Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:26)
o kokiam buvot?

va šitą TV3 rodys
http://www.imdb.com/...4/?ref_=nv_sr_1
Bet kaži, ar pažiūrėsiu, išsijungsiu. Teks ryt atsisukinėt.

Buvom Faraonu kambary.

O, as sito filmo niekaip nepaziuriu. Iagirtas kaip labai geras.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 02 18, 21:29)
Buvom Faraonu kambary.

O, as sito filmo niekaip nepaziuriu. Iagirtas kaip labai geras.

pas mus kol kas tokio nerandu. Bet maniškiams turbūt reiktų tokio, kur kuo daugiau logikos reiktų.

Tai va, užtat ir noriu pažiūrėt smile.gif Reiktų daba nusnaust posmelį, norint sulaukt. Bet daba gi Eurovizijos atranką pagaliau žiūriu.
Kulke, nežiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 21:40
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:35)
pas mus kol kas tokio nerandu. Bet maniškiams turbūt reiktų tokio, kur kuo daugiau logikos reiktų.

Visi jie logika, pastabumu paremti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:35)

Mes ėjome "cementuotis" su kolegomis į pabėgimų kambarį (norėjom jaunimą prisijaukinti, o tai nesuprasi kas jiems įdomu). Atvirai pasakius, gi visi su "galvom", ale vos spėjom išsigelbėti. Net ir man patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 18, 21:46)
Mes ėjome "cementuotis" su kolegomis  į pabėgimų kambarį (norėjom jaunimą prisijaukinti, o tai nesuprasi kas jiems įdomu).

prisijaukinot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:50)
prisijaukinot? smile.gif

et, beviltiška. Jaunos moteriškės tai labai jau savos, bet vyrukai... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:50)
prisijaukinot? smile.gif

ikt....
mergucos,tai habaneras toks aštrus?tai gal tada man ir vieno daigelio užteks,bo lūpos ir be botulino pas mani pūstos,o neduok die nusileis patinimas dar ir žemiau biggrin.gif unsure.gif
draugams pirkau dovanų bilietus į tarybinį bunkerį -sakė ,kad labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 02 18, 22:18)
et, beviltiška. Jaunos moteriškės tai labai jau savos, bet vyrukai... huh.gif

biggrin.gif va va, tokį kaip mano vyresnėlis tai tikrai neįsivaizduoju, kaip pašaliniams prisijaukint smile.gif nors dėstytojų labai mėgstamas..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 20:57)

Aha, man irgi Vanagaitė tokia pamokslaujanti.

tiesa, tos Nesbo 'Sūnus' neskaityk, neverta.
O va J. Cabre 'Prisipažįstu' labai gera  wub.gif  Tik ją jau reik iš bibliotekos imt.

Čepaitės knygos įdomesnės nei Vanagaitės.

Sakai, nieko gero? Pradejau kazkurią Nesbø, priešpaskutinę.

Pritariu, patiko, vakar pabaigiau. Tik beveik visą perskaičiusi pamačiau, kad gale yra vardų paaiškinimai doh.gif ir, kai paaiškėjo, ko taip šokinėja pasakotojas, viskas atsistojo į savo vietas. Gera knyga. Man žydų tema labai jautri, tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 22:18)
ikt....
mergucos,tai habaneras toks aštrus?tai gal tada man ir vieno daigelio užteks,bo lūpos ir be botulino pas mani pūstos,o neduok die nusileis patinimas dar ir žemiau biggrin.gif  unsure.gif
draugams pirkau dovanų bilietus į tarybinį  bunkerį -sakė ,kad labai patiko ax.gif

man tai dar ir smirdi bezbožnai biggrin.gif
ė, o tu nenorėjai, kad žemiau nusileistų?? blink.gif

ui, bunkeris man žiauriai patiko. Aš neatsimenu, kad kur nors dar būčiau TIEK prisižviegus kaip ten bigsmile.gif man dar dvi dienas po to žandikaulius skaudėjo. Bet reik rusiškai suprast ir būt gyvenus anais laikais. Labai norėčiau dar kada su diedu nuvary, abo tada su draugėm buvom.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 22:50)
man tai dar ir smirdi bezbožnai  biggrin.gif
ė, o tu nenorėjai, kad žemiau nusileistų??  blink.gif

ui, bunkeris man žiauriai patiko. Aš neatsimenu, kad kur nors dar būčiau TIEK prisižviegus kaip ten  bigsmile.gif man dar dvi dienas po to žandikaulius skaudėjo. Bet reik rusiškai suprast ir būt gyvenus anais laikais. Labai norėčiau dar kada su diedu nuvary, abo tada su draugėm buvom.

unsure.gif o patiekaluos irgi dvokia?bo mano nosius bais jautrus
nu jei per vidurį apsistotų ,tai ok...Bet jei žemyn nusileistų,tai jau ačiū nereikia,apsieisim ir be jų
mes su diedu planavom pavasarį su vaikais varyt...bet jaučiu,nebus jiems įdomu
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 18, 22:46)
Čepaitės knygos įdomesnės nei Vanagaitės.

Sakai, nieko gero? Pradejau kazkurią Nesbø, priešpaskutinę.

man Čepaitė irgi nelabai.

Nea, nieko gero. Nepalyginsi su Hūlės serija.
Atsakyti