Apie muziką. Ne naktį, ale dirba kaimynas kiek tolimesnis ir jau toooookią relaksacinę paleidęs, kad akis tryniaus ir visaip kaip stengiaus neužmigt
Ai, man tinka ir fonas uždažytas, pats paveiksliukas šypsotis verčia
Dabar daug darbo turiu, jau grįžus tik ripsą megzt galiu. Lapkričio mėn 'pareisiu' prie siuvinėjimo
Apie muziką. Ne naktį, ale dirba kaimynas kiek tolimesnis ir jau toooookią relaksacinę paleidęs, kad akis tryniaus ir visaip kaip stengiaus neužmigt
O kitas, nius jopapa, jauni žmonės, o popsas naftalinu kvepiantis. Net skrandis ima pykt.
http://www.lamaistas...u-apkepas-10569
Man patiko, kepu antrą kartą. Nepamenu, gal jau rodžiau. Skanu, kaip tik prisirijau, žagt.
Nusipirkau va tokius: tokį ir tokį. Pradžioj dėl šitų alpau http://www.mirkresti...odnaya-gavan-1/
http://www.mirkresti...odnaya-gavan-2/ Gražūs, bet dažyti, man į korodorių būtų tikę tokie ryškūs.
Man patiko, kepu antrą kartą. Nepamenu, gal jau rodžiau. Skanu, kaip tik prisirijau, žagt.
Nusipirkau va tokius: tokį ir tokį. Pradžioj dėl šitų alpau http://www.mirkresti...odnaya-gavan-1/
http://www.mirkresti...odnaya-gavan-2/ Gražūs, bet dažyti, man į korodorių būtų tikę tokie ryškūs.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 22, 15:47)
Ojei, kiek klapatos reikalaujantys. Gražu, ale jaučiu, anūkai pabaigtų. Pati iki smerčiaus jau niekaip 
O man atrodo, kad bus siuvinėjamas tik katinas ir lova
bet gal klystu, nes įkeltas ne siuvinėtas, o pieštas paveiksliukas. Na, matysi, kai nusipirksi. Jei nepraeis noras. Pavasarį rinkausi ilgai, išsirinkau kelis rinkinius, bet kažkas ten atsitiko ir negalėjo atvažiuoti, tai tada neužsisakėm. Dabar kai pasižiūriu, tai galvoju, gerai, kad nusikėlė viskas, nes jei būčiau tada užsisakiusi, neturėčiau dabar kur jų dėti, žiūriu ir nesuprantu, ką aš tuose rinkiniuose įžiūrėjau
užtat tuos du ilgai rinkausi ir atsakingai.
Jei jau įveiksiu kada savo bijūnus, tai įveiksiu ir visus kitus. Baigiu viršutinę schemos lapų eilę. Tiek prasėdžiu, o atrodo ant vietos.
Jei jau įveiksiu kada savo bijūnus, tai įveiksiu ir visus kitus. Baigiu viršutinę schemos lapų eilę. Tiek prasėdžiu, o atrodo ant vietos.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 22, 17:08)
O man atrodo, kad bus siuvinėjamas tik katinas ir lova
bet gal klystu, nes įkeltas ne siuvinėtas, o pieštas paveiksliukas. Na, matysi, kai nusipirksi. Jei nepraeis noras. Pavasarį rinkausi ilgai, išsirinkau kelis rinkinius, bet kažkas ten atsitiko ir negalėjo atvažiuoti, tai tada neužsisakėm. Dabar kai pasižiūriu, tai galvoju, gerai, kad nusikėlė viskas, nes jei būčiau tada užsisakiusi, neturėčiau dabar kur jų dėti, žiūriu ir nesuprantu, ką aš tuose rinkiniuose įžiūrėjau
užtat tuos du ilgai rinkausi ir atsakingai.
Tiesą pasakius, tokie jūriniai vaizdeliai tik pajūrio namuose žiūrisi. Tai visai ir gerai, kad nepavyko užsisakyt. Ai, čia viens nuo Kauno rajono, vyro draugas, turi butą Palangoje. Tai ten pas jį gražiai žiūrisi tinklas su kriauklėmis ant radiatoriaus užmestas, švyturys, kriaukles ant lentynos. Jūriniai paveiksliukai ant sienų. Vidury Lietuvos jau tokio interjero niekaip nesuprasčiau
Įveiksi, įveiksi. Saintlinos dovanotą smulkybę įveikei, o dabar dar liuksusinį rėmą turi
Ne apie laivelius kalbu, laivelius būčiau ėmusi dabar, jei ne fonas. Bet gerai, kad sumaišė reikalus, nes dabar aš jų jau enbenorėčiau. Seniau taip visokio š buvau nusižiūrėjusi
Bet radau schemas, jei kada susigalvočiau, tai tereikia laiko , noro, pinigų ir ilgo gyvenimo, nes mano anūkai, kurių neturiu, tikrai nesiuvinės. Aišku, vidurio Lietuvoj arklys- pats tas
dar magnetuką su Eifelio bokštu buvau išsirinkusi, kurio negavau, gavau kitą su pievų drugeliu. Arklys, drugelis- trūksta tik šieno kupetos.
Ai, nea, kupetos nereik
tokį ir panašius turėjau minty.
Laba. Saintlina, sakyk, kaip čia galėjo būti, turiu rūpestį dėl vyno
radau tuščią indą, kur įkišta šlangutė, galvoju, išgaravo visas vanduo, nes ant saulės. Pripyliau vėl, pažiūrėjau, suburbuliavo kelis sykius, tai vėl palikau, gal užvakar. Ryte pasiźiūriu- vėl tuščia ir vyno padidėjęs tūris. Sutraukė vandenį į vyną per šlangutę, nieko nesuprantu. Ar galėjo taip būti? Nu bet taip buvo. Laukiu komentaro ![]()
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 23, 09:41)
<p>Laba. Saintlina, sakyk, kaip čia galėjo būti, turiu rūpestį dėl vyno
radau tuščią indą, kur įkišta šlangutė, galvoju, išgaravo visas vanduo, nes ant saulės. Pripyliau vėl, pažiūrėjau, suburbuliavo kelis sykius, tai vėl palikau, gal užvakar. Ryte pasiźiūriu- vėl tuščia ir vyno padidėjęs tūris. Sutraukė vandenį į vyną per šlangutę, nieko nesuprantu. Ar galėjo taip būti? Nu bet taip buvo. Laukiu komentaro
</p>
o šlangutė butelyje nesiekia skysčio paviršiaus? Ji turi pačiam viršuj kabėti, toli nuo sąlyčio su skysčiu ar uogom. O gal butelis aukštai padėtas? Vanduo butelyje turi būti žemiau nei vyno paviršius. Pas mane kai dvidešimties litrų butliai, tai tas vandens butelaitis apačioj sau kėpso be jokių fokusų.