Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 06 07, 13:40)
spalvą išsirinkau antrą nuo galo - blue.

Faini, neatiduok nei vienai babcei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 07, 12:45)
Faini, neatiduok nei vienai babcei  biggrin.gif

neatiduosiu smile.gif bet man išties norėtųsi vienu dydžių mažesnių. Nors nuo kojos nesmunka smile.gif jei tik neišsitampys, abo labai panašu į odą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 07, 13:55)
neatiduosiu smile.gif bet man išties  norėtųsi vienu dydžių mažesnių. Nors nuo kojos nesmunka smile.gif jei tik neišsitampys, abo labai panašu į odą.

Aš jau puolu užsisakinėt. O kai rašei dydį-atitinka?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 07, 12:59)
Aš jau puolu užsisakinėt. O kai rašei dydį-atitinka?

aš matavau pėdą pagal jų rekomendacijas, man gavosi 24,5 cm, t.y. 39 dydis. Kaip ir suabejojau truputuką, bet ką aš žinau, gal ten azijietiški dydžiai. Tai va kai gavau, atrodytų, kad gal geriau kiek mažesni būtų smile.gif Bet, kaip minėjau, nuo kojų nesmunka. Vakar 10 km praėjau - viskas puikiai, nesmuko, nepamečiau, padai neatkrito, niekur nieks trint nepradėjo. Tai sakysim, kad dydis turbūt atitinka smile.gif
Labai patogios turėtų būti toms, kas su kauliuku turi bėdų.

Nu darkart nusiaviau, apčiupinėjau. Fig znaet, gal ir dermantinas. Bet labai minkštas. Elgiasi labai panašiai kaip oda ir iš vidaus tikrai panašu į tokią.

A, tiesa, gavau po dviejų savaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 birželio 2017 - 13:28
QUOTE(saintlina @ 2017 06 07, 14:18)
aš matavau pėdą pagal jų rekomendacijas, man gavosi 24,5 cm, t.y. 39 dydis. Kaip ir suabejojau truputuką, bet ką aš žinau, gal ten azijietiški dydžiai. Tai va kai gavau, atrodytų, kad gal geriau kiek mažesni būtų smile.gif Bet, kaip minėjau, nuo kojų nesmunka. Vakar 10 km praėjau - viskas puikiai, nesmuko, nepamečiau, padai neatkrito, niekur nieks trint nepradėjo. Tai sakysim, kad dydis turbūt atitinka smile.gif
Labai patogios turėtų būti toms, kas su kauliuku turi bėdų.

Nu darkart nusiaviau, apčiupinėjau. Fig znaet, gal ir dermantinas. Bet labai minkštas. Elgiasi labai panašiai kaip oda ir iš vidaus tikrai panašu į tokią.

A, tiesa, gavau po dviejų savaičių.

Ačiū. Turiu vyriško dydžio koją, labai sunkiai prisitaikau batus.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 06 07, 13:54)
Ačiū. Turiu vyriško dydžio koją, labai sunkiai prisitaikau batus.

pasiskaitinėk dar komentarus dėl visa ko. Bet kiek skaičiau, didžioji dauguma patenkinti.
Atsakyti
Pas mane vis ne kaip pas visus - vazone varpinis augalas laugh.gif Pats gražumas atsiskleis kiek vėliau wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 birželio 2017 - 16:01
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 07, 15:57)
Pas mane vis ne kaip pas visus - vazone varpinis augalas laugh.gif

nei kiek neabejoju, kad ne šiaip sau tu jį ten įkišai smile.gif parodyk vėliau, koks ten gražumas atsiskleis smile.gif
Atsakyti
Saintlina, cia gali buti galanterine oda, odos dulkiu. O gal ir normaliu normaliausia oda.

Gaudvile, labai grazu. Man tavo nuotraukos kaip is kokiu zurnalu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 07, 17:38)
Gaudvile, labai grazu. Man tavo nuotraukos kaip is kokiu zurnalu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pataikaujat! tongue.gif

Labas rytas, šiltokoka dienelė bus. Fain bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 08:01)
šiltokoka dienelė bus. Fain  bigsmile.gif

vakar vakaras labai fainas buvo po lietaus wub.gif
O sraigių kiek išlindo parkelyje blink.gif blink.gif aš tiek gyvenime nesu mačiusi unsure.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 birželio 2017 - 08:19