Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Man nesuprantama, kai rašo : kas x eilių nuimti po a akių, kas y eilių nuimti b akių. Taip ir nesuprantu, nuo kur skaičiuojasi x, nuo kur y. Nu, nuo pradżios laidymo, ale vistiek  :unsure:  :hmm:  :rolleyes: tai varau kaip man išeina. 

Jetau, belgiški tai tokie stori languoti kvadratiniai. Palangoj pilni kioskai ryškiais pabarstukais aplipdytų ir dar po du suklijuotų kokiu persaldintu kremu. Ačiū už ,,skanaus", bet man neskanu, burna prisalo, feee.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 23, )

Kulke, kaip tas tavo paprastas, kur nuo kirpėjos nužiūrėjai? Apačia tinka/patinka? Buvai jau išvedus pasivaikščioti?  bigsmile.gif

Ha ha ha biggrin.gif Taigi jis virto suknele, kur konsultavausi su tavim, tada vėl tapo megztiniu biggrin.gif Ir guli kažkur užkištas. Pabaigsiu kažkada. Man žiauriai nesėkmingų mezginių metas. Bet jau pradedu išbrist, kurią čia dieną puikią kepurę numezgiau mergikei. Va dabar reik dar rankoves numegzt šiltam buklių megztiniui irgi mergikei. Tada imsiuos savęs.

O tie brangenybės jauč liks laukt geresnių laikų. Pradėjau megzt ir išardžiau, su raštu susiknisau.

Noriu kažkokių naujų siūlų. Vien dėl pirkimo. Bet jau stabdau save. Nes siūlų daugėja, o nešiot nėr ką.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 08 23, 16:25)
,7madienio naktį gyvis prasisuko vištų aptvare....-12vnt...

Pas mus šiąnakt. Perkėlėm visas jaunikles į bendrą tvartą, o įvykio vietoj spąstus pastatėm. Ale jaži, ar lįs.. Pas mus greičiausiai kiaunė, bent jau sakė kaimynai, kad matė šiom dienom.

Gaudvile, nebaigiau strazų smile.gif dar tik įpusėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 23, 20:49)
Man nesuprantama, kai rašo : kas x eilių nuimti po a akių, kas y eilių nuimti b akių. Taip ir nesuprantu, nuo kur skaičiuojasi x, nuo kur y. Nu, nuo pradżios laidymo, ale vistiek  unsure.gif  hmm.gif  rolleyes.gif tai varau kaip man išeina. 

Jetau, belgiški tai tokie stori languoti kvadratiniai. Palangoj pilni kioskai ryškiais pabarstukais aplipdytų ir dar po du suklijuotų kokiu persaldintu kremu. Ačiū už ,,skanaus", bet man neskanu, burna prisalo, feee.

Tai šiuo atveju viskas labai paprasta. Gal atsispausdinus ant popieriaus aiškiau būtų ir dar būtų gerai pasidaryti didesnius tarpus tarp pastraipų. Kai mezgiau tuniką pagal aprašymą, vis akys už skirtingų pastraipų užkliūdavo ir makaluodavosi viskas. A jaunystėj, pats pirmas megztas tiksliai pagal aprašymą žiauriai patiko. Berods Kartopu turkiška pusvilnė, pynių liemenė su sagutėmis ir trikampiukais. Mezgiau sesei, ale retai dėvėjo. Mamą už tai dažnai matydavau apsirengus. Žodžiu, to archyvinio žurnaliuko vien dėl tikslaus aprašymo neišmetu. tikrai kartosiu.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 23, 22:08)
Ha ha ha  biggrin.gif Taigi jis virto suknele, kur konsultavausi su tavim, tada vėl tapo megztiniu  biggrin.gif Ir guli kažkur užkištas. Pabaigsiu kažkada. Man žiauriai nesėkmingų mezginių metas. Bet jau pradedu išbrist, kurią čia dieną puikią kepurę numezgiau mergikei. Va dabar reik dar rankoves numegzt šiltam buklių megztiniui irgi mergikei. Tada imsiuos savęs.

O tie brangenybės jauč liks laukt geresnių laikų. Pradėjau megzt ir išardžiau, su raštu susiknisau.

Noriu kažkokių naujų siūlų. Vien dėl pirkimo. Bet jau stabdau save. Nes siūlų daugėja, o nešiot nėr ką.

Parodyk kepurę, a bigsmile.gif Ir visus kitus parodyk, smalsu, niu.

A kokie siūlai dabar neduoda ramybės?

Labas iš ryto! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 rugpjūčio 2017 - 09:49
Sveikos, merginos 4u.gif

Gonzikėl, kaip džiugu tave matyti wub.gif Smagu, kad avietinukai patiko bigsmile.gif

Šian gamta verkia, toks niūrus oras. Už lango griausmai, griovimai, tai pasileidus muzoną, sėdžiu ausiniuota smile.gif

Kažkaip neturiu ūpo. Pavargom, gal ar ką...
Tokias grožybes mezgat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 08 24, 11:03)
gamta verkia, toks niūrus oras.
Tokias grožybes mezgat  bigsmile.gif

ir nesakyk. Kaip vėlyvas ruduo.
Dusinuosi su braškėm. Atostogų liko kelios dienos, o mano braškynuose nearti dirvonai. Net nesimato, kad ūsai gal penkiskart šnioti buvo. Nežinau, kiek priekabų išvešiu, jei spėsiu viską nukirpt. O kai pasitiesiau naują plėvelę.. aina nakum, kokį dar gabalą reiks užsodint (20x3.2m). Koks durnius tiek jos nupirko? blink.gif Nors tiek gerai, kad tam durniui liežuvis parduotuvėj vietoj planuotų 30 m tik tiek žioptelėjo. Nors už tai ačiū biggrin.gif

