Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 05, 13:25)
Pou, tai pietums ir nereikia ilgai gyvenančių  biggrin.gif Paprastai triušienos neperku, net pamirštu apie tokią. Bet kai teko mažiausiai rinkt maistą, triušiena buvo šioks toks išsigelbėjimas.

Oi, aš pagalvojau, kad tu jį kaip augintinį norėtum
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 05, 13:51)

pas  mus kaime vaikų nebėr,buvo vienas,ale į  NORGĘ tėvai pasiėmė

gerai, kad pasiėmė. Ale šiaip situacija baisi, kai šitaip tuštėja kaimai ir miesteliai..
Atsakyti
Ahoi smile.gif

Galvelė ko tais bo bo...

Prisivalakiojau po daktarus, pardas, pripirkau spinerių mergikei ir pasiekiau namus pagaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 05, 17:38)
Galvelė ko tais bo bo...

nuo daktarų, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 19:05)
nuo daktarų, matyt smile.gif

Garantuotai biggrin.gif

Dirbu, internetas net verda (telefonas taip pat). Žvilkt į laikrodį ( telefono) ir galvoju 'dieds turi tuoj paskambinti, reikia siųst vaiką, kad iš kambario atneštų... Hmm, telefoną'. Siaubas, nu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 birželio 2017 - 18:50
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 05, 18:33)
Žvilkt į laikrodį ( telefono) ir galvoju 'dieds turi tuoj paskambinti, reikia siųst vaiką, kad iš kambario atneštų... '.

biggrin.gif
Man irgi būna. Aš pasivaikščiot kai einu, audio knygos per telefoną klausausi. Ir kartais iššoka mintis - o telefono nepamečiau?? O kad seniai teksto nebegirdėčiau, jei būčiau pametus, tai nė minties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 19:40)
tai nė minties biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 05, 18:08)
gerai, kad pasiėmė. Ale šiaip situacija baisi, kai šitaip tuštėja kaimai ir miesteliai..

kad tas berniukas toks pats kaimietis kaip ir mes,tik vasarai atvažiuodavo pas senelius.Tėvai užpernai tik trejetui mėnesių išvyko uždarbiaut, BET taip ir nebegrįžo.O dabar ir vaikį pasiėmė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 birželio 2017 - 19:12
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Gražu šiandien, šilta wub.gif nors man ir lietus patiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 06, 09:45)
Labas dienas smile.gif
Gražu šiandien, šilta  wub.gif  nors man ir lietus patiktų smile.gif

laba ax.gif
ryte gismetiką žiūrėjau,tai reik džiaugtis saule,nes beveik visą birželį vien lietų rodo unsure.gif
Atsakyti