Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 29, 15:09)
Gera vieta ilgai tuščia nebūna, vietoj B pradėjau sekti Neringos blog'ą. O feisbukinius personažus, kaip sakai, dažnai pramėtau. Kartais atsibosta, kartais per daug negatyvo, kartais narcizais patampa. Kam man su jais kankintis biggrin.gif bet yra keli tokie pozityvūs, šilti, kad vienas malonumas perskaityti naują nuotykį, mintis. 

Iloną Juciūtę FB seku, Neringos knygą turiu. Mažai ką pagal jas gaminu biggrin.gif

Ai, va kas dar išlindo FB pagalba. Anksčiau visur sklandė legenda, neva anglų kraujyje yra mokėjimas gražiai susikurt kiemo aplinką. Deja deja. David Domoney iš Love Your Garden kasdien įdeda foto Garden of the day. Ne mūsų lietuviška mišrainė, bet labai labai arti to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 rugpjūčio 2017 - 15:30
Laba diena su vištiena biggrin.gif

Psio, baigės atostogai, baigsis ir palaidas gyvenimas, vėl reiks keltis į mokyklą smile.gif Nelaukiu visai. Ir mergikė nelaukia.

Atsakyti

Užtat mes tau lietuviškai sakom: rašyk pati, susikurk kad ir puslapį fb, aš būsiu pirma, na, gal antra, nes pirmoji būtų Kulkē, sekėja ir gerbēja :)

O to karučio puslapio nežinojau, pažiūrėsiu, kai turėsiu daugiau sveikatos. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 29, 16:34)
Užtat mes tau lietuviškai sakom: rašyk pati, susikurk kad ir puslapį fb, aš būsiu pirma, na, gal antra, nes pirmoji būtų Kulkē, sekėja ir gerbēja smile.gif

O to karučio puslapio nežinojau, pažiūrėsiu, kai turėsiu daugiau sveikatos.

lotuliukas.gif prajuokinai. Nedaug kiemo vietos sumanymams, tik lengvi pasižaidimai. O priminei, turiu klausimą Kulkei.

Kaip pas tave gyvena ši viksva:

vartotojo įkelta nuotrauka

Čia pradžioj fotkinta, normaliai pasirodė tik gerai atšilus orams.

Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 29, 16:31)
Laba diena su vištiena  biggrin.gif

Psio, baigės atostogai, baigsis ir palaidas gyvenimas, vėl reiks keltis į mokyklą  smile.gif Nelaukiu visai. Ir mergikė nelaukia.

Ar bent kiek buvo gero oro?

Aš tai jau laukiu. Uodegytė nuolat po kojomis ir nuolat kalba, kalba, kalba... ir dar kalba. Tirados pabaiga būna: "tu gera? Ir aš gera. Myliu tave" ir taip per dieną daug daug kartų. Jau pavargau. Pailsėt pavyksta tik kai vyras namo grįžta. Tada jau nei vaikščiot pati nemoka ir pamaitint reikia, ir į tualetą nuvest biggrin.gif
Atsakyti
O aš nieko neseku, neturiu jokio noro smile.gif nieko nėr geriau už bityną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 29, 17:08)
O priminei, turiu klausimą Kulkei.

Ar bent kiek buvo gero oro?

Aš tai jau laukiu. Uodegytė nuolat po kojomis ir nuolat kalba, kalba, kalba... ir dar kalba. Tirados pabaiga būna: "tu gera? Ir aš gera. Myliu tave" ir taip per dieną daug daug kartų. Jau pavargau. Pailsėt pavyksta tik kai vyras namo grįžta. Tada jau nei vaikščiot pati nemoka ir pamaitint reikia, ir į tualetą nuvest  biggrin.gif

Puikiai, nuostabiai, išbujojus dideliam vazone wub.gif

Buvo. Penktadienis labai vėjuotas, šeštadienis nuostabus pasitaikė, sekmadienį lijo, bet kol nusiboginom į Nidą praėjo. Ale kol parsiboginom vėl pradėjo lyt. O vakar vėl geras buvo, tai grįžom tik vakare.

Aš irgi iš dalies laukiu, bet tas vežiojimas vemt verčia. Dabar gi dar prie vieno žmogo reik derintis ax.gif
A, dėl kalbėjimo. Nu aš nesitikėjau, kad MB kada gyvenime šitokis kalbėtojas, bumbėtojas bus. Ojazus vajazus. Ir vis klausia- ko tu nešneki? Kad man jau galva skauda nuo jo šnekų. Išvis šitas naminis rėžimas man jau nu-si-bo-do. Aš pati sau nusibodau tokia, kokia pasidariau sėdėdama namie.
Atsakyti

O aš nieko neseku, neturiu jokio noro smile.gifnieko nėr geriau už bityną smile.gif

