Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 09:09)
vakar vakaras labai fainas buvo po lietaus  wub.gif  Aš net savo 10 km spėjau praeit smile.gif
O sraigių kiek išlindo parkelyje  blink.gif  blink.gif  aš tiek gyvenime nesu mačiusi  unsure.gif

Labas rytas smile.gif

Jetau kaip pavydžiu, mano du parkus siaubingai iškasiojo wacko.gif vaikščiot stačiai nėra kur. Bet tai ir tie tokie mažiukai, kad sparčiu žingsniu einant ne tai, kad 10km nepritrepsėdavau, bet net valanda nesigaudavo. Su mašina kasdien važiuoti tam, kad pritrepsėt kaip tais noro nėra.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 08:15)
Jetau kaip pavydžiu, mano du parkus siaubingai iškasiojo wacko.gif vaikščiot stačiai nėra kur. Bet tai ir tie tokie mažiukai...

tai po tą parkelį ir pas mus nei pusvalandis vaikščiojimo nesusidarytų biggrin.gif be to, vakare jis tuščias, aš viena net nedrįstu giliau į jį lįst. Taip savo mikrorajoną keliskart apeinu. Iki Vingio parko galėčiau nueit, bet ten man nuo mokyklos laikų baimės jausmas. Mes ten eidavom slidinėti per fizinio pamokas, ir teko apturėt kontaktą su tokiu diedu be kelnių.. va po to manęs ten visiškai netraukia iki šiol.
Į darbą/iš darbo kartais pėstute einu, bet nepatinka, abo didžiulis mašinų srautas visai šalia važiuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 08 birželio 2017 - 08:46
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 08:01)
Pataikaujat!  tongue.gif

Nea, tiesiog tavo nuotraukos pateikiamos skoningai, yra kokybiškos. Galų gale, tai tu, tavo aplinkos koncepcija, ne šiaip tep lep susodintos gėlės. Taviškiai gėlynai yra labai išpuoselėti, su tau būdingu braižu.

Vakar turėjau laisvą dieną, tai jau kad išsimiegojau... Koks gėris keltis savu ritmu, o ne kada žadintuvas birbia.

Viskas iškasiota tiek prie namų, tiek aplink darbo pastatą džyrina, kala, stato.
Užvakar namo bobelės susipliekė su "Būsto valda" atstovu. Galvojau, kad jam kelnes ant galvos užmaus. Toks nemandagus vyriokas, pertraukinėjo visus, aiškino. Man jau taip pat saugikliai iššovę buvo.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 08, 09:58)
tiek aplink darbo pastatą džyrina, kala, stato.

turbūt Vilniaus gatvėj? biggrin.gif
Kolegė vežė sąskaitas į Vartotojų teises, tai negalėjo ant laiptukų užlipt - tiek iškasta, kad kojos taip aukštai užkelt negalėjo. Kažkoks darbininkas užkėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena su vištiena biggrin.gif

Apie gėles susodintas tep-lep ššššš! Čia irgi mianas biggrin.gif

Aš su šitais dviem bambliais nupušiu per vasarą biggrin.gif Mažas tai kaip mažas, ale didžioji, atsikelia ir davai kurt planus- tai kur šiandien galim nuvažiuot? Ką veikiam, ką darom, ką žaidžiam? Namai tuoj apkerpės, kiemas bus žolių džiunglės, o aš sėdėsiu ir linguosiu pirmyn atgal ant supynės vasaros pabaigoj žiūrėdama į vieną tašką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 11:09)
Kažkoks darbininkas užkėlė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

MB aną savaitę Vilniaus centre dirbo, o keikė, o keikė grįžęs rolleyes.gif Bet, kad jau ir patys vilniečiai keikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 birželio 2017 - 10:40
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 08, 10:45)
Laba diena su vištiena  biggrin.gif

didžioji, atsikelia ir davai kurt planus- tai kur šiandien galim nuvažiuot? Ką veikiam, ką darom, ką žaidžiam?