Viriau šilauogių uogienę. Kaip skanu.. wub.gif o spalva kokia wub.gif
Atsakyti
Saintlina, jei pardavimui vuogų nėr, vadinasi augini reikiamą kiekį tongue.gif

Nusipirkau tą katiną ir magnetuką ( schemos eilučių žymeklis su padidinimo stiklu) wub.gif
Atsakyti

Ooo, kaip smagu bus siuvineti sykiu :) kai gausi, pasigirk, pasakysi, kas siuvinenama, o kas nupiešta. Tik tavo nedidukas, greit pabaigsi ir paliksi mane vieną vienužę toliau badyti. Vakar pabandžiau ant kelių žiedų bs, o kaip gražu :D

Aš sugalvojau mini dovanėlę su kryžiukais, reikia tik susirasti paveiksliuką. O kas dėl mezgimo, tai man čia nuo gimimo taip. Seniau megzdavau iš Sandrų, Sabrinų visokių, n megztukų ir sau,ir šeimynai, tai nulaidymus darydavau pagal pieštas schemas. Paskui pasitiesdavau seną megztinį ir pagal jį nusibraižydavau iškarpas. Būtų aiškiau, jei kaip žmogus pasiimčiau 2 spalvų žymeklius, bet kad dažniausiai mezgu viršuj, o žymekliai apačioj sekcijoj, apatinėj lentynoj, reikia atsikelti nuo lovos, nulipti žemyn, atsiklaupti, pasilenkti ir išsitraukti dėžutę. Per daug vargo, turėčiau tarnaitę - pasiųsčiau atnešti. 

Nusipirkau labai gražias darbines pirštines. Ta proga eisiu susitvarkyti savo kelias braškes :)

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 24, 15:39)
Saintlina, jei pardavimui vuogų nėr, vadinasi augini reikiamą kiekį  tongue.gif

Nusipirkau tą katiną ir magnetuką ( schemos eilučių žymeklis su padidinimo stiklu)  wub.gif

nuraminai thumbup.gif tikras draugas friends.gif

jei kada kur pamatysiu piešiamą, ir aš nusipirksiu smile.gif siuvinėjimas kažkur anapus mano sugebėjimų smile.gif
Atsakyti
Lylia, tai gi nusipirkau normalioj parduotuvėj ir jau išardžiau pakuotę biggrin.gif nedaug kryžiavimo, už tai nesveikai daug back stitch'o.

Bet tai nepergyvenk, turiu nebaigtą levandų puokštelę. Ant kryžiukų viršaus liko dar išsiuvinėt. Net nežinau kaip pavadint. Ale jaučiu pirma reiktų išskalbt, išlyginti ir tik tada siuvinėt. Tiesa, o tu paveiksliukus rėmini su stiklu?

Ir dar turiu iš tos pačios serijos, tik jau nepamenu ką. Turbūt su viržiais. ( šitas greičiausiai

vartotojo įkelta nuotrauka

Spalvos šiek tiek sumeluotos, realiai gražiau atrodo. Tai jei įmanoma, pasididink foto. Ten ant viršaus dar reikia siuvinėt, nemoku taip cool.gif Jau šiaip gudriai visko yra - daug pusinių kryžiukų vienu siūlu, dviem ir trim. Bais paviršius nelygus gaunas. O dar ant tos visos nelygybės reikia. Uf.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 rugpjūčio 2017 - 20:18
QUOTE(saintlina @ 2017 08 24, 21:01)
jei kada kur pamatysiu piešiamą, ir aš nusipirksiu smile.gif siuvinėjimas kažkur anapus mano sugebėjimų smile.gif

Prieš 20 metų pirkdavau Rikis2 parduotuvėj arba Vagos knygyne. Dabar šiose parduotuvėse nieko gero nerandu. Reikia naujų taškų ieškot biggrin.gif
Atsakyti

Kur jau ten nemoki taip :) man patinka tokie knebinėjimai. Gražu tokie visokie, patinka man tavo skonis. O kaip tau tie visi dimensions rinkiniai? Man nelabai, nors, kiek matau, tarp siuvinėtojų jie populiariausi. Nepatinka dizainas. Prajuokinai, kai parašei ,, normalioj parduotuvėj" :D čia panašiai kaip mb neseniai sakė apie mašinų pirkėjus. ,,Nupirko ne żmogus",- suprask, perekūpas. 

Daba pakeiksiu. Nei naujos gražios pirštinēs nepadėjo, jau taip susinervinau. Po visais braškių kerais grambuolių lervos,nuēstos šaknys, pajudinu ir išvirsta keras. Blem blem, braškės pernykštės, pats tas derlius turētų būti, bet kitąmet kaži ar pavalgymui bus. Atsodinėjau,ale kas iš to. Galvoju ieškoti nuodų, yra kažkas tokio, kaimynas bulvių laukus purškė. Net gonziaus kelios Malvinos, ir tos nuēstos. Tai susodinau apgraužtus kerus atgal. Išvirsta keras, iškasu kirminus, išvadinu padlom,užkapoju, išmetu kerą arba atgal pasodinu. Va toks braškių tvarkymo scenarijus.

Tiesa,dėl rēminimo. Kad dar nelabai turiu ką rėminti. Tik Saintlinos ūkis, rėmelį turiu, bet nenoriu kabinti be stiklo. Apdulkės, pajuos, tai ir laikau. Reiktų pasiieškoti ko nors neblizgančio, tokiam mažam gal rasčiau. Šunis išsivežė dukra, kaip norės,taip tegu rėminasi pati. O bijůnus gal nešiu rėminti, nors dar toki gražu iki tokios šventēs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 24 rugpjūčio 2017 - 21:42