Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 06 15, 08:32)
čia dar klausimas biggrin.gif

kad nieko neturiu.

Kaip tavo migrena?

Aisku, kad bus grozis.

Arbatos?

Stipriai geriau, tik gal kiek pavargus nuo skausmo.

Gaudvile, as Iki taip pat buvau uztaikius ant tokio reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 15, 08:33)
Trūko kantrybė, sekantį kartą fotkinsiu telefonu.

nepripažins to kaip įrodymo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 06 15, 08:49)

turbūt nei tos nėr smile.gif
Gal reiks iki parduotuvės nupėdint. Sugalvojau, kad dar ir nektarinų norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 15, 10:03)
nepripažins to kaip įrodymo biggrin.gif

Kas nepripažins? Parduotuvė? Jos darbuotojams ir nerodysiu. Tegul apturi svečiuose tikrintojus. Anksčiau beveik ir nežiūrėdavau, ką ekrane rodo. Dabar gi būtina. Vietoj vieno egzotinio vaisiaus įmuša bene triskart brangesnio pavadinimą.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 15, 09:14)
Kas nepripažins? Parduotuvė? Jos darbuotojams ir nerodysiu. Tegul apturi svečiuose tikrintojus. Anksčiau beveik ir nežiūrėdavau, ką ekrane rodo. Dabar gi būtina. Vietoj vieno egzotinio vaisiaus įmuša bene triskart brangesnio pavadinimą.

a, tada kitas reikalas smile.gif
aš irgi retai kada žiūriu, bet irgi jau pastebiu visokių įdomybių. Reik žiūrėt dažniau.

manovizija su serbentais žlugo. Perskambinau visų prekybcentrių informaciniais telefonais - nieks neprekiauja, anksti dar. Žiemą turi, neanksti, o daba fig.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 birželio 2017 - 09:36

Laba. Jau su kainom tai paskutinė nesąmonė, labai reikia žiūrēti. Draugē dirbo vienam tokiam nedideliam tinkle, tai sakē, kad sistemoj kainos pakeiĉiamos, o jai nieks nepraneša, ji kainų šaldytuvuose nepakeiĉia. Dažnai būdavo, kad akcijines kainas pakelia, o ji nežino, tai tekdavo daug priekaištų išklausyti. Bet ten mažas tinklas, tai viskas vykdavo atvirkščiai, del mažesnēs kainos niekas nesiginĉydavo.

Priedas  IMG_20170615_111139113.jpg   186,57KB   0 Parsiųsta kartų

Va, toji hortenzija. Apsidźiaugiau vazone radusi etiketę, išsitraukiu, o ten fuksijos hibrido veislē :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 15, 10:18)
o ten fuksijos hibrido veislē biggrin.gif

gal spalva fuksijos?

Pažėjau, kad jau po mėnesiuko Game of Thrones naujas sezonas wub.gif tik kad trumpumas koks blink.gif septynios serijos blink.gif Čia gal kol gerb. Martinas nepabaigs knygų rašyt, tai toliau po tris serijas sezonai bus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 06 15, 11:54)
Pažėjau, kad jau po mėnesiuko Game of Thrones  naujas sezonas  wub.gif  tik kad trumpumas koks  blink.gif  septynios serijos  blink.gif  Čia gal kol gerb. Martinas nepabaigs knygų rašyt, tai toliau po tris serijas sezonai bus?

Jau pernai buvo paskelbta, kad bus du finaliniai sezonai po 7 epizodus. Neseniai mačiau žinutę - serijos neva dvigubai ilgesnės. Tikiuosi logiškai užbaigs istoriją bigsmile.gif

Lylia, graži spalva wub.gif
Atsakyti

Aš turbūt vienintelė tundra, kuri neźiūri tų sostų. Namiškiai irgi spirga laukdami. 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 06 15, 11:02)
Jau pernai buvo paskelbta, kad bus du finaliniai sezonai po 7 epizodus. Neseniai mačiau žinutę - serijos neva dvigubai ilgesnės. Tikiuosi logiškai užbaigs istoriją  bigsmile.gif

neskaičiau smile.gif bet nenustebsiu, jei sugalvos serialą pratęsti smile.gif nes na kaip daba parodys viską iki pabaigos, o knygos dar nei šeštos dalies nėr, nekalbant apie septintą. Kas pirks tas knygas po to?
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 06 15, 11:22)
<p>Aš turbūt vienintelė tundra, kuri neźiūri tų sostų. Namiškiai irgi spirga laukdami. </p>

ne vienintelė smile.gif mano nei šeima, nei draugai nei vienas nežiūri smile.gif
Atsakyti
Lylia, aš taip pat nežiūriu smile.gif
Atsakyti

Aš użtat Petrą su Sauliumi žiūriu :D jau einu link pabaigos. Įdomiai ten su JAV prezindentu. Kai tikėjosi Klintonienēs, tai ir seriale moterį panašią surado. O va bac ir nepataikė. 

Atsakyti
Saintlina, laugh.gif viskas ten seniausiai nuspręsta. Juk pati rašei, kad nuo kažkelinto sezono serialas eina savo keliu, knyga savo.

Jokio pratęsimo tikrai nebus, du finaliniai sezonai ir kvit. Tik manrods vienam bus 7, kitam 8 epizodai. Čia juk ne pasaka be pabaigos smile.gif

Lylia, tai gerai, kad neleptelėjau. Maniau jau pabaigei žiūrėt Homeland'ą biggrin.gif
Atsakyti