Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

5 langelio pavyzdys. Niekad nedarius, savaitgalį pabandžiau, nesigavo ir dabar biesai žino, kada prisiruošiu. Paveiksliuko ant sienos tai reikia biggrin.gif

Tie tokie labiau vaikiški dimensions gal ir nieko, ale kiti kasiuluose neužkabino. Grupsuose nelabai mano skonio būna. Darbo daug, rinkiniai nepigūs, o kur tokį dėt net nežinočiau. Levandos ir viržiai į sodo namuką keliaus. Miesto sienoms pati nutepliosiu. Kai tik įkvėpimas bus ax.gif

Eina sau. Dabar pati darže daug gėlių tvarkau. Grambuolio lervų randu, nedaug. Ale kvietkai nelabai į tokius sugyventinius reaguoja. Normaliam gėlyne kurkliai česnaką ( tokiu dideliu kupstu auga ) vieną iš trijų naglai nugraužė. Tik tie sutvėrimai nieko nebijo verysad.gif
Atsakyti

Žinau tą dygsnį, mokykloj siuvinėdavom, vadindavo grandinėlės dygsniu. 

Pati kalta dėl tų braškių. Pasodinau į pievą, klojau popierių, dėjau žolę, tada kapsčiau duobes ir sodinau. O dar šalia abrikosas augo (dabar jau nudžiūvo), tai grambuoliams rojus. Gėlyne iškasiau irgi lizdą, bet ten nepastebiu didelės bėdos. 

Aš pagalvoju, kur tos siuvinėtojos savo darbus deda. Nes arba gyvena kaip muziejuj, arba iśdovanoja. Išdovanoti būtų gaila, o tiek prisikabinėti namie- neee :) viena tokia yra, pastebėjai turbūt ją, kepa vieną po kito, atrodo, kad ten prie jos kas su ŝautuvu stovi. Anąsyk po eilinio pasirodymo buvo noras paklausti ar lieka laiko gyvenimui? Tiksliau, ar turi dar kokių kitų norų be kryžiukų. Nu nenormaliai atrodo tokie tempai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 24, 23:13)
Pati kalta dėl tų braškių. Pasodinau į pievą, klojau popierių, dėjau žolę, tada kapsčiau duobes ir sodinau. O dar šalia abrikosas augo (dabar jau nudžiūvo), tai grambuoliams rojus. Gėlyne iškasiau irgi lizdą, bet ten nepastebiu didelės bėdos. 
Aš pagalvoju, kur tos siuvinėtojos savo darbus deda. Nes arba gyvena kaip muziejuj, arba iśdovanoja. Išdovanoti būtų gaila, o tiek prisikabinėti namie- neee smile.gif viena tokia yra, pastebėjai turbūt ją, kepa vieną po kito, atrodo, kad ten prie jos kas su ŝautuvu stovi. Anąsyk po eilinio pasirodymo buvo noras paklausti ar lieka laiko gyvenimui? Tiksliau, ar turi dar kokių kitų norų be kryžiukų. Nu nenormaliai atrodo tokie tempai.

Va va, dabar nei už ką pievoj nesodinčiau nieko. Pradžioj pas mus nežmoniškai daug jų buvo. Po šios žiemos net kompostą tvarkant vyras nedaug rado. Tik mes į kibirą dedam ir paliekam. Paukščiams delikatesas.

Gal dirba kokioj rankdarbių parduotuvėj. Tai ir laiko tam turi,
ir sienų. Kasiulų savininkė anksčiau šalia visada turėdavo šalia stovą su siuvinėjamu darbu. Dabar jau tokio vaizdo nematyt.

Ai, tarp mezgėjų yra Danutė. Va, ten taip pat konvejeriu varo. Sau lyg ir mezga, net neįsivaizduoju, kokio dydžio drabužių spinta turėtų būt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 24 rugpjūčio 2017 - 22:44
Labas rytas bigsmile.gif

Pa-ga-liau judam pajūrin. Jau dzin koks oras, bile lauk iš namų biggrin.gif

Gaudvile, kepša iš youtubo tos rusaitės Rynashko masterklaso.
Atsakyti
Lylia, kaip gaila braškių.. o kitos vietos sodininui neturi? Braškių daigų tai galiu parūpint, jei reik smile.gif

Kulke, gero poilsio 4u.gif prie jūros faina wub.gif
Kulkyt, tau Lambadų palikt?
Atsakyti
laaabas bigsmile.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 24, 23:41)
Va va, dabar nei už ką pievoj nesodinčiau nieko. Pradžioj pas mus nežmoniškai daug jų buvo. Po šios žiemos net kompostą tvarkant vyras nedaug rado. Tik mes į kibirą dedam ir paliekam. Paukščiams delikatesas.

Gal dirba kokioj rankdarbių parduotuvėj. Tai ir laiko tam turi,
ir sienų. Kasiulų savininkė anksčiau šalia visada turėdavo šalia stovą su siuvinėjamu darbu. Dabar jau tokio vaizdo nematyt.

Ai, tarp mezgėjų yra Danutė. Va, ten taip pat konvejeriu varo.  Sau lyg ir mezga, net neįsivaizduoju, kokio dydžio drabužių spinta turėtų būt  biggrin.gif

Ir dar kalti patys, nes kurmius išgaudėm. Tiek buvo prisiveisę, kad neįmanoma žolę pjauti pasidarė. Bet braškės kerui turbūt tas pats, ar kurmis iškels, ar kirminas nuės. Arba pati prisišnekėjau, kai dejavau vasarą, kad nėra kam tų braškių valgyti biggrin.gif tai palengvino gyvenimą blink.gif
Ne, ana ne su rankdarbiais dirba, emigrantė ji, taip kažkur pluša.
nereikia nei Danutės, kartais pas mezgėjas pasižiūriu, čia, SM, tai irgi mintis kirba: nu kur tiek drabužių reiktų dėti. Mezga ir mezga kaip užsuktos biggrin.gif O mane jau klibina dėl palto unsure.gif pypt.

