Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 07 14, 15:22)
Nu gražu kaip ten pas tave..  wub.gif  ale dar pasakyk, kas ta Anabele bendriniu pavadinimu lotuliukas.gif bet kas bebūtų, vistiek labai gražu thumbup.gif

Tai daba mes su tavim dviese belikom? O kur Ponia prapuolė?

Buvau grybauti  wub.gif  koookių raudonikių radau.. vos ne kibiro dydžio biggrin.gif

Hortenzija ;)

Nuuuu, išties. Sodybų tuštėjimo metas. Ponia greičiausiai siuvinėja taip, kad dūmai rūksta biggrin.gif

Kai fainai thumbup.gif Šian kieme radau kažką panašaus į lepšius, netoli lazdyno beaugančius. Jau taip gerai peraugę. Palikau vyriškiui identifikuoti. Kiekvienas metais pramazinam ir vis perauga kažkas iš grybų biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip čiotka - kieme grybai auga bigsmile.gif mano svajonė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 14, 16:47)
Nu kaip čiotka - kieme grybai auga  bigsmile.gif  mano svajonė  wub.gif

Taigi parduoda grybieną, berods e-seklos.lt turėjo. Laisvai gali kieme užsiveist ;)
Atsakyti
Gaudvile, labai grazus tavo siltukas. Ir hortenzija kokia idomi, tokia kaip sketukai, labai grazi.
Gal kieme paazuolius uzauginot? Po liepom musu gatvej kasmet pasipila, siandien ir prie notares bais didziulius juos uzmaciau bigsmile.gif

As tai tapetus lupu, senus dazus krapstau, kedes lakuoju. Nu bais idomus gyvenimas. Mano vaikis pavadovauja, kad letai labai sukames.
Bet mergikes, na kaip kainos isaugusios blink.gif Pries 8 metus 60 litu uz skaitiklio perkelima mokejau, pries pora metu panasiai euru, o sian uzgiedojo 290 euru, vos nepaspringau. Gerai, kad pigiau radau.

Isijungiau zinias, vel bliatstvas rodo.

Oi, LABA wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 14 liepos 2017 - 18:21
QUOTE(Pou @ 2017 07 14, 19:21)
Gal kieme paazuolius uzauginot? Po liepom musu gatvej kasmet pasipila, siandien ir prie notares bais didziulius juos uzmaciau  bigsmile.gif

As tai tapetus lupu, senus dazus krapstau, kedes lakuoju. Nu bais idomus gyvenimas. Mano vaikis pavadovauja, kad letai labai sukames.

Gerai, kad pigiau radau.

Akąašžinau, nepažįstu grybu. Kažkokie neva valgomi ir pas mus Kauno kieme pernai buvo. Taip pat po liepom. Jei bus, nufotkinsiu, pasakysi kas ir kaip bigsmile.gif

Fainas darbas, toks labai patinka. O kėdes kodėl lakuoji? Senuosius baldus anam bute palikai?

Oho, čia dujų skaitliuką perkelt tiek užsiprašė? Kai ne Kaune gyvenau ir kažką su dujom 'pataisyt' reikėjo, kviečiaus valstybinę tarnybą. Visiškos kapeikos paslauga kainavo. Negi dabar viską privatizavo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 14, 16:48)
Taigi parduoda grybieną, berods e-seklos.lt turėjo. Laisvai gali kieme užsiveist ;)

Reiks glestert smile.gif bet grybams dar atitinkamų medžių reikia, kad augtų.

Dujų skaitliuką, man rodos, išvis nemokamai perkėlė tuometinės Lietuvos dujos. Už ką čia tokie pinigai? blink.gif ale kad čia visur su kainom kosmosas darosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 liepos 2017 - 23:12
Labas rytas,
Ir aš jau čia smile.gif pagaliau visi namuose. Operacija pavyko, mergikė jau po truputį eina. Aišku ilgas ir sunkus dar kelias laukia, bet mes įveiksim. Santariškėse visi gydytojai ją išgyrė, o aš vienu momentu nusistebėjau- kaip čia mums tokie šaunūs vaikai gavosi, nes mažasis atsakingai stebėjo visus parodymus ir tik sumažėjus puldavo didinti deguonies kiekį ar kviesti gydytojo smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 14, 22:23)
Negi dabar viską privatizavo.  unsure.gif

