Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Tai gal ta senobine? Gulbinu vadinama?

Tilto nebus.... issiarde. Sake ryt apie 11 vel bus.

Pastaruju dienu vaizdzeliai... patiems grazu, bet ir juokinga. Zvengiam bobos sustoja, kai rusas atejo babules irgi su gelem stovejo (kaip tik skynem ramunes) o vaikai mojavo.... 

Priedas  20170614_103623.jpg   62,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
na ką, susipirkau produktus, susiruošiau tortui lakštus kept, ir ką - orkaitė neveikia biggrin.gif arba laukt vėlumos, arba ryt neprašvitus startuot g.gif

Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2017 06 14, 18:44)
Pastaruju dienu vaizdzeliai...

ui, man tai nepatinka tokie vaizdeliai unsure.gif
o ko jie ten marširuoja?

Labas dienas, Rytorasa smile.gif kaip gyveni? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 birželio 2017 - 19:48
Man irgi nepatinka, kai pamatau kur autostradoj arba mieste kai parodas rengia. Sykį vyro sesuo vos į kelnes nepridėjo, parvažiavo į kaimą iš kažkur, o ten prigulę pilni grioviai, tik pyškina.
Atsakyti
Gaudvile, aš visiškai pritariu dukrai- tokia palaidinė niekaip su futbolu nesiderina mirksiukas.gif
Saintlina, parodyk galutinį variantą bigsmile.gif
Pou pas mus irgi uodų karalija, tai net neturiu minčių išsirengus ravėti unsure.gif
Man tie kariniai reikalai irgi nelabai patinka, o va kaimynė nusprendė, kad kurkliai- rusų išmyslas biggrin.gif atsėjau 4-ą kartą pupeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 06 14, 21:54)
Gaudvile, aš visiškai pritariu dukrai- tokia palaidinė niekaip su futbolu nesiderina mirksiukas.gif

Nu ir gerai, konteinerį pašersiu arba mažiau išrankiai mergaitei atiduosiu. Baisiai čia rolleyes.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 14, 19:08)
Bet ten tikrai ne hortenzija, lapai ne tokie.

Didelė įvairovė jų, lapai visų skiriasi mirksiukas.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 14, 18:42)
Tai ką man dabar su ja veikti? Sodinti į didesnį vazoniką ir auginti įkalintą lauke? Paskui pafotkinsiu žiedą, matysi, kaip atrodo.

Man tokią numegzk biggrin.gif

Gali su visu vazonu įkasti, gali persodinti ir pavėsinėje pasistatyt. Kaip nori mirksiukas.gif

Būtumėt vienodo dydžio, mielai atiduočiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 birželio 2017 - 21:22

ui, man tai nepatinka tokie vaizdeliai unsure.gif
o ko jie ten marširuoja?

Dabar didieji mokymai prasidejo..... kazkaip paziuret ko nemacius grazu bet... sirdyje jausmai dviprasmiski...  

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 06 14, 20:54)
Pas mus irgi uodų karalija, tai net neturiu minčių išsirengus ravėti unsure.gif

pas mus tai tie uodai būna anksti ryte ir vakare. Dieną galima kiek nori išsirengt smile.gif

Labas rytas smile.gif orkaitė teikėsi įsijungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 birželio 2017 - 03:37
QUOTE(saintlina @ 2017 06 14, 12:46)

Ir nori to dabar madingo vadinamo pliko torto, kur be jokios apdailos ar aptinkavimo. Vien vuogom apdėt. Bijau rezultatą pamatyt biggrin.gif

Bet tai kaip jie elegantiškai atrodo atsibodusių cukrinių spalvotų tarpe wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 06 15, 04:34)
pas mus tai tie uodai būna anksti ryte ir vakare. Dieną galima kiek nori išsirengt smile.gif

Labas rytas smile.gif orkaitė teikėsi įsijungti lotuliukas.gif

labas,nesimiega? ax.gif
Vos išlipusi iš auto nusipurškiu nuo uodų-pas mumi jų debesys unsure.gif Pavėsin nė nebandyk lįst.
Gaudvile,spalvos tokios nu..antidepresinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 06 15, 07:31)

labas,nesimiega? ax.gif

pabandyk pamiegoti, kai žinai, kad vestuves gali žmogui sugadint biggrin.gif
Nuo pusės penkių biskvitus kepiau. Dabar knapsosiu darbe, abo tuoj miego trūkumas pasijus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 06 15, 08:05)
pabandyk pamiegoti, kai žinai, kad vestuves gali žmogui sugadint biggrin.gif
Nuo pusės penkių  biskvitus kepiau. Dabar knapsosiu darbe, abo tuoj miego trūkumas pasijus smile.gif

Bet bus grozis. O tu isgerk ka tonizuojancio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 06 15, 08:28)

Bet bus grozis.

O tu isgerk ka tonizuojancio  bigsmile.gif

čia dar klausimas biggrin.gif

kad nieko neturiu.

Kaip tavo migrena?
Atsakyti
Istorija tokia:
Vakar buvau rajono IKI ir pirkau mangus. Po vieną supakuoti buvo po 2,99€, palaidi - 1,29€. Šiandien palaidi po 0,49€ ( 62proc nuolaida). Pirkau tris ir dar tą brangesnį tuo pačiu. Daugiau nieko ir nepirkau. Kasoj man muša stipriai didesnę kainą. Vietoj suapvalintų 4,5€ - 5,7€. Aiškinu, kad mangų kaina netokia, ekrane rodo bendrą nuolaidą, kasininkė nemoka 3x0,49!ir pridėt 2,99 blink.gif Siunčia kitą aiškintis. Toji užtrunka ir atėjus pradžiugina - po 0,89€ palaidi.

Moralas, sistema kainas muša pagal valandas, o parduotuvė, dirbanti nuo 7:30, prieš 9 dar senas kainas rodo.

Dar būtų nepikta, jei atsiprašytų ir iškart sakytų - darbuotojai nespėjo pakeist kainų. Bet gi ne, tipo aš sapnuoju kainas ir tokių išvis nebuvo blink.gif

Ir čia ne pirmas kartas. Trūko kantrybė, sekantį kartą fotkinsiu telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 birželio 2017 - 08:40