Ir gerai darai. Užtat ir pramėtau, kad nesekioĉiau paskui. Reik savo galvą ir nuomonę turēti :D o buvo kažkada laikai,kai neturėjau fb ir sakiau- niekada gyvenime :D jaučiausi virš feisbukinių visa galva aukštesnē ( nors aš ir ŝiaip beveik uź visus aukštesnē), bet nupuoliau, nusiritau, degradavau. Dugne daba :D va, ką tik mačiau, strazus fb pardavineja už 6,99 :D

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 08 29)
jaučiausi virš feisbukinių visa galva aukštesnē ( nors aš ir ŝiaip beveik uź visus aukštesnē), bet nupuoliau, nusiritau, degradavau. Dugne daba biggrin.gif
va, ką tik mačiau, strazus fb pardavineja už 6,99

Aš tai galva žemesnė lotuliukas.gif atsilikus nuo gyvenimo lotuliukas.gif

tą rinkinį ar 'strazus' atskirai? smile.gif papigiai kaip tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 rugpjūčio 2017 - 20:21
A aš kai tarpe tarp mažių ir aukštų, tai visai dzin, kas ir ką galvoja biggrin.gif

Lylia, o koks tavo paltuko plotis, va kai taip guli? Daug tu ten jau numezgus.

Parodysit jūs tuos strazus, ar nea? unsure.gif Ten kaip mozaiką reikia dėliot ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 rugpjūčio 2017 - 22:13
QUOTE(Kulkė @ 2017 08 29, 18:32)
Nu aš nesitikėjau, kad MB kada gyvenime šitokis kalbėtojas, bumbėtojas bus. Ojazus vajazus. Ir vis klausia- ko tu nešneki?

tip top manoji mergėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 08 29, 23:11)
A aš kai tarpe tarp mažių ir aukštų, tai visai dzin, kas ir ką galvoja  biggrin.gif

Parodysit jūs tuos strazus, ar nea?  unsure.gif Ten kaip mozaiką reikia dėliot ar kaip?

tai kas ką galvoja, man irgi dzin smile.gif

va tokį aš dėlioju. Taip, kaip mozaika. Sužymėti ploteliai simboliais ir tie 'strazai' atitinkamais numeriais. Ir klijuoji į reikiamą vietą. Lipnus paviršius, tiesiog specialiu pieštuku imi po vieną ir dedi. Ne strazai ten, žinoma, plastmasinės tos dalelės, tik elektros šviesoj blizgios.
Aš 40x50 cm pasiėmus, tai yr ten ką veikt smile.gif

https://www.aliexpre...2311.0.0.tXw6EY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 rugpjūčio 2017 - 07:37

Labas trečiadienis, damos :) 

Saintlina,ten turbūt rinkiniai, nesigilinau, pasiprašiau į siuvinētojų grupę, patvirtino, pasirodo, keli verslininkai rinkinius pardavinėja. Tai vakar atsirado nauja prekė- strazai. Tie po 7 gal labai paprasti, rašė, kad yra sudėtingų. Eisiu lauk iš tos grupės, nes siuvinētojos ant jų viešai varo. 

Gaudvile, nugara jau kaip ir baigta, liko užbaigti pečius, bet laukiu pamatuoti,kad paskui nereiktų taisyti. Plotis ištiesto 2,5 sprindžio, o manekenės užpakalis 115 cm. 

Vakar apžiūrėjau viendienes ir radau ant paskutinės pirktos viendienės žiedų stiebų susiformavusius 2 naujus augaliukus, viskas kaip priklauso,šaknys irgi yra. Keistai. Tai nupjausiu ir padovanosiu vienai viendienių gerbėjai, tegu augina ir džiaugiasi. Negirdéjau, kad taip daugintųsi. Gaudvile, gal tu norėtum? Tamsi bordo su geltonu viduriuku pagarbanotais žiedlapių kraštais.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 08 30, 08:35)
tai kas ką galvoja, man irgi dzin smile.gif

va tokį aš dėlioju. Taip, kaip mozaika. Sužymėti ploteliai simboliais ir tie 'strazai' atitinkamais numeriais. Ir klijuoji į reikiamą vietą. Lipnus paviršius, tiesiog specialiu pieštuku imi po vieną ir dedi. Ne strazai ten, žinoma, plastmasinės tos dalelės, tik elektros šviesoj blizgios.
Aš 40x50 cm pasiėmus, tai yr ten ką veikt smile.gif

https://www.aliexpre...2311.0.0.tXw6EY

Ten reakcija į Lylios komentarą buvo, apie būvimą virš ir dugne biggrin.gif

Aaaa, eina sau, kiek knisliavos ten. Parodysi, kai baigsi?

Kaip tavo riešai?

Registravau šian mažę pas oftalmologą. Daugiau nei 2 mėn laukti. Kaip ir nestebina eilė, bet gi kaip nepamiršt? Galiu nors ir dešimt raštelių su priminimu prirašyt, bet paskui tų raštelių točnai nerasiu. Bėdelė, nu cool.gif
Atsakyti