Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 09 04, 22:09)
]

Eik pamegzt  smile.gif

arba pasiuvynėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 04, 22:05)
skaudėjo ,kai užspaudė...teisingiau  nė kvėpuot negalėjau,+nutirpo visa kairė ranka

Ta ,kur pernai per visas tv reklama jos buvo...kur lietiniams kept delimano

šiaubaš blink.gif

kažkaip miglotai lyg pamenu kažkokią smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kavos kavos kavos, abo miegas ima juodai.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 05, 08:09)
Labas rytas  smile.gif

Kavos kavos kavos, abo miegas ima juodai.

sveikos iš ryto mirksiukas.gif
gaudyk,dalinuos ,bo taip pat neatsimerkiuvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 08:50)
sveikos iš ryto mirksiukas.gif
gaudyk,dalinuos

Ooo, tu tikras draugas biggrin.gif Jamu mirksiukas.gif

A, gi pasigirsiu (man galima) mano mažiukui šiandien pusė torto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 05, 08:09)
abo miegas ima juodai.

manęs tai neima, ale mano chebra kaip sunkiai kėlėsi.. mažiukas išvis be reakcijos, kaip po narkozės, šešis kartus žadinau.

Kulke, sveikinimai pusės jubiliejaus proga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

Nu ką aš jums pasakysiu, ar tai Mergelės, ar Vėžiai, jei mašina jau suraityta iki nepataisymo, džiaugiasi, kad moteros su vaikais sveiki. O ten visi pabruzdėjimai - tai tik savigynos išraiška. Peršika tie visi vyrai dėl savų.
Man kai su sveikata buvo nelabai ir prognozavo keletą metų belikusių, tai saviškį užklupau naktį ašarojantį, o taip tai neparodys.

Šian nauja diena, tad visos nesąmonės tegu anoj dienoj ir lieka.

Gonzikai, uf. Sveikatos tau kupetą 4u.gif
Atsakyti
birthday.gif Kulkiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laba.
Atsakyti
škambinau draugei, miške, sakė, baravykų pilna.. negaliu nusėdėt doh.gif
Atsakyti

Gaudvile, gavau :clap: :super:  Dėkui. Viskas savo vietose, gēliukai sveiki, net žemēs iš vazonikų neišbyrējusios. Veroniką atpažįstu, su kitom gausi supažindinti :) labai labai dėkinga  :notworthy: pavasarį ką nors ir aš sugalvosiu :) ir taip smagu, kad gėliukai ne maišeliuose, nereiks tekinai lakstyti ir galvoti, kur čia ant greiĉio sukišt viską. Kaip smagu va taip netikētai sulaukti papildymo :D

Kulke, pusės torto neturiu, užtat turiu karštą keptą vištą, jei apsals širdis nuo cukraus, prašom vaišintis :D 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 05, 08:53)

A, gi pasigirsiu (man galima) mano mažiukui šiandien pusė torto  wub.gif

4u.gif 4u.gif sveikinu,ale ot svetimi vaikai greit auga bigsmile.gif
Pou,dėkavoju wub.gif
Pou,pritariu tau-mačiau ,kaip maniškiui snaiperiui rankos virpėjo ligoninėj biggrin.gif
Saintlin,o jūs rimtai jų tiek daug valgot,ar tu,kaip ir mb,paprasčiausiai grybaut mėgsti?Ans jau nuo ryto 9 mišką šukuoja,nors lietus be perstojo pliaupia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 11:30)
Saintlin,o jūs rimtai jų tiek daug valgot,ar tu,kaip ir mb,paprasčiausiai grybaut mėgsti?Ans jau nuo ryto 9 mišką šukuoja,nors lietus be perstojo pliaupia unsure.gif

grybaut žiauriai mėgstu smile.gif šiaip ir valgyt mėgstu, nėr taip, kad ieškočiau, kam atiduot surinktus.
Baika tas lietus, aš irgi per lietų lakstau po mišką, jei baravykai dygsta. Man tik labai trukdo aplyti akiniai, o šiaip turbūt nei nepastebėčiau to lietaus smile.gif Jei diedas labai neburgs, imsiu ryt išeiginę ir varysiu miškan.
Atsakyti