Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

vartotojo įkelta nuotrauka

Medvilnė mercerizuota, tokiu oru visai džiūti nenori.
Atsakyti
Gaudvile, kaip grazu. Cia palaidine?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 14, 17:21)
Gaudvile, kaip grazu. Cia palaidine?

Mažiausiai panelei. Tik nelabai ji trykšta džiaugsmu -
spalvos tai nei pink, nei blue laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 birželio 2017 - 16:29
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 16:28)
Mažiausiai panelei. Tik nelabai ji trykšta džiaugsmu -
spalvos tai nei pink, nei blue laugh.gif

Isranki aprangai? Gal visos mergaites praeina rozine stadija ☺
Bet labai grazi palaidine. Man tokios apykakles patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 14, 17:40)
Isranki aprangai? Gal visos mergaites praeina rozine stadija ☺
Bet labai grazi palaidine. Man tokios apykakles patinka wub.gif

Ai, kaip užplaukia. Turi tokius tamsiai mėlynus su baltais žirniukais šortukus. Tai juos vadina 'futbolu'. Nesvarbu koks oras, reikia futbolo aprangos ir nors pasiusk laugh.gif

Dar turi šalmą, kai dviračiu vežasi, uždedam. Na tai visur su juo ir žygiuoja. Vyras iš proto kraustosi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 birželio 2017 - 16:50

Bet gi melyna hortenzija pati gali pasidaryt. Vyksta dabar tie mokymai grandioziniai pas mus. Vakare varysim pontoninio tilto paveizet. Foto imesiu :) As turguj prisipirkau kazkokiu... sake ant pirmameciu ugliu zydi. Na paziuresiu... po 3-4 €. Kaip moteryte pasakojo tai is Žiežmarių pirko. Dvi turguj paemiau. Tris i namus nuvaziavau :D Kareivis- bomzas 🤣🤣🤣🤣🤣

Atsakyti
Freke, ne visos mėlynom gali pasidaryti. Baltos tai nebent į rašalą pamerktos ir t.t.

O jau Žiežmarių hortenzijos tikrai lauke žiemoti nepritaikytos ;)
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 16:06)

spalvos kokios gražios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 14:07)
IKI, RIMI mačiau ;)

nėr pas mus nei ten, nei ten. Ir Maxėj nėr. Yra tik šilauogių, gervuogių, aviečių. Aišku, braškių ir trešnių. Tiks visos, žinoma, ale serbentai ypač būt tikę. Na, ką darysi. Nėr tai nėr.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 16:07)
Aš važiuosiu kitą savaitę, bet truputį toliau. Gali man tiksliai nupasakot, kaip turi atrodyt. Nupirksiu. Jei dar sūnus Kaune, jam paduočiau ;)
A, gi pagal pasakojimą ir kainą, tai jos per žiemą kambary turi būt. Ar tikrai nori tokių?

Ačiū už rūpestį, nereikia, atsiminiau, kad draugė retsykiais važiuoja. Rytoj sūnaitėlis grįš su visam vasarai. Galiu ir čia nusipirkti, ne karvė juk kainuoja. Tai ką man dabar su ja veikti? Sodinti į didesnį vazoniką ir auginti įkalintą lauke? Paskui pafotkinsiu žiedą, matysi, kaip atrodo.
Kas dėl nudažymo mėlynai, tai nemokėčiau aš ten terliotis, dar ir nudaigočiau. Bėda, kad užplaukė meilė hortenzijom, buvo astilbėm, paskui vilkdalgiams ir viendienėms. Kaip užėjo, taip ir praeis. Ne pirmas sykis.

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 17:06)

Man tokią numegzk biggrin.gif Ir spalvos, ir reglanas labai patinka smile.gif
Atsakyti

Freke, ne visos mėlynom gali pasidaryti. Baltos tai nebent į rašalą pamerktos ir t.t.

O jau Žiežmarių hortenzijos tikrai lauke žiemoti nepritaikytos ;)

Gali but. Ai nepergyvenu. Nusals bus zali krumai. Gi atzelia...kartais :D

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 14, 16:49)
Ai, kaip užplaukia. Turi tokius tamsiai mėlynus su baltais žirniukais šortukus. Tai juos vadina 'futbolu'. Nesvarbu koks oras, reikia futbolo aprangos ir nors pasiusk laugh.gif

Dar turi šalmą, kai dviračiu vežasi, uždedam. Na tai visur su juo ir žygiuoja. Vyras iš proto kraustosi laugh.gif

Kaip juokingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2017 06 14, 18:58)
Gali but. Ai nepergyvenu. Nusals bus zali krumai. Gi atzelia...kartais biggrin.gif</p>

Tai aišku. Pačios kaltos, kad neprisitaikiusios. Galėjo prisitaikyti, ką ten veikė tuose šiltnamiuose augdamos biggrin.gif
Aš pavasarį iš anytos kažkokį š parsinešiau, atseit baltą hortenziją. Bet ten tikrai ne hortenzija, lapai ne tokie. Didesni ūgliai išdvėsė per sausrą. Liko vienas mažiukas. Jam rinktis, gyventi ir žydėti patvory ar eiti po tujom kaip stagarui.
Atsakyti