QUOTE(saintlina @ 2017 08 25, 08:41)
Lylia, kaip gaila braškių.. o kitos vietos sodininui neturi? Braškių daigų tai galiu parūpint, jei reik smile.gif

Nu jau baigi įtikinti, kad sutikčiau ir paimčiau biggrin.gif bet aš atsilaikysiu, aš tvirto charakterio biggrin.gif Dėkui, bet dar susilaikysiu.

Kulke, gero oro.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Saintlina, parašiau Tau až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 08 25, 19:52)
Saintlina, parašiau Tau až mirksiukas.gif

Gavau smile.gif sveika smile.gif

Lylia, pas mus kurmių kiek buvo, braškės nėr iškėlę. O va šitie svolo.čiai grambuoliai yr prikiaulinę.
Atsakyti

Laba diena, brangios bitės :D kam kavos, kam arbatos, galiu patarnauti, vis tiek nieko neveikiu.

Saintlina, tai va. Turbūt reiks palikti vieną kurmį veislei.

Gaudvile, kaip tavo ripsas? Juda ar stovi? Nuardžiau paltuko pažastis, pagaliau nušvito, kas ten ir kaip. Akių skaičius tas pats būtų buvęs, bet ne toks staigus nulaidymas. Kodėl man visada taip? Paaiškēja, kai būnu padariusi ir reikia taisyti. O kai sunkiai mezgasi storu siūlu, tai gaila darbo. Per durną galvą pirštai atsako.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 26, 10:12)
Gaudvile, kaip tavo ripsas? Juda ar stovi? Nuardžiau paltuko pažastis, pagaliau nušvito, kas ten ir kaip. Akių skaičius tas pats būtų buvęs, bet ne toks staigus nulaidymas. Kodėl man visada taip? Paaiškēja, kai būnu padariusi ir reikia taisyti. O kai sunkiai mezgasi storu siūlu, tai gaila darbo. Per durną galvą pirštai atsako

Ripsinu išlėto, dar eigoj mąstau kaip toliau spalvas miksuot. Bet jau taip ant užtraukto rankinio važiuoju, kad mintis viena - Kulkė įjungė varikliuką biggrin.gif a jei rimtai, tai labai įtakoja fone birzgiantis serialas. Jei serialas nustoja patikti, tai ir megzt nėra noro. Tiesa, vakar pradėjau katiną siuvinėti. Bėda, nu. Viena akis visai atsisako matyt doh.gif A abi kartu taip pat į vieną tašką nesusiveda. Reikia kažkaip apšvietimo klausimą išspręst. Dieną darže duoduos su gėlėm. Ir koks durnius jų tiek prisodino cool.gif laugh.gif

O klausyk, rašto-mezgimo tankis atitinka aprašą? Ai, bet tai tau vistiek puikiai gaunasi. Man būtų amžiaus darbas. Sutikčiau 100 mažų kojinyčių arba pirštinyčių, arba 157 kepurių primegzt vietoj vieno palto laugh.gif oj, prisišnekėsiu. šaus į galvą paltą nusimegzt ir megsiu. Tfu, tfu.

Labas. Ojei, dar pietus gamint.
Atsakyti

Labas. Pagamink ir mums su vaiku ką nors. Nesvarbu ką, aš neišranki. Tik ne pieniškos sriubos. Kas dėl tankumo, tai gal ir atitinka, mano manekenė bus stambesnė nei originali, bet ir siūlai storesni, tai daugmaž + - :) Aš jau geriau kokį pledą didelį nei 193 kojines :D nepakenčiu motyvų, kai tas pats per tą patį ir vis iš naujo.

Kas dėl akių, tai bėda, jei jau taip. Ypaĉ bs'ui reikia aštraus matymo. Geriausia siuvinėti saulėtą dieną. O mano dar aida 16, tai daugiau blusinėjimo. Žiemą pirkausi lemputę, norėjau su gnybtu, kad prisitvirtintų prie siuvinio, bet kai vyrs padėjo išsirinkti, tai dabar naudoju tik vietoj prožektoriaus. Dar kelis sykius knygą popierinę skaičiau atsigulusi :D Ilgą laiką galvoj sukasi vienas siuvinėtas paveikslas, nėra koks labai ten super dizainas, bet tiek aš jo noriu (siuvinėti, ne pasikabinti), spalvotas su gėlėm ir paukščiu, blondiniškas kažkiek, turėjau schemą, vakar neradau kompe, tai vėl parsisiunčiau iš naujo. Turbūt kad bėgsiu pirkti siūlų ir medžiagos, kai pasieksiu miestą. Kitus norus suvaldau, šito- ne. Tebūnie.

Atsakyti
Senų senovėj ikėjoj su žnyple pirkau, labai ryškį lemputė. Tik jau neatsimenu kam ji tiksliai skirta, gal knygos skaitymui. Žodžiu, kaip ir geras daiktas, bet nelabai patogu prie fotelio rėmo prisegt.

A kas ten per paveiksliukas, turi nuorodą gal po ranka?

Kai mergiotė mažytė buvo, tris vienos dizainierės rinktinius nusipirkau. Vaikas užaugo, praėjo noras vaikišką kambarį daryt, taip ir liko. O dabar net nežinau, ar gražu. Ai, anūkams bus ax.gif
Atsakyti