Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 05 16, 07:50)
o pas mane anksčiau pradėjusių žydėti braškių žiedus šalna pakando - viduriukai juodi.

pas mane visų nudurniavusių lauke šio metu žydėt braškių žiedkai nušalę. Gerai, kad labai nedaug dar tokių buvo. Užtat šiltnamy jau mačiau kelias raustančias vuogas smile.gif

Prisiminiau, kaip mano viena pažįstama kažkada sakė - mano visos braškės kažkokia liga susirgo, visų žiedų viduriukai juodi, iškasiau ir išmečiau visas, pirksiu naujas neužsikrėtusias unsure.gif Kaip man tada jos tų nekaltai išmestų braškių gaila buvo..

Labas rytas smile.gif

ai, tiesa, kaunietės, kas ten pas jus per Hansos dienos bus? Pasirodo, šiemet Bike show Millenium sutampa su jomis. Diedas ant arklių, kad mirtinų mirtiniausiai jam reik važiuot, ale kad dirbt turi. Aš tikiuosi nusifutbolint, abo man spektaklis šeštadienį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 16, 08:16)
Bet vistiek smagu, kad jau kvepia atostogom  biggrin.gif

man irgi užkvipo, kai sabanoškes įsigijau biggrin.gif

Kulke, žiūrėk, ką pas kiniečius užsisakiau. Niekad neperku tokių bezdeluškų, bet šito tiesiog negalėjau neprigriebt smile.gif
https://ru.aliexpres...0608.0.0.IPKvAg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2017 - 08:45
QUOTE(saintlina @ 2017 05 16, 09:51)
ai, tiesa, kaunietės, kas ten pas jus per Hansos dienos bus? Pasirodo, šiemet Bike show Millenium sutampa su jomis. Diedas ant arklių, kad mirtinų mirtiniausiai jam reik važiuot, ale kad dirbt turi. Aš tikiuosi nusifutbolint, abo man spektaklis šeštadienį smile.gif

Kulke, žiūrėk, ką pas kiniečius užsisakiau. Niekad neperku tokių bezdeluškų, bet šito tiesiog negalėjau neprigriebt smile.gif
https://ru.aliexpres...0608.0.0.IPKvAg

Geros dienos, fainos dienos, smagios dienos smile.gif Net tavo vaikiui patiktų smile.gif

Fainas bigsmile.gif Aš auskarus su katėm iš čia jau sunešiojau, gerai, kad priminei biggrin.gif

Atsakyti
Saintlina, pasiskaityk Kauno Hanzos dienosGalvojau Emoluse gausiu cukinijų Romanesco, šnipštas. Kokios dar geros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 16 gegužės 2017 - 09:45
QUOTE(Pou @ 2017 05 16, 10:27)
Saintlina, pasiskaityk Kauno Hanzos dienosGalvojau Emoluse gausiu cukinijų Romanesco, šnipštas. Kokios dar geros?

reik? galiu pasidalyt mirksiukas.gif
ką tik po iš vizito pas dantų fėją,vaikis žvingauja...sako :sudėk lūpas selfiui unsure.gif Piieš 2 val užšaldė,dar kairė pusė nejudri..Fėjos kabinetas prie pat ŽS,ta proga šliaužiančią hortenziją nusipirkau wub.gif ir mini dalgį wub.gif ir dar kažko rolleyes.gif
ui,laba diena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 gegužės 2017 - 10:36
QUOTE(Kulkė @ 2017 05 16, 09:16)
Fainas  bigsmile.gif  Aš auskarus su katėm iš čia jau sunešiojau, gerai, kad priminei  biggrin.gif

auskarus su murklėm irgi buvau užmačius, ale mano ausios tik taurųjį metalą priima, tai kitokių pirkt net mintis nekyla.
Nors ten pas darbščiuosius kinus kažkoks kitoks metalas g.gif Mano draugė visad buvo alergiška bet kokiam metalui, net nuo akinių auselių berdavo. O iš Ali siunčiasi visokias nesąmones, ir jokios alergijos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 16, 10:31)
vaikis žvingauja...sako :sudėk lūpas selfiui unsure.gif

ir mini dalgį wub.gif

biggrin.gif tikrai kartais taip užšaldo, kad pusdieniui užtenka smile.gif

o kas čia per mini dalgis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2017 - 11:14
QUOTE(saintlina @ 2017 05 16, 12:16)

o kas čia per mini dalgis?  bigsmile.gif
namų muitinė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
mini dalgis
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 16, 11:35)
namų muitinė biggrin.gif

mini dalgis

biggrin.gif

šiuolaikinis pjautuvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 05 16, 12:54)
biggrin.gif

šiuolaikinis pjautuvas biggrin.gif

turiu ir tąįprastą,,bet nepatogus jis,guli numestas
Atsakyti
Laba.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 05 16, 10:31)
reik? galiu pasidalyt mirksiukas.gif
ką tik po iš vizito pas dantų fėją,vaikis žvingauja...sako :sudėk lūpas selfiui unsure.gif Piieš 2 val  užšaldė,dar kairė pusė nejudri..Fėjos kabinetas prie pat ŽS,ta proga šliaužiančią hortenziją nusipirkau wub.gif ir mini dalgį wub.gif ir dar kažko rolleyes.gif
ui,laba diena ax.gif

Ačiū tau, brungioji wub.gif , radau kur internetu užsisakyt, užsisakiau, laukiu pranešimo, kur sumokėt ir tikiuosi, kad greit atsiųs bigsmile.gif

Tai jau taip, reikia save apsidovanoti. Aš ir taip daryčiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Laba.
Labas. Nesupratau, ko nieks su zmogum nesisveikina? Gonziau, ka su tokiu dalgiu veikti? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 16 gegužės 2017 - 15:13
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 05 16, 16:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gaudvilė" data-cid="71630355" data-time="1494931889"> Laba.</blockquote> Labas. Nesupratau, ko nieks su zmogum nesisveikina? Gonziau, ka su tokiu dalgiu veikti? 

aaa tai dabar reik su visom asmeniškai? biggrin.gif
labai keistas šiandie jos pasisveikinimas, norėjau klaust,buvau pradėjus rašyt...ale ištryniau ax.gif
Dilgėles šienausiu rolleyes.gif
Atsakyti