Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 03, 21:16)
Kartu su jumis tikiuosi ir linkiu geriausio  4u.gif

Ačiū, Kulkyt. Žiauriausia, kad po savaitės reikia išvažiuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 06 03, 22:19)
Ačiū, Kulkyt. Žiauriausia, kad po savaitės reikia išvažiuot  unsure.gif

Per savaitę daug kas išaiškės ir būklė daugmaž stabilizuosis manau.

Jau koks gražus man šitas vaizdelis wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ui, Daimura, užjaučiu. Jau nežinau, kiek aš tų insultų mačiusi, užjaučiu, užjaučiu, užjaučiu. Kai mūsų giminės viena pusė į tai linkusi, tai pati bijau sulaukti tokio bjauraus galo verysad.gif
Atsakyti
Daimura, console.gif

Kulke, taigi paprasta ten kaip trys kOpeikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Daimura, laikykitės 4u.gif
Atsakyti

Laba.

Saintlina, gal žinai, ar jau użdraudė šalnas? Vakar nesimatė, šįryt radau daug nurudusių pomidorų viršūnių. Šiąnakt lyg nebuvo šalnos. Eina sau tas visas žemēs ūkis, parduočiau grūdus, nusipirkĉiau kuprinę, važiuoĉiau į užsienius, ale kad ir ten negeri dalykai dedas. 

Atsakyti
Daimura, kaip tėtis šiandien? Labai gerai, kad taip staigiai mama suregavo. Laikykitės.
Aš šiandien irgi kažkokį pasišiaušėlį pirkau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Dimura,laikykis
Kulke,kokie ten gėliukai tarp smilgų? bigsmile.gif
Kaune lija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 birželio 2017 - 18:07
Gonzikai, neseniai pradėjo. Lengvai taip.

Šian ir aš turguj vilkdalgių nusipirkau. Sode augantys net nesiruošia žydėt ir eina jie kaku. Turginis vienas jau labai labai gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 birželio 2017 - 19:14
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 04, 20:13)
Gonzikai, neseniai pradėjo. Lengvai taip.

Šian ir aš turguj vilkdalgių nusipirkau. Sode augantys net nesiruošia žydėt ir eina jie kaku. Turginis vienas jau labai labai gražus  wub.gif

pas mumi gal jau 2val kai apsiniaukę,atrodo ,va tuoj tuoj prapliūps.Ir nieko,tik tiek ,kad tamsu.Dėl to ir paklausiau
Sibiriniai šiemet pas mane visai nežydėjo unsure.gif kaime mačiau keletas baltų stovi su pumpurais,o prie namų tik šito keli stiebai išlindovartotojo įkelta nuotrauka,o nei balti,nei mėlyni nepasirodė...Reiks,ko gero,persodint jau
Atsakyti
Dėkui visoms už palaikymą 4u.gif
Iš pačio ryto nulėkėm, tai jau veido pusę, ranką ir koją atleido, judina lyg ir normaliai. Su kalba dar prastai, suprantamai pasakė tik " nu tu rukštele" (čia žemaitiškas nusikeikimas, kirtis ant u), kai niekaip nesigavo normaliai žodžių sudėliot. Bet progresas tai jau labai ryškus, nes vakar tai iš viso nekalbėjo, man atrodo, kad nelabai ką ir suprato.
Ryt varysiu, kai jau visos vizitacijos pasibaigs, bus daugiau info, nors budinti rezidentė sakė, kad viskas normalizuojasi. Vienu žodžiu, bandysim kapstytis.

O šiandien buvom koncerte Rumšiškių muziejaus bažnyčioj (vaikų dovana), Levickis su styginių kvartetu. Labai patiko, grojo žinomą klasiką, bet su tokiu malonumu wub.gif

A, o vyriausia anūkė tai akmenuką į nosį įsikišus šiandien buvo, lėkė Kaunan traukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 04, 20:13)
Šian ir aš turguj vilkdalgių nusipirkau. Sode augantys net nesiruošia žydėt ir eina jie kaku. Turginis vienas jau labai labai gražus  wub.gif

Kokių pirkai? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 04, 19:05)
Kulke,kokie ten gėliukai tarp smilgų? bigsmile.gif

Šilokai lyg g.gif
QUOTE(daimura @ 2017 06 04, 20:49)

A, o vyriausia anūkė tai akmenuką į nosį įsikišus šiandien buvo, lėkė Kaunan traukt  doh.gif

Draugės sūnus buvo batareikų, tik takų prisikišęs. Kas jiems susišviečia, bala žino smile.gif
Atsakyti