Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 17:59)
jokių šukių thumbup.gif tuoj dėsiu fotoreportažą  wub.gif
Bet kaip viskas apgalvota..  wub.gif  wub.gif  kaip pagautas kiekvienas žodis  wub.gif  Man šiandien šventėėėė, aš viskąą galiuuuuu... man šiandien šventėėė, galiu garsiai dainuot.. vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka

Tai yra rinkinys nuo ryto lig vakaro biggrin.gif Gerai dienos pradžiai ir dar geresnei pabaigai biggrin.gif
Vadinasi mano pakavimo plėvelė apsaugojo turinį biggrin.gif
Ant skirtuko, jei kils įtarimų - bitė ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 18:18
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 17:56)
cha, sakiau sakiau, kad tu į mane panaši. Aš vyresnė, reiškia tu panaši ir jokiais būdais ne atvirkščiai laugh.gif
Jau kaip nekantru foto ir komentarų laukt  bigsmile.gif

Taigi as seniai sakiau, kad tu mane kartais nervindavai, nes as tavyje matydavau save pacia su viena charakterio savybe biggrin.gif

Jusu tokia fantazija, kad as pasimetusi ir susinepatoginusi unsure.gif Mano dovanos mergaite, zinok, kad mano menulis Jauty, reiskia, as visa praktiska, tai ir mano lauktuves bus visiskai praktiskos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 18:01)
Ant skirtuko, jei kils įtarimų - bitė ir taškas  biggrin.gif

visiškai nekilo. Va, nufotkinau visoms bitę parodyt

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 18:20)
Jusu tokia fantazija, kad as pasimetusi...

Tai yra jokia ne fantazija. Tai žinios ir informacija. Ir pernai, ir šiemet dovanėlė skirta konkrečiam žmogui, pagal konkrečius pomėgius. Kas paneigs, kad Gaudvilei patinka levandos, o Saintlinai skaitymas, arbata ir šampė? biggrin.gif Juk beveik kiekvienas bičių rytas prasideda karšto gėrimo ritualu biggrin.gif O zefyrais, tai buvau žadėjusi pavaišinti, ten šiaip, ne prie miano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 18:26
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 18:25)
Kas paneigs, kad Gaudvilei patinka levandos, o Saintlinai skaitymas, arbata ir šampė? ..

o Lyliai Valera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 18:25)

ne, na Kulkės išmone seniai nesistebiu - tiek taikliuose palinkėjimuose, tiek dovanų komplektavime, bet tai dėžės užpildas išvertė iš tapkių thumbup.gif Trys žodžiai - ne-rea-liai!!!

Saintlina, suprantu tavo norą dainuoti biggrin.gif
Atsakyti
ir mano lauktuves bus visiskai praktiskos  unsure.gif

taigis ir pas mus viskas praktiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 18:31)
o Lyliai Valera  biggrin.gif

Ir siuvinejimas biggrin.gif pirma, ka pamaciau, ir buvo rinkinys. Nes kai pamaciau maestro, tai paskui jau tik maciau, bet nesupratau, ka matau biggrin.gif

Tai as irgi remiausi tik informacija smile.gif uztat sakau, kad fantazijos 0.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 18:25)
Tai yra jokia ne fantazija. Tai žinios ir informacija.  Ir pernai, ir šiemet dovanėlė skirta konkrečiam žmogui, pagal konkrečius pomėgius. Kas paneigs, kad Gaudvilei patinka levandos, o Saintlinai skaitymas, arbata ir šampė?  biggrin.gif  Juk beveik kiekvienas bičių rytas prasideda karšto gėrimo ritualu  biggrin.gif O zefyrais, tai buvau žadėjusi pavaišinti, ten šiaip, ne prie miano  biggrin.gif

sutinku, sutinku!!! ( tik aš tai karmą turiu tuo klausimu, tiksliai žinau, kad nepataikysiu)

Atsakyti

Jusu tokia fantazija, kad as pasimetusi ir susinepatoginusi  unsure.gif Mano dovanos mergaite, zinok, kad mano menulis Jauty, reiskia, as visa praktiska, tai ir mano lauktuves bus visiskai praktiskos  unsure.gif

Jungiuos ttavo draugijon,bo baisus biezdarius pasijaučiau... unsure.gif
mano mergaite,tikiuosi,kad bent 10tądalį tavo norų sugebėjau išpildyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 11, 18:39)
Nes kai pamaciau maestro, tai paskui jau tik maciau, bet nesupratau, ka matau  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 18:36)
taigis ir pas mus viskas praktiška thumbup.gif

Būtent biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, )
mano mergaite,tikiuosi,kad bent 10tądalį tavo norų sugebėjau išpildyt ax.gif

Aik tu, Gonziau, paršelis negali būti 1/10 lotuliukas.gif
Atsakyti