Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 17:15)
jei siunti per paštomatą,tai siuntėjas gauna  kokį sms,kad gavėjas siuntą pasiėmė  ,ar ne?

nebūtinai, ty atliekant iš eilės visus žingsnius, paskutiniuose klausia, ar reikia gavimo patvirtinimo. Jei paspaudi "taip", tada gauni. Kitu atveju negauni. Be tai šios siuntos turi reg kodą, suvedus jų psl matai visą kelią mirksiukas.gif
Atsakyti
Ką skanaus valgom? bigsmile.gif Aš kepsiu šnicelius, laukiu džiūvėsėlių grįžtant biggrin.gif Kaip iškept juos tokius valgyklinius g.gif Gal gausis kas smile.gif

Nu, Saintlin, rėžk, sėkmingai atkeliavo, ar gavai dūžį? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 17:45
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 17:05)
Čia apie Gregorijų? Oi, mirtis alyvose su juo. Girdžiu tokį tai klubinį gabalą, anglų kalba ir galvoju - o, GL antrininkas atsirado. Tikrai tikrai tik po kokių kelių mėn atradimas buvo, kad ne joks antrininkas lotuliukas.gif

Taip, apie ta pati. Pirma syki as ji pamaciau pernai per Leontjevo vakara Socyje. Dainavo jo daina Там, в сентябре. Ta daina man nepatinka, kai dainuoja L. Ziuriu, isejo kazkoks nematytas diedas, balsas keistas unsure.gif bet jo atlikimas patiko, keista, kai ta pati daina visai kitaip nuskambejo. Pasiziurejau kitas dainas, ir поехало smile.gif Balsas superinis. Kai noriu atsijungti nuo visko, ausines ant ausu ir klausau klausau klausau. Tiesa, dar viena tokia prismaugtu balsu moteriske patinka.
Atsakyti
Kulkeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:44)
Pasiziurejau kitas dainas, ir поехало  smile.gif

Ui mano diedui Leps'as patinka. Jam turbūt reiktų triusikų su jo atvaizdu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 17:45)
Kulkeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka

Tai reiškia, kad šukių neradai? Nepabiro mano pakavimo plėvelė?
Pasakyk diedui, kad eitų šikt su ta skaitykle biggrin.gif Sužlugdė pusę mano plano biggrin.gif Va, pagaliau parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 17:52
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 17:44)
Ką skanaus valgom?  bigsmile.gif  Aš kepsiu šnicelius,  biggrin.gif Kaip iškept juos tokius valgyklinius  g.gif Gal ga:unsure:

Iskepusi sudek karstus i bliuda ir palik uzdengtus. Pastoveje suminkstes ir pasidarys tokie senoviniai valgykliniai.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:50)
Iskepusi sudek karstus i bliuda ir palik uzdengtus. Pastoveje suminkstes ir pasidarys tokie senoviniai valgykliniai.

Okei, taip ir padarysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 17:49)
Ui mano diedui Leps'as patinka. Jam turbūt reiktų triusikų su jo atvaizdu  lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif nu jus duodat kalbos biggrin.gif
Lepsiene simpatiska moteriske, o Lepsaite tikra grazuole.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:44)
Kai noriu atsijungti nuo visko, ausines ant ausu ir klausau klausau klausau.

cha, sakiau sakiau, kad tu į mane panaši. Aš vyresnė, reiškia tu panaši ir jokiais būdais ne atvirkščiai laugh.gif

Jau kaip nekantru foto ir komentarų laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:55)
lotuliukas.gif nu jus duodat kalbos  biggrin.gif

labai graži,tikrai wub.gif o ir balsas visai neblogas,nors išlazdavojo ją tada...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 17:55)
lotuliukas.gif nu jus duodat kalbos  biggrin.gif

Nu dar čia, triūsų su svetimų mergų atvaizdais savoj lovoj nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 17:17)
Arba nelaimingai  biggrin.gif Dabar šukes rankioja  unsure.gif

jokių šukių thumbup.gif tuoj dėsiu fotoreportažą wub.gif
Bet kaip viskas apgalvota.. wub.gif wub.gif kaip pagautas kiekvienas žodis wub.gif Man šiandien šventėėėė, aš viskąą galiuuuuu... man šiandien šventėėė, galiu garsiai dainuot.. vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

buvo taip. Pasiimu dėžutę, atsargiai pajudinu - kažkas barška. Plia, galvoju, kažkas sudužo blink.gif Dar pakratau - barška. Nu bet lyg tai kažkaip ne kaip šukės. Vėl pakratau - atsargiai taip. Toks interesnas garsas.. kaip pieštukų kokių pridėta būtų biggrin.gif
Parskuodžiau namo, diedas pirmas su peiliuku prie dėžutės biggrin.gif atėmiau, aišku. Atidarau ir taip smagu pasidarė thumbup.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

atsargiai ištraukiu blizgantį ryšuliuką. Atidarau - ir vualia bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nu viskas prisiminta - net taurė arbatai, kur kažkada pasigėrėjau wub.gif Tobula wub.gif
kas nemato tų smulkesnių daikčiukų - ten skirtukas knygoms, arbata, šokoladas, net brokatinė servetėlė taurei pastatyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 sausio 2017 - 18:18