Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 05 15, 12:36)
Saintlina ir jos sabanoškės  biggrin.gif  Let the story begin  biggrin.gif
Aš nusipirkau kada čia batus, jau kaip trina velniai, vėl grįžau pie slip-on'ų. Reik ir man sabanoškių, girdėjau, kad birželį jau nežada sniego  lotuliukas.gif

pravilniai, Kulke, tu geriau rašyk, o nešnekėk. Rašyt tau labai gerai gaunasi biggrin.gif

šiaip tai aš prognozėm nelabai tikiu, ale turiu vilties, kad birželį bus dienelių sabanoškėms tinkamų lotuliukas.gif tarpuose tarp šlapdribos lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 15, 12:39)
Sėdėjau poliklinikoj...

o ko tu ten sėdėjai?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 gegužės 2017 - 12:52
labas dienas bigsmile.gif
Buvau kaime,keletą pomikų pasodinau,diedo pirktus agurkus,bulbų keletą vagelių....Kūdroj pabraidžiau,jau buožgalvių joj pilna..
Kulke,šnabždėt irgi negalima,dar labiau pavargsta stygos,kentėk...inhaliacijos tik tau gali padėt,gal dar kaklą šiltai laikyt...
Saintlin,kaip tavo kulnai?maniškiai po savatgalio basikom sureagavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 15, 13:52)
Rašyt tau labai gerai gaunasi  biggrin.gif

Lygiai taip šauniai kalba laugh.gif

Darže pas mus tai šlapia žemė, ale galėtų debesiukas ties gėlynu stabtelt kelioms valandoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 05 15, 14:45)
Lygiai taip šauniai kalba laugh.gif

Darže pas mus tai šlapia žemė, ale galėtų debesiukas ties gėlynu stabtelt kelioms valandoms  rolleyes.gif

Aha, balbatuoju ir balbatuoju biggrin.gif mūsuose anksčiau tokias balbatūnes skudurinėm radijom vadindavo biggrin.gif

Nifiga, virš mano gėlių stabtelėjo 5 sekundėm, net dulkių nenuplovė.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 15, 13:06)
Saintlin,kaip tavo kulnai?maniškiai po savatgalio basikom sureagavo unsure.gif

Taip pat kaip ir tavo smile.gif
Atsakyti

Neradau to Ates užrodyto kremo, tai nusipirkau neutrogenos. Nuo mažo kremo klecko oda tikrai atsigavo  :blink:​ 

Ai, ką norėjau pasakyti. Labai gerai kulnus gydo paleistuvės sultys. Suminkštėja oda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 15 gegužės 2017 - 16:35
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 15, 17:33)
<p>Ai, ką norėjau pasakyti. Labai gerai kulnus gydo paleistuvės sultys. Suminkštėja oda. </p>

pas mane ne kieti....bet pas mus baloj molinas vanduo,ir suskirsta ....Neturiu tos gėlės
na ir palijo..teisingiau pažliaugė unsure.gif viskas aplinkui plaukė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 gegužės 2017 - 18:44
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 15, 18:43)
na ir palijo..teisingiau pažliaugė unsure.gif viskas aplinkui plaukė blink.gif

trys lašai išgriuvo pas mus.
Atsakyti

Labas rytas, oj Kulke, prajuokinai, gal jau grįžai į darbo rinką :) ? Ar vis dar šnabždesys?

Pas mane pakrapeno, bet nepakankamai. Dabar apniukę, tai gal šnd palis. Ievos kvepia, braškės pradeda žydėti, nu visai neblogai.

Praeitą savaitę perskaičiau Tarp pilkų debesų, tai ta proga vakar dokumentinį filmą ta tema pažiūrėjau. 

Atsakyti
Labas rytas,
o pas mane anksčiau pradėjusių žydėti braškių žiedus šalna pakando - viduriukai juodi.

Niūru Vilniuje, vėjas didžiulis, saulytės nėr.

Ai, ir pas mane bijūnas labai labai vargingai, bet atsigavo wub.gif Na tik šalna ir jį iek tiek nubučiavo. Bet išlindo wub.gif Reiškias ne visas žiemą iššalo ar graužikai apėdė (nežinau, kuri tikroji priežastis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 16 gegužės 2017 - 07:54
Labas rytas, aš tai baisiai džiaugiuosi, kad nelyja, norėčiau, kad dar porą savaičių nelytų (jau girdžiu, kaip mane keikiat biggrin.gif ), tada normaliai žemė pradžiūtų
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

MB šnekina birželį lėkt pajūrin, bus laisvesnis nuo darbų, bet aš nooo gero oro ax.gif Aš gi galiu bet kada važiuot būdama pensininke biggrin.gif Bet vistiek smagu, kad jau kvepia atostogom biggrin.gif
Atsakyti