Jap. Visiškai viską.
Pou, o kodėl tu kėdes lakuoji? Aš jaučiu kitas pirkčiau ax.gif
Papildyta:
Radau raustančių pomidorų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 15 liepos 2017 - 08:33
QUOTE(NERA @ 2017 07 15, 09:29)
Santariškėse visi gydytojai ją išgyrė, o aš vienu momentu nusistebėjau- kaip čia mums tokie šaunūs vaikai gavosi

Didžiausias sveikatos glėbys mergaitei ir balionėliai broliui 4u.gif Kažkodėl šaunumu net neabejojau biggrin.gif
Atsakyti
Nera, mes visada žinojom, kad tavo vaikai superiniai thumbup.gif
Sveikatytės kuo geriausios mergičkai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nera, sveikatos tavo merginai. O mazis tai tavo isvis uzsleptas talentas. Labai super vaikai wub.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 14, 22:23)
Akąašžinau, nepažįstu grybu. Kažkokie neva valgomi ir pas mus Kauno kieme pernai buvo. Taip pat po liepom. Jei bus, nufotkinsiu, pasakysi kas ir kaip  bigsmile.gif

Fainas darbas, toks labai patinka. O kėdes kodėl lakuoji? Senuosius baldus anam bute palikai?

Oho, čia dujų skaitliuką perkelt tiek užsiprašė? Kai ne Kaune gyvenau ir kažką su dujom 'pataisyt' reikėjo, kviečiaus valstybinę tarnybą. Visiškos kapeikos paslauga kainavo. Negi dabar viską privatizavo.  unsure.gif

Bus paazuoliai tikriausiai. Tokiai rusvai auksiniai su zalsvu atspalviu.

Senuosius imsiu i nauja, nes jie pusantru metu, o kiti ir siemet pirkti.
Kedes pirkto buto, perlakavau, sintepona nauja baldini idesiu, uzdesiu nauja grazu aksomini liuto spalvos gobelena, bus grazu. Jas tarabundinsiu i buta, kur dabar dar gyvenam - imsiu patenta ir ji nuomosiu.

Na taip, metru zemyn perkelt skaitikli reik, pakabintas ant lauko sienos, labai nepatogioj vietoj - spinteliu nepakabinsiu. Durnizmas tos kainos. 15 minuciu darbas.

Tai va, kai 60 litu mokejau, anie atsiprasinejo, kad daug it dar tuos kraniukus pakeite papildomai.
QUOTE(saintlina @ 2017 07 14, 23:05)
Reiks glestert smile.gif bet grybams dar atitinkamų medžių reikia, kad augtų.

Dujų skaitliuką, man rodos, išvis nemokamai perkėlė tuometinės Lietuvos dujos. Už ką čia tokie pinigai?  blink.gif  ale kad čia visur su kainom kosmosas darosi..

O tu nematei kaip pamidorienes siltnami prisiaugino pievagrybiu, kai atsiveze zemes ir pievagrybiu plantaciju bigsmile.gif

QUOTE(NERA @ 2017 07 15, 08:29)
Pou, o kodėl tu kėdes lakuoji? Aš jaučiu kitas pirkčiau ax.gif
Papildyta:
Radau raustančių pomidorų!

Pinigu ner, tai kombinuoju biggrin.gif

As sian Toro suslamsciau. Skanus, minksta odyte. Bet kaip idomu stebet tas pacias veisles skirtinguose siltnamiuose. Kartais apkaltinti be reikalo buna.
Atsakyti

Labas, miegalės, kad man greit visos iš lovų, uch!!!! :D oras graźus nusimato, jau dabar dvimvieną rodo.

http://ogorodko.ru/k...at-chesnok.htmlstraipsnis apie ĉesnakų saugojimą, gal kam pravers. 

Gaudvile, o tu siūti moki? Ai, tu viską moki, durnai ĉia paklausiau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 16 liepos 2017 - 09:11
Atvirkščiai - nemoku nieko, bet nematau problemų išmokt biggrin.gif

Laba, naktį bais šalta buvo. A dabar pats tas šiltnamy džiungles naikint ax.gif
Atsakyti