Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nu taip, tikra mistika :D

Ką skaitai/klausai? Aš įpusėjau ,,Pusė geltonos saulės"? Visai nieko.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 29, 11:22)
Ką skaitai/klausai? Aš įpusėjau ,,Pusė geltonos saulės"

Skaitau J. Harris 'Kitokia klasė'. Tik labai neturiu kada skaityt, tą trupinėlį laisvo laiko vakarais 'strazai' suryja. Dar buvau pradėjus J. Moran "Vyndariai', ale jau tokia ji man paprasta, kad net erzina. Padėjau kol kas. Bet dar vistiap pabandysiu paskaityt, abo žadama, kad apie vyną bus parašyta biggrin.gif
O klausyt dar nebuvo progos. Šiandien pirmą dieną darban išsiruošiau, sakiau, eisiu pėstute (būtau ko nors ir paklausiusi), ale diedas kaip didžiausią invalidą atvežė biggrin.gif
Atsakyti
Tęsinys biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Laba, Saintlina, kai po daržo darbų ima maust riešus, riešinių šiluma padeda, o nakčiai tepalas ( rusiškas-arkliškas, sąnariams)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 rugpjūčio 2017 - 10:59

Dar buvau pradėjus J. Moran "Vyndariai',

ale diedas kaip didžiausią invalidą atvežė biggrin.gif

Iki tos man irgi noras nedaeina. Turbūt taip ir liks neperskaityta.

Man liepė daugiau daržovių valgyti. Nors prieš tai sakė suvalgyti kepenėles, kurias išsikepiau sau, o jis norėjo šunims atiduoti, aš neleidau, pasiruošiau, ir aišku, nevalgiau :D Tai sakau, kad ką tik liepei likuĉius pabaigti  :lol:​ 

Atsakyti

Tęsinys biggrin.gif

Laba, Saintlina, kai po daržo darbų ima maust riešus, riešinių šiluma padeda, o nakčiai tepalas ( rusiškas-arkliškas, sąnariams)

Graźus tęsinys, kurk maisto blog'ą. 

Dar padeda kažkoks veterinarinis tepalas,vadina žmonės eglute, šiaip populiarus vaistas. 

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 29, 11:58)

pabandysiu namie ką nors šiltesnio užsimaut. Tepalo tai tokio neturiu biggrin.gif šiaip fiksuojantį įtvarą reiktų susirasti, kad riešas nesilankstytų.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 29, 12:27)
Graźus tęsinys, kurk maisto blog'ą. 

drinks_cheers.gif
geriau ne vien maisto, bet aplamai kokį Namų blog'ą smile.gif

Gaudvile, matei paskutinę GT seriją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 rugpjūčio 2017 - 12:21
QUOTE(saintlina @ 2017 08 29, 13:05)
drinks_cheers.gif
geriau ne vien maisto, bet aplamai kokį Namų blog'ą smile.gif

Gaudvile, matei paskutinę GT seriją?

Jau kaip mėgstu gamint, tai ne tas žodis laugh.gif Kančia tokia, kad ajajuj wacko.gif

Apgavo Fox'as, įsijungėm 22:00, a pasirodo pusvalandžiu anksčiau pradėjo. Net nesupratau, kaip jiems pavyko visiems kartu susirinkt. Diedas prieš šį tokią bjaurastį žiūrėjo ( The South Queen), tai niekaip persiprogramuot nesigavo. Reiks prieš sekantį sezoną šį vienai peržiūrėt. A tu matei, patiko? Ai, va ką įsiminiau, kad Snow Dajenerei apie galimybę turėt vaikų kalbėjo biggrin.gif
Atsakyti

Jau kaip mėgstu gamint, tai ne tas žodis laugh.gifKančia tokia, kad ajajuj wacko.gif

Nebūtina gaminti, būtina gerai rašyti ir fotkinti. Va, Beata dabar ne receptus, o savo baby Harry ( lyg toks vardas) kelia. Atsibodo, nebeseku :D

Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kaip žurnalistiką baigusi BN gali taip netvarkingai rašyt. Klaidų milijonas, mintys laksto. Ale sekėjų tai daug turi. Stengiuos neskaityt rašliavos, paveiksliukus peržiūriu ir gana.

Na, bet yra dar keli FB personažai, kuriuos kažkada teks trint lauk. Kai jau visai užuknis wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 29, 13:41)
Apgavo Fox'as, įsijungėm 22:00, a pasirodo pusvalandžiu anksčiau pradėjo. Reiks prieš sekantį sezoną šį vienai peržiūrėt. A tu matei, patiko? Ai, va ką įsiminiau, kad Snow Dajenerei apie galimybę turėt vaikų kalbėjo biggrin.gif

pusantros valandos serija, tai gal dėl to rodymo laiką pakoregavo? Aš septintą valandą žiūrėjau, viskas laiku buvo. Tu dar pažiūrėk programoj, turėtų dar kartoti šią savaitę ar sekančią.
Man patiko smile.gif gaila, kad tiek tų serijų tebuvo ir vėl laukt reikės.
Atsakyti

Niekaip nesuprantu, kaip žurnalistiką baigusi BN gali taip netvarkingai rašyt. Klaidų milijonas, mintys laksto. Ale sekėjų tai daug turi. Stengiuos neskaityt rašliavos, paveiksliukus peržiūriu ir gana.

Na, bet yra dar keli FB personažai, kuriuos kažkada teks trint lauk. Kai jau visai užuknis wacko.gif

Gera vieta ilgai tuščia nebūna, vietoj B pradėjau sekti Neringos blog'ą. O feisbukinius personažus, kaip sakai, dažnai pramėtau. Kartais atsibosta, kartais per daug negatyvo, kartais narcizais patampa. Kam man su jais kankintis :D bet yra keli tokie pozityvūs, šilti, kad vienas malonumas perskaityti naują nuotykį, mintis. 

Atsakyti