Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 19:34)
Pažiūrėjau.  Noriu noriu  bigsmile.gif 

Tai gerai, kad dar kartą žinutę peržiūrėjau laugh.gif o kaip dėl šalavijų? Turiu purpuriniais žiedynais ir tų gojinių.
Atsakyti
Oho, kokios jūsų ataskaitos blink.gif
Aš šiandien Gaudvilės gėlyno, na, to, kuris pas mane auga biggrin.gif , nuotrauką nunešiau į darbą. Oho, kokie superiniai įvertinimai. Man ir pačiai labai gražu ax.gif

A daržas mano irgi gražus, t.y. spalvingas. Šparaginės pupelės "sėdi" ryškiai žaliuose indeliuose, agurkai - ryškiai rožiniuose, tik svogūnams juodi teko biggrin.gif Taip gelbėjuosi nuo kurklių.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 19:34)
Aišku, kad čia  biggrin.gif  O jei rimtai tai fajeboko grūpsuose, aina jie nakum, kažkoks skėrynas.
Nežinau ar noriu, einu pažindintis kas tas yra  biggrin.gif Pažiūrėjau.  Noriu noriu  bigsmile.gif 

Biželio pirmoj pusėj  smile.gif  Bet užtat ką Kulkė parsivežė papajūriavus  ax.gif  biggrin.gif
Maniškis lauke vazone sėdi  smile.gif

Iš tikrųjų tai atėjau pabumbėt. Plia plia. Kaimynai kažkokią stogo fignią organizuoja. Tai jų darbininkai nuo užvakar  šokinėja pas mus per tvorą ir tvarką daro. Vakar atėjo paprašyt, kad leistume vandenį pasijungt aparatui, bo pas kaimynus slėgio neužtenka. Nu ok. Leidau. Šiandien einu apkaupinėt bulvių, žiūriu, prie graiko pasirišę, įsitempę tokį lyną prie kurio patys prisikabina. Nu pzdc. Paėmė MB ir atrišo. Man nebūtų pikta, jeigu būtų atėję kaimynai, žmoniškai pasišnekėję, informavę. Mes gi žmonės, gyvenam tarp žmonių. O čia pliat, mes kaip tuščia vieta išeinam. Pasiutom su MB juodai.

Ai dar. Graikas turbūt pramečiuos šiemet. Nematyt nei žiedukų, nei užmegstų riešutukų.

Kulke, nejuokaukit su lynų atrišimu. Jie ten dirbs, įsivaizduodami, kad prisiankeravę. Nudribs, gulės tau ant dūšios, bo anie įsivaizduos, kad prisirišę- nesisaugos. Įspėkit kai ateis dirbt, arba virvę suvyniokit ir kaimynui atiduokit.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 02, 20:28)
Tai gerai, kad dar kartą žinutę peržiūrėjau laugh.gif o kaip dėl šalavijų? Turiu purpuriniais žiedynais ir tų gojinių.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 06 02, 20:37)
Aš šiandien Gaudvilės gėlyno, na, to, kuris pas mane auga  biggrin.gif , nuotrauką nunešiau į darbą. Oho, kokie superiniai įvertinimai. Man ir pačiai labai gražu  ax.gif 

A daržas mano irgi gražus, t.y. spalvingas. Šparaginės pupelės "sėdi" ryškiai žaliuose indeliuose, agurkai - ryškiai rožiniuose, tik svogūnams juodi teko  biggrin.gif Taip gelbėjuosi nuo kurklių.

Ar miskanto netrūksta? O kaip tie vilkdalgiai, ar žydi? Jau net pamiršau, kaip ten ir kas turėtų būt.

Gražu laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 20:57)

Pasitikslinu - bajavi krūmai, atvežu kartu su maridžiampoliniais, gerai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 02, 21:30)
Pasitikslinu - bajavi krūmai, atvežu kartu su maridžiampoliniais, gerai?  bigsmile.gif

O tau jų tikrai tikrai nereik? Aš galiu ir pati atvažiuoti, kad nereikėtų vaikyt tavęs po miestą mirksiukas.gif

Kuo čia man tave reikės nustebint hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 02, 22:10)
O tau jų tikrai tikrai nereik? Aš galiu ir pati atvažiuoti, kad nereikėtų vaikyt tavęs po miestą  mirksiukas.gif

Kuo čia man tave reikės nustebint  hmm.gif

Jau kiek reikėjo, tiek užsisodinau. O darže, atrodo, jų net nepamažėjo. Ir šiaip, pritrombuoju pilną mašiną kvietkų ir taip daug kartų. Kaip pilnas tas daržas, taip pilnas wacko.gif

Nedrįsk! Nieko man nereikia.
Atsakyti
Aš tai jaučiu, kai darysiu savo gėlyną bus galima pas gaudvilę važiuoti apsipirkti- ten vis tiek daugiau nei visokiuose gėlynuose ir dar konsultacijų gausi biggrin.gif
Atsakyti
Nu kas kuo užsiėmę, o aš šalnai ruošiausi visą vakarą biggrin.gif visas braškes uždengiau, pupeles, burokėlius, vienam šiltnamy dujinis šildytuvas įjungtas, kitam - šašlykinė su anglim ir šamotinėm plytom biggrin.gif Abo kaip kur, o pas mus visi šansai tam 'vietomis iki minus trijų'.
Jau daba kaip šalta lauke blink.gif

A, tiesa, išbandėm naują diedo kūrinį - rūkyklėlę. Niam, kokia skani skumbrė gavosi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 02, 11:36)
Šunų chebrą pabaigiau taip jau suėmusi save į rankas biggrin.gif 
</p><p>Ar skaitysi tu tas furijas? Perskaiĉiau trečdalį, nu neįdomu, vakarėliai, draugai, veikėjas tinginys bedarbis, paskui randa veiklos, sekasi, bet neįdomu. Gal tau ir patiks, apie teatrą šiek tiek rašo. Žadu palikti kaip graużtuką. </p>

Kodėl neparodai?

Perskaičiau seniai smile.gif nesupratau, kodėl taip išgirta, bet man greit ji susiskaitė. Šiuo metu nieko neskaitau. Ruošiuosi Slavnikovos '2016' pradėt. Užtat perklausiau D. Rubinos 'Počerk Leonardo'audio versiją. Nu labai labai patiko wub.gif
Atsakyti

Laba be šalnų :) Saintlina, ar buvo pas jus? Aš irgi vakar braškes dangsčiau, kitką tik palaisčiau. Użknisa jau tas žemės ūkis,tai šalnos, tai sausros,nėr kada nei pasiuvinėti normaliai :D. Atsiguliau su baime, kad pomidorai gali apšalti, bet viskas gerai, šįsyk praslinko. Reiks ir man daugiau pereiti prie audio, siuvinėjant visai gerai, tik kai susikaupiu, tai nelabai ir girdžiu, ką ten tarška :) O šunis parodysiu,kai išskalbsiu. Mano tempais- dar ne greit. 

Atsakyti
Labas smile.gif
Buvo pas mus šalna. Pusę penkių žolė suledėjus buvo.
A šiltnamy iki šiol šašlykinėj plytos karštos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 birželio 2017 - 08:56