Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 21:35)

Tai va, užtat ir noriu pažiūrėt smile.gif  Reiktų daba nusnaust posmelį, norint sulaukt. Bet daba gi Eurovizijos atranką pagaliau žiūriu.ū
Kulke, nežiūri?

Naaat, baigiau tapukus megzt klausydama Ir velnias dėvi Prada susimaišiusio su MB ir mažės siutimo garsais. Jau raminau, a tai tiek įsidūko žviegt abudu, baisu, kad kas tokiu laiku švyturėlių neiškviestų išgirdę biggrin.gif Euroviziją žiūrėsiu nuo pusfinalių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 18, 22:54)
unsure.gif  o patiekaluos irgi dvokia?bo mano nosius bais jautrus
nu jei per vidurį apsistotų ,tai ok...Bet jei žemyn nusileistų,tai jau ačiū nereikia,apsieisim ir be jų
mes su diedu planavom pavasarį su vaikais varyt...bet jaučiu,nebus jiems įdomu

aš tik į kažką konservuojamo dėjau g.gif po vieną pipirą į puodą. Tai net į namą užeit negalėjau, kai virė doh.gif bet čia turbūt labai individualu, nes kiti nejaučia to kvapo ar netrukdo jiems.

tiap tiap, aš apie vidurį ir kalbėjau biggrin.gif

ne, vaikų net neimkit. Jiems tikrai nebus įdomu, tiesiog nesupras. Ir mažiukės net neįleis greičiausiai. Ten labai daug rusiškos necenzūros. Ir aplamai ANIE laikai. Prie manęs buvo kelios užsieniečių grupės su vertėjais. Jie nieko nesuprato, abo to visko išverst tinkamai praktiškai neįmanoma. Švedas vos ne į isteriją puolė dėl tokio elgesio, nors jo vertėja vos neapsisiojo bežvengdama.
Svarbiausia pradžioj įėjus atsistot taip, kad išsiskaičiavus pirmais-trečiais su savais į vieną grupę papult. Nes suskirsto į tris grupes ir atskirai tos grupės vaikšto. Ir diedui neatsikalbinėt labai, nes reiks atsispaudimus daryt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 22:57)
Naaat, baigiau tapukus megzt klausydama Ir velnias dėvi Prada susimaišiusio su MB ir mažės siutimo garsais. Jau raminau, a tai tiek įsidūko žviegt abudu, baisu, kad kas tokiu laiku švyturėlių neiškviestų išgirdę  biggrin.gif

kam ten pas jus trukdys, ne butas gi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 23:04
Tai ,,Sunus" jau ne Hule? Maniau, kad tas numanomas sunus bus Olegas unsure.gif tai su Hule baigta? Numirojo begerdamas? unsure.gif o tas ,,sunus" is viso detektyvas? Va, kiek svarbiu klausimu iskilo biggrin.gif
Paziurejau siandien savo knygyne, daug nauju knygu atveze. Viena is ju apie Sagan.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 18, 23:16)
Tai ,,Sunus" jau ne Hule? Maniau, kad tas numanomas sunus bus Olegas  unsure.gif tai su Hule baigta? Numirojo begerdamas?  unsure.gif o tas ,,sunus" is viso detektyvas? Va, kiek svarbiu klausimu iskilo biggrin.gif
Paziurejau siandien savo knygyne, daug nauju knygu atveze. Viena is ju apie Sagan.

nea smile.gif ten be serijos knyga. Aha, detektyvas. Bet mano skoniui per paprastas.
Ir ne, nenumiriojo Hūlė. Jis ten paskutinėj knygoj jau ir negėrė lyg. Bet jau rašo Nesbo naują knygą apie Hūlę, taip kad laikyk lovoj vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 02 18, 23:23)
nea smile.gif ten be serijos knyga. Aha, detektyvas. Bet mano skoniui per paprastas.
Ir ne, nenumiriojo Hūlė. Jis ten paskutinėj knygoj jau ir negėrė lyg. Bet jau rašo Nesbo naują knygą apie Hūlę, taip kad laikyk lovoj vietą smile.gif

Nezinau, kaip pasidalins HH vieta su maike biggrin.gif
Yra nauja isleista Lars Kepller knyga, bet be musu bendravardzio/pavardzio. Kazkas kita. O gal jau skaitei?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 18, 23:30)
Nezinau, kaip pasidalins HH vieta su maike  biggrin.gif
Yra nauja isleista Lars Kepller knyga, bet be musu bendravardzio/pavardzio. Kazkas kita. O gal jau skaitei?

gal nesusimuš biggrin.gif oi, prajuokinai lotuliukas.gif
nemačiau bigsmile.gif o koks pavadinimas? Ne Žaidimų aikštelė? Tada autoriai tikrai tie patys. Ai, supratau, ne detektyvas Lina. Einu pas rusus ieškot, ar turi smile.gif
neturi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 vasario 2017 - 23:53
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 02 18, 23:30)
Nezinau, kaip pasidalins HH vieta su maike  biggrin.gif

Tai gausi imt ant savęs du išsyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 18, 23:55)
Tai gausi imt ant savęs du išsyk  biggrin.gif

Oi, Kulke lotuliukas.gif

Nesimiega? smile.gif
Aš filmo sulaukiau, va. Ir dar neužmigau, žiūrau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 vasario 2017 - 00:47
QUOTE(saintlina @ 2017 02 19, 00:25)
Oi, Kulke lotuliukas.gif

Nesimiega? smile.gif
Aš filmo sulaukiau, va. Ir dar neužmigau, žiūrau biggrin.gif

labas rytas 4u.gif na ir kaip ?patiko?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 02 19, 10:11)
labas rytas 4u.gif na ir kaip ?patiko?

Labas smile.gif Aha, visai nieko. Tokia a la Dėdės Tomo trobelė. Tik pabaigą šiandien reiks žiūrėt, nes per kažkurią reklamą trumpam akis sumerkiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 02 19, 12:05)
Labas dienas  smile.gif

prisiduodi? biggrin.gif

Galvoju, ką čia pietums gamint iš maltos mėsos. Ir niekaip nesugalvoju. Cepelinų nieks nenori blink.gif o gal ir gerai, labai jau daug vazonės su jais.
Atsakyti