QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 15:59)
Paziurekit, ar atidarys jums, nes taip kaip reikia niekaip nenukopijuoju nuorodos.

na ką,kitąmet ap.trikotažas su Lepsu bus

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:22)
Pavasarį aš jau neperkasinėju žemės. Daigus sodinu tiesiai į tas tranšėjas, jos jau būna gerokai papuvusios. Nes aš jas darau ties tom vietom, kur pavasarį visada ir auga tie daigai.
Lylios nuotraukėlės man neatidaro, tai tik iš pasakojimo suprantu, kad ten ne triusikai

QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 16:08)
kokia tu išradinga,viską apgalvojai

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 15:42)
Nekankink babytės... parodyk kąąą kaip atrodo
Aš visiškoje proto išeiginėje, nerandu
Ir man įdomu, landžioju čia ir landžioju, o ana pyst ir dingo su visom linksmybėm

Ir man įdomu, landžioju čia ir landžioju, o ana pyst ir dingo su visom linksmybėm

taigi Mičiko fb pomidoruose įmetusi irgi buvoklubnička
Dabar man tuoj paleis vidurius, bus įvykęs sprogimas ar ne

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 17:42)
Ir čia man neatidaro. A ko nededat kaip nors kitaip, kad paprastiems mirtingiesiems būt galima pamatyt?
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 16:08)
Maciau ir bite

Siaip nuotrauka gera parinkai, patinka man jis is paskutiniu metu pasirodymu, toks sexi elegantiskas diedas

Gonzikai, nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все

QUOTE(Ex @ 2017 01 11, 16:56)
Ir čia man neatidaro. A ko nededat kaip nors kitaip, kad paprastiems mirtingiesiems būt galima pamatyt?
tuoj ,palauk kitaip įkelsiu

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 16:56)
nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все
papasa sitas, jokiu fantaziju nekyla ziurint, tik nuo.riaumojimo svaigstu

Čia apie Gregorijų? Oi, mirtis alyvose su juo. Girdžiu tokį tai klubinį gabalą, anglų kalba ir galvoju - o, GL antrininkas atsirado. Tikrai tikrai tik po kokių kelių mėn atradimas buvo, kad ne joks antrininkas

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 16:50)
Tik nesakyk, kad tualete dabar tupi

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 17:05)
Jau patupėjau, dabar nors ir tvanas

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 16:56)
Gonzikai, nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все

žiūrėjai šeštadienį kalėdinį koncertą?pats pirmas ,tiesa,jis tę skaitės ir šventės šeimininkas,atriaumojo

man ryte tas įrašas labiau ...vietoj budilniko patiktų

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 17:08)
vadinasi,Saintlina laimingai dovaną atsiėmė

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 17:15)
Arba nelaimingai

Gauna patvirtinimą, kad siunta atsiimta