Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Pusę penkių :hmm: pas mane pusę 8 nebuvo :D Jei rimtai, gal irgi buvo minimali, reiks klausti kaimynės, ta anksti keliasi. Svarbu, kad be nuostolių :)

Ką susiplanavusios veikti?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 03, 09:19)
<p>Pusę penkių hmm.gif pas mane pusę 8 nebuvo biggrin.gif Jei rimtai, gal irgi buvo minimali, reiks klausti kaimynės, ta anksti keliasi. Svarbu, kad be nuostolių smile.gif</p><p>Ką susiplanavusios veikti?</p>

Iš namų išėjus ir pusę penkių nesimatė. Bet kai nuėjau žemyn į daržą, tada ir pamačiau.
Aš šilauoges toliau tvarkysiu. Vakar dešimt maišų rūgščios durpės nusipirkau - akcija maxėj buvo.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 03, 10:19)
Ką susiplanavusios veikti?

Čempionų lygos finalas planuose - vakare bigsmile.gif A dabar mezgu ir per langą matau gaisrininkų, kariškių pasirodymus.
Atsakyti

Čempionų lygos finalas planuose - vakare bigsmile.gifA dabar mezgu ir per langą matau gaisrininkų, kariškių pasirodymus.

Mhm, su vakaru aišku. O ką mezgi? :D Man reik pradēti paltą, o taip nenoriu. Dar tapukus kūdikiui. Juodai sėdau ant adatos. Vieną siuvinėju, devyni minty :D

Atsakyti
Nu ką.. turiu eilę apšalusių pomidorų šiltnamyje, nušalusias pupeles po agro ir dūmo skonio braškes šiltnamyje biggrin.gif nuo anglių šašlykinėje, matyt, dūmų dar kažkiek buvo.
Atsakyti
Labadienis smile.gif

Laukiu MB kol parveš žemių, eisiu kapstytis smile.gif Reik arbūzus pasodinti, moliūgus. Agurkus kažkur priglausti.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 03, )
Juodai sėdau ant adatos.

Ką aš galiu pasakyti biggrin.gif Nuo ko susirgai, tuo ir gydykis biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 06 03, 13:40)
Nu ką.. turiu eilę apšalusių pomidorų šiltnamyje, nušalusias pupeles po agro ir dūmo skonio braškes šiltnamyje biggrin.gif nuo anglių šašlykinėje, matyt, dūmų dar kažkiek buvo.

Oho blink.gif Pas jus ten extra anomalinė zona...

Atsakyti

Labadienis smile.gif

Laukiu MB kol parveš žemių, eisiu kapstytis smile.gifReik arbūzus pasodinti, moliūgus. Agurkus kažkur priglausti.

Oho blink.gifPas jus ten extra anomalinė zona...

Tai pas tave anomalinė zona. Visur viskas šąla, kaip pas ją vasary tulpės žydi :D viena kaunietė pasiguodė, kad jų sode daug kas apšąlo šianakt. Tik pas Kulkę amžinai sugedusi klimato kontrolė :D

Nu ką.. turiu eilę apšalusių pomidorų šiltnamyje, nušalusias pupeles po agro ir dūmo skonio braškes šiltnamyje biggrin.gifnuo anglių šašlykinėje, matyt, dūmų dar kažkiek buvo.

Reik uždrausti šalnas. Be diskusijų.

Atsakyti
Lylia, aš visom keturiom tau pritariu thumbup.gif uždraust.
Papildyta:
Lylia, aš visom keturiom tau pritariu thumbup.gif uždraust.
Atsakyti
Drauskit, drauskit. Aš tai ramiai kavą pagersiu tuo metu laugh.gif

Atsakyti
Nu jau kokį ekstrymą apturėjau ojei vajei. Išlėkiau turgelin gėlių. Tai jau kai prisipirkau, ir gėlių, ir ne gėlių, būtumėt mačiusios kaip tempiau viską į auto, o dar taip tolokai pasistačiau biggrin.gif Stojau pailsėt kelis sykius. biggrin.gif
Užtat gražią kompoziciją susodinau į vazoną wub.gif Bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 03, 17:29)
Užtat gražią kompoziciją susodinau į vazoną  wub.gif  Bent jau man  biggrin.gif

Parodyk, a bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 03, 13:01)

Oho  blink.gif  Pas jus ten extra anomalinė zona...

Pas mus irgi šalna buvo, ne veltui dangsčiau ir žvakes deginau- gėlės vazonuose apšąlo.

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 03, 16:29)
Užtat gražią kompoziciją susodinau į vazoną  wub.gif  Bent jau man  biggrin.gif

Paroooooooooo bigsmile.gif
Aš ryt varysiu naujų gėlių pirkti biggrin.gif
Atsakyti