Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 18:56)
Aik tu, Gonziau, paršelis negali būti 1/10  lotuliukas.gif

o kodėl ne Lylia su palčiu ar aš? Kokia ten magija užsiimi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 19:05)
o kodėl ne Lylia su palčiu ar aš? Kokia ten magija užsiimi?  unsure.gif

ot bus šiokas,jei tikrai jos spėjimas pasiteisins blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 11, 19:05)
o kodėl ne Lylia su palčiu ar aš? Kokia ten magija užsiimi?  unsure.gif

Taigi man kaip mažam vaikui, pirštą parodyk ir juoko bus visai dienai biggrin.gif Tai aš čia juokiuos dar nuo ano karto. Kažkoks ilgai grojantis pirštas pasitaikė biggrin.gif Nu ir šiaip pakibint žmones reik vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Norėjau šampės maktelt, ale perskaičiau, kad čia tobulos dienos rinkinys. Tai teks atidėt tą reikalą smile.gif
Bet riešutus jau graužiu thumbup.gif nu labai geras tas tavo rieśutmedis. Nu labai.

Lylia, ten butely netikra alita smile.gif ten tikras vynas. Tik turbūt susidrumstęs bus bekeliaudamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 sausio 2017 - 19:46
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 19:44)
Bet riešutus jau graužiu thumbup.gif  nu labai geras tas tavo rieśutmedis. Nu labai.

Geras geras. Tik, kad mes jo nevertinam. Pati matai, riešutus naudojam, kaip siuntinių užpildą biggrin.gif biggrin.gif
Patys dabar mes jų nevalgom, dalinam. MB Kalėdoms į darbą vežė, aš kolegei vis nuvežu po maišą, taip ir porceliuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 11 sausio 2017 - 19:53
uf,gerai,kad maniškė negeria...būtų galvos laužymo dėl taros apsaugojimo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 sausio 2017 - 19:54
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 19:53)
uf,gerai kad maniškė negeria...būtų galvos laužymo dėl taros apsaugojimo biggrin.gif  ax.gif

Ex išsitraukei? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 19:53)
Geras geras. Tik, kad mes jo nevertinam. Pati matai, riešutus naudojam, kaip siuntinių užpildą  biggrin.gif  biggrin.gif
Patys dabar mes jų nevalgom, dalinam. MB Kalėdoms į darbą vežė, aš kolegei vis nuvežu po maišą, taip ir porceliuojam  smile.gif

Aik tu, puikiausi riešutai. Neperdžiūvę, dideli, lukštenasi lengvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 19:24)
ot bus šiokas,jei tikrai jos spėjimas pasiteisins blink.gif  unsure.gif

nominuosim temos ekstrasense ir siųsim į tuos tv mūšius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 11, 19:53)
uf,gerai,kad maniškė negeria..

Tai ir maniškė negeria biggrin.gif čia atsargai, kad nesakytų, jog namie nieko geriamo nėr kai kviesim prisijungt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 19:54)
Ex išsitraukei?  blink.gif  biggrin.gif

aš nieko netraukiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 11, 19:56)
Aik tu, puikiausi riešutai. Neperdžiūvę, dideli, lukštenasi  lengvai thumbup.gif

šiandien turguj pirkau,tai siaubas ,kaip prastai lukštenas,o tokie gražūs buvo...norėjau mažei tortą su jais daryt,tai apsisprendžiau,kad geriau su lazdyno darysiu,bo nuo tokių blusos užpuls ,kol 2 stiklines priaižysiu...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 11, 19:54)
Ex išsitraukei?  blink.gif  biggrin.gif

Eik tu, ji mane turejo minty. Tai vel laukiu antro siuntinio bigsmile.gif biggrin.gif

Saintlina, nors negeriu, bet dar zinau, kad Alitos tokios spalvos nebuna. O gal buna? Gersiu per savo gimtadieni. O koks ten, juoduju ar aroniju, spalva panasi. Bet tu neturi aroniju biggrin.gif labai interesna, noriu paragauti. Reiks paslepti nuo akiu, kad brangiausiasis neatsuktu kada. Telefonas kvailioja, neleidzia sudeti veiduku, kur noriu.
Atsakyti