Prieš 7 metus serialą žiūrėjau. Todėl ir nustebau, katedrą pastatė ir istorija pasibaigė. Knygos patinka, skaityt patinka, bet NESKAITAU ir NESKAITYSIU, nu
Prieš 7 metus serialą žiūrėjau. Todėl ir nustebau, katedrą pastatė ir istorija pasibaigė. Knygos patinka, skaityt patinka, bet NESKAITAU ir NESKAITYSIU, nu
Žemės stulpai išties turi tęsinį. Tik nežinau, ar lietuviškai išleistas. Rusišką turiu skaityklėje. Tik kol kas neskaičiau net ir pirmosios knygos, bet tik tikrai skaitysiu
Labas rytas
Kaip susigrąžint balsą? Skaudėjo gerklę baisulingiausiai, pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr
Kaip susigrąžint balsą? Skaudėjo gerklę baisulingiausiai, pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr
Tai tylu dabar namie
Labas iš ryto
Yra homeopatiniai Homeovox, bet tu maitini, tai geriau nerizikuot. O šiaip, pasigarinti gali ir svarbiausiai - nebandyk kalbėti
Graži diena
Vakar dar išėjo kalbėt, sex linijai būčiau suėjus, šiandien jau nebe. Tik šnabždėt galiu. Biznio nebus
Prajuokinai
Kur visos dingusios?
šen bei ten..
Batus pirkau
Papildyta:
aha, mėgstu
O Šantaramo taip ir neperskaičiau. Buvau net pradėjusi, bet kažkaip taip ir liko. Gal kada pasiryšiu vėl imtis
Papildyta:
nesiskubink
Paklausus prisiminiau, kad neseniai serialą bandžiau žiūrėti. Po kelių serijų palikau nebaigtą. Neužkabino. Aišku, NESKAITYK
man dabar nežiūrėjimo laikas. Turiu visas Petro ir Sauliaus serijas, tik 2 peržiūrėtos. Bet ŽIŪRĖSIU
Kaip reikia lietaus, mieste kažkiek palijo, dulkes sušlapino, kaime nei nepanašu.
Batus pirkau
Saintlina ir jos sabanoškės
Aš nusipirkau kada čia batus, jau kaip trina velniai, vėl grįžau pie slip-on'ų. Reik ir man sabanoškių, girdėjau, kad birželį jau nežada sniego
pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr
Seniai sakiau, kad EV- totalus blogis ![]()
aha, mėgstureiks kada imtis tų stulpų. Seniai noriu, bet vis kas nors užlenda.
O Šantaramo taip ir neperskaičiau. Buvau net pradėjusi, bet kažkaip taip ir liko. Gal kada pasiryšiu vėl imtis
Aš jau ir dėl moirų- furijų abejoju, kažin ar skaitysiu. O su Šantaramu nesikankink, ne tavo knyga, draugė, su kuria skaitom panašią literatūrą, irgi numetė kaip graužtuką. Sėdėjau poliklinikoj, skaičiau ir su kiekvienu skyrium galvoju- dar ne, dar ne, dar nepasibaik
bet aišku, nereik priprasti, gero irgi turi būti su saiku.
Čia tikriausiai dėl to, kad laimėjo portugalas mylintis muziką be fejerverkų, matyt, valosi mano klausos čakros, kad daugiau girdėčiau ir mažiau blevyzgočiau
Papildyta:
Ki ki ki, poliklinikos darbo laikas ribotas netgi tiems, kurie ateina tik paskaityti