Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 04, 22:10)
Kokių pirkai?  bigsmile.gif

Sibirinius, kai peržydės, bus ramsčiu pentiniams wub.gif
Atsakyti
Hai smile.gif pagaliau ir aš savo mieliausią lovytę pasiekiau smile.gif

Mano mažiukas kadaise irgi buvo akmenuką į nosį įsikišęs, bet brolis su draugais kažkaip susitvarkė su situacija. Kol mes grįžom, po viskam jau buvo.
Mums irgi jau atostogos smile.gif tiksliau - vienam iš mūsų smile.gif užsibaigė mokslo metai su pagyrimo raštu, daba valio ilgam poilsiui smile.gif liko kaime be minties artimiausiais mėnesiais namo grįžti.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Brrrr, kaip šalta blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Daimura, kaip gerai, kad tėtis taisosi ir kaip gerai, kad viskas laiku pagauta.

Saintlina, šaunuolis vaikis. Maniškis taip pat aną savaitę gavo pagyrimo raštą ir guziką, buvo graži šventė.

O dėl įsikišimo į nosį, maniškis buvo Lego prarijęs. Sesers bent pora vaikų buvo kažką tuo klausimų prisidirbę. Koks jiems įdomumas susigrūst, neįsivaizduoju.
Ryškiausiai prisimenu, kai su sese kaime prižiūrėjom mažą pusseserę, o ji neprinokusių serbentų pilną nosį prisigrūdo ir bebandydama išsikrapštyt, juos pakankamai giliai nusistūmė. Gerai, kad verkt pradėjo ir tie serbentai kažkaip išsišnypštė. Buvo jau mums pilnos kelnės baimės.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 05, 08:34)
Ryškiausiai prisimenu, kai su sese kaime prižiūrėjom mažą pusseserę, o ji neprinokusių serbentų pilną nosį prisigrūdo

šiaubaš blink.gif

o pas mane pilnas inkubatorius viščiukų smile.gif ir kaip tik taip atšalo, kad bijau juos ir ištraukt.
Atsakyti
Reikia kiekvienam viščiukui po megztuką wub.gif FB buvo video - 21 ožkiukas ir visi visi su megztukais. Šalta jiems ar šeimininkams farikt? blink.gif bigsmile.gif

Ai, vakar besibastant po turgų girdėjos paukštienos cypsėjimas. Neatlaikė nervai, ėjau paveizėt. Jazus, kokios šiais laikais vištos blink.gif Normalios išvaizdos tik pas vienus buvo, visos kitos - egzotika akims. Už tai dar rudčkių triušių mačiau. Jau kaip norėčiau tokius augint wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 birželio 2017 - 11:51
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 05, 11:47)
FB buvo video - 21 ožkiukas ir visi visi su megztukais.

Už tai dar rudčkių triušių mačiau. Jau kaip norėčiau tokius augint  wub.gif

lotuliukas.gif

gražūs tie triušiai wub.gif nors man labiau patinka tokios spalvos, kur kaip mano katės biggrin.gif Bet laikyt tai triušio nenorėčiau.
Atsakyti
Kojos tirta po sporto. Bet kaip smagu. Kurių negaliu pratimų daryt, treneris pakeičia kitais. Gal gi geriau bus bigsmile.gif

Daimura, tavo Toro jau su bumbuliukais. Ir šiaip, kaip jūs man visos gerai patarėt. Neišmečiau aš nei Sinyj, nei Medovyj spas, Giulettos. Mažiukai, stipriai nuo kitų atsilikę, bet atsigauna jau, gražėja smile.gif
O Detskyj sladkyj kokie gražūs krūmeliai darosi.

Kitais metais bandysiu dar ir baklažaną kokį pasisėt.

Su triušiukais viena bėda - jie greit miršta... Vaikams sunku atsisveikinti būna.
Atsakyti
sveikos ax.gif
Man tai superinis oras,tik tiek ,kad besimalant po gydytojus,teko mieste likt.Ale užtat gėlių turgely prisipirkau,pats tas oras išsodint wub.gif
Saintlin,šaunuolis vaikis bigsmile.gif Jam patinka kaime?Maniškiui tik maudytis ten tinka,o daugiau gali nebūt unsure.gif
Kiek cypsių jau turi?Pas mum taip daugiau ir netūpė nei viena,gal dar sublūdys unsure.gif
Atsakyti
Pou, tai pietums ir nereikia ilgai gyvenančių biggrin.gif Paprastai triušienos neperku, net pamirštu apie tokią. Bet kai teko mažiausiai rinkt maistą, triušiena buvo šioks toks išsigelbėjimas.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 05, 13:16)
Man tai superinis oras,tik tiek ,kad besimalant po gydytojus,teko mieste likt.

Kiek cypsių jau turi?Pas mum taip daugiau ir netūpė nei viena,gal dar sublūdys unsure.gif

man vėjas tas nepatinka, labai jau didelis.. o ko pas gydytojus maliesi? Negerai kas? unsure.gif
Man šian šoną skauda. Net nutariau užsiregistruot pas ginę. Ir ką - pas maniškę mokama konsultacija arčiausiai birželio 20 biggrin.gif praeis iki to laiko biggrin.gif
Cypsių 26 jau yra. Dar du kalasi.
O vaikiui kaime labai patinka. Ten jo draugai, - ko daugiau bereikia? smile.gif
Va vyresnis nenori važiuot, šiais metais tik kelis kartus buvo. Nors sakė, apsigins šią savaitę diplominį ir jau savaitgalį važiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 14:37)
man vėjas tas nepatinka, labai jau didelis.. o ko pas gydytojus maliesi? Negerai kas?  unsure.gif
praeis iki to laiko biggrin.gif
Cypsių 26 jau yra. Dar du kalasi.
O vaikiui kaime labai patinka. Ten jo draugai, - ko daugiau bereikia? smile.gif
Va vyresnis nenori važiuot, šiais metais tik kelis kartus buvo. Nors sakė, apsigins šią savaitę diplominį ir jau savaitgalį važiuos smile.gif

senatvė,nu... biggrin.gif
Pas mumi irgi eilės,bo nėr naujų gydytojų...Pora rimtesnių dirba,ale viso rajono moteras sunku aptarnaut unsure.gif
pas mus kaime vaikų nebėr,buvo vienas,ale į NORGĘ tėvai pasiėmė
Atsakyti