Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

O-ho-ho, kokia dovana! thumbup.gif Neveltui žadą prarado.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 15:59)

Paziurekit, ar atidarys jums, nes taip kaip reikia niekaip nenukopijuoju nuorodos.

bigsmile.gif įsivazduoju tavo būseną bigsmile.gif wub.gif
na ką,kitąmet ap.trikotažas su Lepsu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:22)
Bet kad tos plunksnos nesuyra. Perkasant pavasari randu senu unsure.gif

Pavasarį aš jau neperkasinėju žemės. Daigus sodinu tiesiai į tas tranšėjas, jos jau būna gerokai papuvusios. Nes aš jas darau ties tom vietom, kur pavasarį visada ir auga tie daigai.

Lylios nuotraukėlės man neatidaro, tai tik iš pasakojimo suprantu, kad ten ne triusikai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 11 sausio 2017 - 16:40
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 16:08)

Užtat ten prie Leonjevo dar bitė yra. Kad ir mus prisimintum, ne vien Valerą  smile.gif

lotuliukas.gif

kokia tu išradinga,viską apgalvojai bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 15:42)
Nekankink babytės... parodyk kąąą kaip atrodo  biggrin.gif  Aš visiškoje proto išeiginėje, nerandu  biggrin.gif

Ir man įdomu, landžioju čia ir landžioju, o ana pyst ir dingo  su visom linksmybėm biggrin.gif

taigi Mičiko fb pomidoruose įmetusi irgi buvoklubnička
Atsakyti
Dabar man tuoj paleis vidurius, bus įvykęs sprogimas ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 17:42)

taigi Mičiko fb pomidoruose įmetusi irgi buvoklubnička

Ir čia man neatidaro. A ko nededat kaip nors kitaip, kad paprastiems mirtingiesiems būt galima pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 16:08)

Užtat ten prie Leonjevo dar bitė yra. Kad ir mus prisimintum, ne vien Valerą  smile.gif

Maciau ir bite smile.gif
Siaip nuotrauka gera parinkai, patinka man jis is paskutiniu metu pasirodymu, toks sexi elegantiskas diedas biggrin.gif siemet vel atjaunejes, matyt, plastikos chirurgijos klinika pakeite.

Gonzikai, nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все biggrin.gif papasa sitas, jokiu fantaziju nekyla ziurint, tik nuo.riaumojimo svaigstu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 11, 16:56)
Ir čia man neatidaro. A ko nededat kaip nors kitaip, kad paprastiems mirtingiesiems būt galima pamatyt?

tuoj ,palauk kitaip įkelsiu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 sausio 2017 - 17:07
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 16:56)
nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все  biggrin.gif papasa sitas, jokiu fantaziju nekyla ziurint, tik nuo.riaumojimo svaigstu  wub.gif  biggrin.gif

Čia apie Gregorijų? Oi, mirtis alyvose su juo. Girdžiu tokį tai klubinį gabalą, anglų kalba ir galvoju - o, GL antrininkas atsirado. Tikrai tikrai tik po kokių kelių mėn atradimas buvo, kad ne joks antrininkas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 16:50)
Dabar man tuoj paleis vidurius, bus įvykęs sprogimas ar ne  biggrin.gif

Tik nesakyk, kad tualete dabar tupi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 17:05)

Tik nesakyk, kad tualete dabar tupi laugh.gif

Jau patupėjau, dabar nors ir tvanas unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 16:56)

Gonzikai, nenoriu triusiku su Lepsu, jis toks pat griozdas kaip ir as, nebent butu siulej idetas irasas su batareika, kaip zaisliuke, atsiguli ant sono miegot ir girdi: я счастливии, вот и все  biggrin.gif papasa sitas, jokiu fantaziju nekyla ziurint, tik nuo.riaumojimo svaigstu  wub.gif  biggrin.gif

žiūrėjai šeštadienį kalėdinį koncertą?pats pirmas ,tiesa,jis tę skaitės ir šventės šeimininkas,atriaumojo wub.gif biggrin.gif
man ryte tas įrašas labiau ...vietoj budilniko patiktų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 17:08)
Jau patupėjau, dabar nors ir tvanas  unsure.gif  biggrin.gif

vadinasi,Saintlina laimingai dovaną atsiėmė bigsmile.gif biggrin.gifo,tiesa,papasakok man žaliai šitam reikale...jei siunti per paštomatą,tai siuntėjas gauna kokį sms,kad gavėjas siuntą pasiėmė ,ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 sausio 2017 - 17:18
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 17:15)
vadinasi,Saintlina laimingai dovaną atsiėmė bigsmile.gif  biggrin.gif

Arba nelaimingai biggrin.gif Dabar šukes rankioja unsure.gif

Gauna patvirtinimą, kad siunta atsiimta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 17:19