tai mano mažasis panašiai - kur važiuosim atostogauti? Kada važiuosim? Man nesvarbu, kur, aš visur noriu smile.gif

nežinau, ar pasakojau kada. Čia tas laba diena su vištiena priminė.
Buvo kadaise pas mus tokia vaikų kavinė Nykštukas. Vienintelė turbūt tokia tais laikais. Netoli mūsų namų, tai dažnokai aš ten net ir pietauti nueidavau pradinėse klasėse. Vienžo. Pietauja prie vieno staliuko inteligentiška šeima su maža mergaite. Ta mergaitė pakyla nuo stalo, išeina į vidurį kavinės, nusilenkia. Visi sužiūra, galvoja, eilėraštį kokį deklamuos. O ji taip garsiai ir sako - LABA DIENA SU PAUTIENA.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 12:29)
tai mano mažasis panašiai - kur važiuosim atostogauti? Kada važiuosim? Man nesvarbu, kur, aš visur noriu smile.gif

O ji taip garsiai ir sako - LABA DIENA SU PAUTIENA.
lotuliukas.gif

Šitas irgi kamuoja bent po tris kartus per dieną biggrin.gif

Tai gal mergaitė norėjo pasakyt- laba diena su paukštiena, tik neištarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 10:09)
turbūt Vilniaus gatvėj? biggrin.gif
Kolegė vežė sąskaitas į Vartotojų teises, tai negalėjo ant laiptukų užlipt - tiek iškasta, kad kojos taip aukštai užkelt negalėjo. Kažkoks darbininkas užkėlė lotuliukas.gif

Mhm, tokioj skylėj, kad viskas ratu išrausta, langų atsiplėšt negalim, nes vienoj pusėj stato naują pastatą, kitoj seną griauna, o toliau gatvėj džyrina. Ir aš kai pirskiukė, tai man tie labirintai, laiptelių nebuvimai labai vargina, nes taip pat neužsikariu arba stoviu prie atbrailos ir nežinau kaip nulipt.

QUOTE(Kulkė @ 2017 06 08, 10:45)
Apie gėles susodintas tep-lep ššššš! Čia irgi mianas  biggrin.gif

Namai tuoj apkerpės, kiemas bus žolių džiunglės, o aš sėdėsiu ir linguosiu pirmyn atgal ant supynės vasaros pabaigoj žiūrėdama į vieną tašką  biggrin.gif

Oi, menas, menas smile.gif Aš jau daktarą apsigyniau šioj srity. Ypač šiemet. Nes vėlavom per tas šiltnamio statybas, tai sukišau kaip išėjo, o dabar ta pienė nenormali baigia viską užželt.

Nieko, tavo Mergelė viską sutvarkys. Tu naktimis privargsti dar. O ir šiaip, smegenis išdžiovina vaikams veiklų ieškojimas ir pastovus veiksmas namuose.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 08, 13:02)
Oi, menas, menas smile.gif Aš jau daktarą apsigyniau šioj srity. Ypač šiemet. Nes vėlavom per tas šiltnamio statybas, tai sukišau kaip išėjo, o dabar ta pienė nenormali baigia viską užželt.

Nieko, tavo Mergelė viską sutvarkys. Tu naktimis privargsti dar. O ir šiaip, smegenis išdžiovina vaikams veiklų ieškojimas ir pastovus veiksmas namuose.

Gerai, kad pasitaisei biggrin.gif

Tai va, kad mergelė turi kitų darbų, žolynėliai, o ne gėlynėliai, linguoja ax.gif Jau gavau kada čia velnių, kam užsiveisiau, jei neprižiūriu. ax.gif Gavo atsakymą atgal ir užtilo. Ką jie supranta..
Atsakyti
Ką geriam? Kavos, arbatos? bigsmile.gif

Eisiu vėl daržo kast. Kurmiu šiais metais dirbu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 06 08, 12:13)
Ką jie supranta..

taigis. Nieko.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 12:14)
Ką geriam?  Kavos, arbatos?  bigsmile.gif

Eisiu vėl daržo kast. Kurmiu šiais metais dirbu laugh.gif

Arbatos. Ir pergalės saldainį patyliukais kemšu.
Antraeilės taip pat neblogas dalykas smile.gif
Atsakyti