Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Dar nezinau, kiek priskinsiu. Reikia paziureti, kokio dydzio buteliu rasiu. Gal uzteks trilitrinio. Tada, kai dariau, sultis skiedziau perpus su vandeniu. Ir cukraus dejau 1:3. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 10:03)
Gal uzteks trilitrinio. Tada, kai dariau, sultis skiedziau perpus su vandeniu. Ir cukraus dejau 1:3. 

mažose tarose man nesigauna smile.gif
Ir, tiesa, uogos turi būti neplautos. Tada ten kažkas su tom mielėm teigiamo būna. Cukraus aš iš pradžių dedu kiek daugiau nei rekomenduoja, nes nuo pat starto labai gerai procesas vyksta ir labai smagiai tą cukrų į laipsnius perdirba.
Atsakyti

Tai gal tada mazesni kieki raugti i didesni buteli? Trilitrini stiklaini sunku sandariai uzkimsti, jei slangute veriu per dangteli. Reiks paziureti, kokiu palepej turiu indu, vienas buvo su spec kamsiu. 

Gaudvile, tu viska moki/zinai, patark. Parsinesiau šutaźo juosteliu, galvoju nunerti is ju padekliuku. Gal esi ka nors panasaus maciusi? Reiktu kokiu ideju. Turiu minty tokias kaip nertos mandalos. Bet turbut nesigaus, per storas, per grubus ,,siulas,,. 

Ar jusu neerzina, kai sveplai rasau? Telefone nera raidziu tiesiai po nosim, reikia paspausti, palaikyti, nutempti, tai ir varau va taip. Jei kam labai nepatinka, tai pasakykit.

Kas kavos su Nykstukais? Galit ir mane irasyti i nyktuko faniu gretas :D ypac, kai akcija. 

Atsakyti
Išgenėjau šiltnamį biggrin.gif Dar vienas pliusas smile.gif Nusiunčiau mintimis Ex linkėjimų su sasyska ir parsineštu agurku biggrin.gif

Lylia, manęs neerzina šveplumas, bet ta nauja versija užknisa cituojant, tai net necituoju smile.gif Kavos nooo ir ledų noo, Nykštuko neturiu, bet turiu kitokių. Iš draugės visą dėžę nusipirkau biggrin.gif

Jau kaip vakar man kirbėjo mintis apie tą vyną, ale poezd ušol, serbentai jau šaldiklyje. Bet dar ateis avietės ir kaimyno vynuogės biggrin.gif Jau kaip norėčiau pasidaryt. bigsmile.gif Tik ar neištiktų jo pernykštis agurkų likimas biggrin.gif
Atsakyti

Kulkyte, brangioji, tu su patirtim, a taip, a kitaip jau issipurvinusi, ateik, isgenek mano. Plyyyyssss. Nuo 8 ryto tempiu guma. Duosiu nykstuku ir kavos, ka? 

Tai kad gerai cituojasi, kompe sena versija, telef nauja, mane uzknisa, kai reikia paredaguoti. 

Atsakyti
ė, dabar ir aš jau ledų noriu g.gif o nėr. Tai gražu čia taip žmogų erzint???
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 17, 11:25)
Tik ar neištiktų jo pernykštis agurkų likimas  biggrin.gif

ui, koks vyras vyną lauk išpiltų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 12:44)
Kulkyte, brangioji, tu su patirtim, a taip, a kitaip jau issipurvinusi, ateik, isgenek mano. Plyyyyssss. Nuo 8 ryto tempiu guma. Duosiu nykstuku ir kavos, ka? 

Ok, jau išeinu link tavęs. Lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 07 17, 12:27)
Ok, jau išeinu link tavęs. Lauk  biggrin.gif

nepasiėmei ledų išeidama? Pro mane prasukt galėtum biggrin.gif
Atsakyti

Ar dar ilgai laukti? Ne pas Saintlina, o pas mane ledus nesk. O pati baigiu issigeneti. Nervas jama, tokiu blogu pomidoru nesu dar turejusi. Bet nuo daigu stadijos matesi, kad kazkas ne too su kitais. Sau uzteks, bet galetu buti daugiau. Ir virsutiniai ziedai byra, nesuprantu, nei karsciai, nei ka, ir boro gave.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 17 liepos 2017 - 13:15
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 13:14)
Nervas jama, tokiu blogu pomidoru nesu dar turejusi.

pas mane lyg nėr blogi. Tik kažko vaisiai nelabai dideli. Ale dauguma veislių naujos, tai gal tokie turi būt, fig znaet.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 12:12)
Parsinesiau šutaźo juosteliu, galvoju nunerti is ju padekliuku. Gal esi ka nors panasaus maciusi? Reiktu kokiu ideju. Turiu minty tokias kaip nertos mandalos. Bet turbut nesigaus, per storas, per grubus ,,siulas,,

Mandalos tipo nėriniams minkštesnio siūlo reiktų, galiukams paslėpt. O jei nert pvz., daug skrituliukų skirtingo dydžio, spalvų ir vėliau juos sujungt? mirksiukas.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 07 17, 14:14)
Bet nuo daigu stadijos matesi, kad kazkas ne too su kitais. Sau uzteks, bet galetu buti daugiau. Ir virsutiniai ziedai byra, nesuprantu, nei karsciai, nei ka, ir boro gave.

Visi ruski ir nehibridai? Aš tai šiemet visai atsipūtus. Jokio galvos skausmo, tiksliai pagal aprašymą. A vat su agurkais prapultis, šamšalynas toks, kad nei prasibraut neina wacko.gif ir šiaip, įėjus reikia dar patrepsėt, kad visos varlès su varlinais spėtų pasislėpt. Gyvačių betrūko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 07 17, 14:08)
ir šiaip, įėjus reikia dar patrepsėt, kad visos varlès su varlinais spėtų pasislėpt.

ui blink.gif aš jau nepamenu, kada varlę mačiau smile.gif o jau apie šiltnamį kalbos nėr. Nu, sausa pas mane, varlėms nėr ko veikt smile.gif
Atsakyti