Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2017 04 26, 10:43)
Labas,
pas jus varputynas, pas mane garšvos. Visos avietės-garšvynas. Kaip jų atskratyti?
Beje, tarp garšvų besprogstančios avietės gerokai apšalusios. blink.gif

Suvalgyti. Sugerti biggrin.gif
Naktį buvau atsikėlusi, mačiau balti stogai, reiškia, vėl buvo šalna.

Saintlina, yra kažkoks herbicidas nuo varpučio. Purškia bulves šalia ūkininkas, kiek esu girdėjusi. Tik kažin ar bus mažais kiekiais, greičiausiai tik ūkininkams su pažymėjimais. Turi pasiieškoti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 26, 09:45)
Mergai, gal žinot, ar yra toks herbicidas, kad naikintų varputį, bet neliestų kitų augalų, pvz. aviečių?  Neįmanoma išravėti. Varputyno šaknų kilimas.

Focus ultra ;)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gaudvile, ten buvo viena šeimininkutė totali rėksnė, tokia mažutuka, stambesnė, trumpais tamsiais plaukais. Nekas, kai toks personalas. Blogiausia, kad dauguma ateina atidirbti valandas, už kurias gauna atlygį, o ne lavinti, auklėti, užsiimti su vaikais.

Aš tai baigiu nupušti su dirvine piene. Matyt, kad atskrido ar koks paukštukas purptelėjo ant daržo. Jau kad įsiveisė - ravėk neravėjus, šaknys taip spėriai plečiasi. Dar visa laimė, kad mulčas padeda lengviau iškrapštyti pačius augalus. Bet va šaknis renku, renku, bet jei nors trupinėlis lieka, labai greit pasidaugina.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 04 26, 09:38)
Aha, geriausias herbicidas - mergelė. Anas negali ramiai ištrivot, jei aš nenusiraviu, eina pats ir ravi.  ax.gif

ui, ne. Mano mergelei čia visai netinka. Jis tik su kultivatorium labai mielai per viską pervažiuotų.

Buvau pas gydytoją. Skylutės jokios nėra, pūlinio nėra, net ir dantis panašu kad negyvas. Problema su šaknimis, reiks jas pertvarkyti.

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 26, 10:16)
Focus ultra ;)

ačiū labai 4u.gif Einu googlinti, kas turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 04 26, 10:11)

Saintlina, yra kažkoks herbicidas nuo varpučio. Tik kažin ar bus mažais kiekiais, greičiausiai tik ūkininkams su pažymėjimais. Turi pasiieškoti.

tiksliai. Profesionaliam naudojimui. Bet gal kaimyną užverbuosiu, jis tą pažymėjimą turi.
Atsakyti
Oi, negaliu lotuliukas.gif už tai mano vėžas padebesiais skraido. Bandė į namus papult raktų nepasiėmęs. Skambina kur dingau ir mygom su savo raktais turiu prie durų atsidurt. A aš tai net ne Kaune laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 26, 11:47)
Bandė į namus papult raktų nepasiėmęs. Skambina kur dingau ir mygom su savo raktais turiu prie durų atsidurt. A aš tai net ne Kaune laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano irgi mėgsta be raktų išvažiuot, o paskui baisiai nustebęs, kodėl dienos metu niekas nenori jo įleisti biggrin.gif
Atsakyti
Tai aš prie jūsų vyrų tuomet. Buvau užsisakius vaistinėj vaikui vaistų, parašė žinutę, kad jau yra, lėkiau paimti. O įėjimo kortelę palikau ant stalo...
Atsakyti
Pou, a kaip dažnai pamiršti? bigsmile.gif

Saviškiui net negaliu nieko sakyti, bo točnai bus pasekmių. Negali jis rutiną pakeist, antraip griūna viskas. Tarkim grįš darban raktus pasiimti, tai vakare du variantai laukia: paliks neužrakintą darbo vietą arba neužrakintą ir dar raktus paliks darbinėj aprangoje. Tada negalės pareit namo vieną kartą, grįžęs iš garažo - antrą kartą. Va, iš to mažo akmenėlio didžiulė griūtis susidaro laugh.gif ai, tiesa, apie darbo metu susidarančias kliauzes jau net nerašau. Ir viskas tik todėl, kad nepapuolė į namus be raktų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 26, 12:49)
Pou, a kaip dažnai pamiršti?  bigsmile.gif

Saviškiui net negaliu nieko sakyti, bo točnai bus pasekmių. Negali jis rutiną pakeist, antraip griūna viskas. Tarkim grįš darban raktus pasiimti, tai vakare du variantai laukia: paliks neužrakintą darbo vietą arba neužrakintą ir dar raktus paliks darbinėj aprangoje. Tada negalės pareit namo vieną kartą, grįžęs iš garažo - antrą kartą. Va, iš to mažo akmenėlio didžiulė griūtis susidaro laugh.gif ai, tiesa, apie darbo metu susidarančias kliauzes jau net nerašau. Ir viskas tik todėl, kad nepapuolė į namus be raktų laugh.gif

Stengiuosi nepamiršti smile.gif Pas mus kitas reikalas, ta kortelė labai daugiafunkcinė, tad ją naudojau ir palikau...

Gaudvile, bet kalta tai tu, kad nebuvai reikiamu metu namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 04 26, 14:01)
Gaudvile, bet kalta tai tu, kad nebuvai reikiamu metu namuose  biggrin.gif

Nu, taip laugh.gif

Grįžo, su priekaištais ką valgau, nors be pusryčių buvau ir net be kavos! Bandė ginčą išprovokuot. Gerai, kad kramtant apie kitką mąsčiau ir pusiau girdėjau bumbėjimą. Tiesa, jei būčiau piktai pažiūrėjus, sakytų " juokų nesupranti" lotuliukas.gif. Jėzau Jėzau, tai kai visai nusens, vien tik bumbėjimas ir bus. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 balandžio 2017 - 13:09
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 04 26, 13:09)
Jėzau Jėzau, tai kai visai nusens, vien tik bumbėjimas ir bus. laugh.gif

lotuliukas.gif
aš irgi kartais taip apie savąjį pagalvoju biggrin.gif

Maniškis šian man sako - aš žinau, kaip tau svorį numesti. Nu, sakau, aš net nesitikiu ką nors protingo išgirsti. Akurat. Jis, mat, sugalvojo, kad aš nėščia labai gerai kūstu doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 04 26, 14:33)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu bet tai... O ką? Mintis laugh.gif
Atsakyti