Kur jau ten nemoki taip
man patinka tokie knebinėjimai. Gražu tokie visokie, patinka man tavo skonis. O kaip tau tie visi dimensions rinkiniai? Man nelabai, nors, kiek matau, tarp siuvinėtojų jie populiariausi. Nepatinka dizainas. Prajuokinai, kai parašei ,, normalioj parduotuvėj"
čia panašiai kaip mb neseniai sakė apie mašinų pirkėjus. ,,Nupirko ne żmogus",- suprask, perekūpas.
Daba pakeiksiu. Nei naujos gražios pirštinēs nepadėjo, jau taip susinervinau. Po visais braškių kerais grambuolių lervos,nuēstos šaknys, pajudinu ir išvirsta keras. Blem blem, braškės pernykštės, pats tas derlius turētų būti, bet kitąmet kaži ar pavalgymui bus. Atsodinėjau,ale kas iš to. Galvoju ieškoti nuodų, yra kažkas tokio, kaimynas bulvių laukus purškė. Net gonziaus kelios Malvinos, ir tos nuēstos. Tai susodinau apgraužtus kerus atgal. Išvirsta keras, iškasu kirminus, išvadinu padlom,užkapoju, išmetu kerą arba atgal pasodinu. Va toks braškių tvarkymo scenarijus.
Tiesa,dėl rēminimo. Kad dar nelabai turiu ką rėminti. Tik Saintlinos ūkis, rėmelį turiu, bet nenoriu kabinti be stiklo. Apdulkės, pajuos, tai ir laikau. Reiktų pasiieškoti ko nors neblizgančio, tokiam mažam gal rasčiau. Šunis išsivežė dukra, kaip norės,taip tegu rėminasi pati. O bijůnus gal nešiu rėminti, nors dar toki gražu iki tokios šventēs.