braskes anei vienos siemet neidejau.

Koki ziuresi? Bet jauciu, eisiu miegot. Prasedejau puse nakties. Galvojau jau greituke kviest, lad ka suleistu. Issigandau, kad koka insultas.

Vanagaite man nepatinka. Arogantiska. Posedyje kazkada teko but kartu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 18, 21:22)
Zinok, rimtai, fainai.

Koki ziuresi? Bet jauciu, eisiu miegot.

o kokiam buvot?

va šitą TV3 rodys
http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Bet kaži, ar pažiūrėsiu, išsijungsiu. Teks ryt atsisukinėt.
Atsakyti