Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 12:14)
Kurmiu šiais metais dirbu laugh.gif

aš šiluoges kai tvarkiau, kurmį iškasiau. Diedui giriuosi, kad kurmį negyvą iškasiau, o jis sako - tai tu jį ir kaukštelėjai su kastuvu, šiltas dar doh.gif net gaila kurmiuko pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 13:21)
aš šiluoges kai tvarkiau, kurmį iškasiau. Diedui giriuosi, kad kurmį negyvą iškasiau, o jis sako - tai tu jį ir kaukštelėjai su kastuvu, šiltas dar doh.gif net gaila kurmiuko pasidarė.

Galėjo patylėt biggrin.gif

Aš tai irgi tarp lavonėlių vaikštau, jei ne paukštis, tai pelė fear.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 13:21)

Siaubas :lauhg:,
Pernai gražiai šiltnamy iškasiau, ale gal jau buvo kuo apsvaigintas, arba labai jaunas. Gaila buvo galabyt, mergiotė ant kelio iškratė iš kibiro cool.gif

vartotojo įkelta nuotrauka mano grobis

vartotojo įkelta nuotrauka Kulkės rinkinukas

Ale jau fotkes kaip 'pagražino' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 birželio 2017 - 12:37
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 13:32)
Kulkės rinkinukas

bigsmile.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 08, 12:32)
mano grobis

Kulkės rinkinukas

o gal turintiems specialiųjų poreikių šitoj srity galėtum įvardinti, kas ten per gėriai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 08, 13:48)
o gal turintiems specialiųjų poreikių šitoj srity galėtum įvardinti, kas ten per gėriai?  rolleyes.gif

Šitas geras biggrin.gif Taikliai taip biggrin.gif Mano hortenzija ir soruolės smile.gif
Atsakyti
Spustelėjau nuotraukas, kad galėčiau iš arčiau pažiūrėt, tai visokių riestų užpakaliukų ir fafų primetė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 08, 12:57)
Spustelėjau nuotraukas, kad galėčiau iš arčiau pažiūrėt, tai visokių riestų užpakaliukų ir fafų primetė smile.gif

čia priedas prie kvietkų biggrin.gif diedams biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Dėžutė Kulkei, tik pusę bagažinės biggrin.gif

Spec. poreikiAMS išvardinsiu grįžus namo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 birželio 2017 - 13:12
Oho, Gaudvile, kažkam kaip reikalas pagerinai prekybos rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 08, 14:51)
Oho, Gaudvile, kažkam kaip reikalas pagerinai prekybos rezultatus  bigsmile.gif

Ai, nea, žinokis. Tie didieji-riebieji tai jau iš mano sodo. Viduj turiu papildomą skaičiuoklį, visada panašią sumą išleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Jazus Jazus.... Šitaip užsiplepėjau su Gaudvile, kad pabėgau iš įvykio vietos nesusimokėjusi. Kokia sarmata unsure.gif Čia kaip Adijai su degaline.

Gaudvile, dar kartą aCiprašau viešai, aš ne aferistė 4u.gif
Atsakyti