Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 14, 23:27)
<p>Knyga išleista prieš 4 m. Čia pdf. Skaitei? Patiko? Tau istoriniai filmai ar knygos patinka?</p>

Prieš 7 metus serialą žiūrėjau. Todėl ir nustebau, katedrą pastatė ir istorija pasibaigė. Knygos patinka, skaityt patinka, bet NESKAITAU ir NESKAITYSIU, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 14, 21:48)
Tęsinys? Tai ten nesibaigė istorija? mastau.gif

Žemės stulpai išties turi tęsinį. Tik nežinau, ar lietuviškai išleistas. Rusišką turiu skaityklėje. Tik kol kas neskaičiau net ir pirmosios knygos, bet tik tikrai skaitysiu smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas! biggrin.gif

Kaip susigrąžint balsą? Skaudėjo gerklę baisulingiausiai, pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 15 gegužės 2017 - 06:32
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 15, 07:21)
Labas rytas!  biggrin.gif

Kaip susigrąžint balsą? Skaudėjo gerklę baisulingiausiai, pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr  blink.gif

Tai tylu dabar namie lotuliukas.gif

Labas iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 15, 06:21)
Labas rytas!  biggrin.gif

Kaip susigrąžint balsą? Skaudėjo gerklę baisulingiausiai, pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr  blink.gif

Yra homeopatiniai Homeovox, bet tu maitini, tai geriau nerizikuot. O šiaip, pasigarinti gali ir svarbiausiai - nebandyk kalbėti smile.gif Tegu pailsi stygos.

Graži diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 05 15, 10:04)
svarbiausiai - nebandyk kalbėti smile.gif Tegu pailsi stygos.

Vakar dar išėjo kalbėt, sex linijai būčiau suėjus, šiandien jau nebe. Tik šnabždėt galiu. Biznio nebus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 15, 09:27)
Vakar dar išėjo kalbėt, sex linijai būčiau suėjus, šiandien jau nebe. Tik šnabždėt galiu. Biznio nebus  biggrin.gif

Prajuokinai smile.gif

Kur visos dingusios?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 05 15, 11:16)
Kur visos dingusios?

šen bei ten.. smile.gif
Batus pirkau rolleyes.gif basutes, tiksliau. Reikėjo teatrinių batelių, ale vėl likau be jų smile.gif nieko tokio tinkamo neradau. O sabanoškės pačios ant kojų užlipo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 14, 21:06)
sakei, mėgsti istorines. Aš kaifuoju nuo Šantaramo tęsinio, taip nenoriu, kad pasibaigtų.

aha, mėgstu smile.gif reiks kada imtis tų stulpų. Seniai noriu, bet vis kas nors užlenda.
O Šantaramo taip ir neperskaičiau. Buvau net pradėjusi, bet kažkaip taip ir liko. Gal kada pasiryšiu vėl imtis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 15, 06:21)
Kaip susigrąžint balsą?

nesiskubink smile.gif puiki proga atostogoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 gegužės 2017 - 12:29

Prieš 7 metus serialą žiūrėjau. Todėl ir nustebau, katedrą pastatė ir istorija pasibaigė. Knygos patinka, skaityt patinka, bet NESKAITAU ir NESKAITYSIU, nu biggrin.gif

Paklausus prisiminiau, kad neseniai serialą bandžiau žiūrėti. Po kelių serijų palikau nebaigtą. Neužkabino. Aišku, NESKAITYK :D man dabar nežiūrėjimo laikas. Turiu visas Petro ir Sauliaus serijas, tik 2 peržiūrėtos. Bet ŽIŪRĖSIU :D 

Kaip reikia lietaus, mieste kažkiek palijo, dulkes sušlapino, kaime nei nepanašu. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 15, 13:27)
šen bei ten..  smile.gif
Batus pirkau  rolleyes.gif  basutes, tiksliau. Reikėjo  teatrinių batelių, ale vėl likau be jų smile.gif nieko tokio tinkamo neradau. O sabanoškės pačios ant kojų užlipo smile.gif

Saintlina ir jos sabanoškės biggrin.gif Let the story begin biggrin.gif
Aš nusipirkau kada čia batus, jau kaip trina velniai, vėl grįžau pie slip-on'ų. Reik ir man sabanoškių, girdėjau, kad birželį jau nežada sniego lotuliukas.gif
Atsakyti

pyst ir dingo balsas užvakar žiūrint EV. Gerklės nebeskauda, bet ir balso nebėr blink.gif

Seniai sakiau, kad EV- totalus blogis :D

aha, mėgstu smile.gifreiks kada imtis tų stulpų. Seniai noriu, bet vis kas nors užlenda.
O Šantaramo taip ir neperskaičiau. Buvau net pradėjusi, bet kažkaip taip ir liko. Gal kada pasiryšiu vėl imtis smile.gif

Aš jau ir dėl moirų- furijų abejoju, kažin ar skaitysiu. O su Šantaramu nesikankink, ne tavo knyga, draugė, su kuria skaitom panašią literatūrą, irgi numetė kaip graužtuką. Sėdėjau poliklinikoj, skaičiau ir su kiekvienu skyrium galvoju- dar ne, dar ne, dar nepasibaik :D bet aišku, nereik priprasti, gero irgi turi būti su saiku. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 15, 13:39)
Seniai sakiau, kad EV- totalus blogis

Čia tikriausiai dėl to, kad laimėjo portugalas mylintis muziką be fejerverkų, matyt, valosi mano klausos čakros, kad daugiau girdėčiau ir mažiau blevyzgočiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 15, 13:39)
Sėdėjau poliklinikoj, skaičiau ir su kiekvienu skyrium galvoju- dar ne, dar ne, dar nepasibaik biggrin.gif bet aišku, nereik priprasti, gero irgi turi būti su saiku. 

Ki ki ki, poliklinikos darbo laikas ribotas netgi tiems, kurie ateina tik paskaityti biggrin.gif
Atsakyti